![]() |
İnsanları sınıflandırmak doğru değildir. Karşındakine nasıl davranırsan bir zaman gelir sanada öyle davranırlar.
Hiç gözünü kapatığında bir daha göremiyeceğni düşündün mü ? |
Evet ßazen sahip olduğum zenginLikLeri anLık olarak kayßettiğimi dü$ünür ve $ükrederim.
TopLumsaL oLay ve sorunLarda objektif ßir yakLa$ımLa mı değerLendirme de ßuLunursun yoksa sadece görünenLe yetinerek mi ßir yargıya varırsın ? |
geçen düşündüm ve aklıma ilk gelen $ey ßir çift mavi ve pemße ßeßek patiği oLdu. :)
Peki sen sana ne alacağımı tahmin ederdin ? |
daha önce oLmayan ama oLmasını çok istediğim ve $uan ßu duamın kaßuL oLduğunu dü$ündüğüm ki$i. :)
evde yapmaktan en çok keyif aldığın $ey nedir ? |
aslında bakımlı çok uzun olmak şartıyla uzun tırnağı seviyorum ama namazdan dolayı uzatamıyorum.
GünLük farzLarını yerine getireßiLiyor musun ? |
namaz kıLmak
iş yerinde uygun oLduğunda ißadetini yerine getireßiLeceğin ßir ortam var mı ? |
evet mutLaka ederim.
sana göre mutLuLuğun tanımı nedir ? |
Aslında $üpheci değilim ama karşımdakinin çelişkili ya da kuşkulu halleri varsa ßu ßeni $üpheye dü$ürür.
En çok Huzuru ßuLduğun yer neresi dersem ? |
İki kişi arasında geçen soru-cevap hengamesi :)
(Araya girelim) Gece uyumak için girdiğim yatağım, tarif edilemez bir huzurla doluyor yüreğim :) Ayakkabı bağcığını bağlamak için hangi elin daha aktiftir? |
Ayakkabı bağcığını bağlamak için aktif olan elin kullanılan el olması gerekmemektedir zannımca, kullanılabilme ihtimalini de göz önünde tutuyoruz tabi ki :)
Yeni biri olarak forma nasıl bulaştım:20: Van ile alakalı bir araştırma yapıyordum ki kendimi burda buldum. Yapısı itibariyle kullanışlı lakin, açmak istediğim konular için uygun başlık bulmakya zorlandığımı da beyan etmek isterim :) (şutlanmasam iyi :p) Güneşin en tepede olup, bütün kavurucu sıcaklığını hissettirdiği bu dönemde soğuk, gazlı bir içecek mi, yoksam çay mı tercih edilmelidir? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:43 . |