![]() |
Acı..
Kuru soğanı kırdı Acı.. Gözleri yaşardı Kırdı dizini oturdu Kuru kuru ağladı |
Aşksız Dünya..
Olan oldu denize Mavisini uçurdular Ara ki bulasın .. :2: Yelken beyazını .. Vapur dumanını .. |
Delinin Zoru.. Marifetin.. Kusurun belli.. Aynada aradığın ne.. Deli.. |
Arsız Ağaç..
Bir deli ruzigâr esmiş.. Kapmış yabanın dağından bir tohum Şuracığa savurmuş. Ayağı toprağa değmiş ya Cılız otu itmiş bir yana Bir güzel yer etmiş kendine Oh demiş.. Kodunsa bul yerinde Bir fidan boy atmış Besbelli Deli tohumun.. Şimdi sofralar kurulur Gölgesinde sevişip durulur Dayanmış dayanmış da Sonunda karışmış insanoğluna Fıkralar öğrenmiş açık saçık Tek gönlü olsun anlatsın Şaşarsın.. Bir vurdum duymaz olmuş Ağaçtan ummazsın.. Yalnızdım.. En güzel şiirimi okudum Yaprağı kıpırdamadı arsızın.. |
Yönetmen..
Hayat, çekilmeye değer. Film gibi. Bittiğinden ... |
Kirpiğin kaşına değdiği zaman Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü zaman Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın dilinden şerbet içende Gönlünde duygular ateş saçanda Alevden gömleğe sar beni beni Hasreti bırakıp özlem getiren Güllerin yerine diken bitiren Gönlümde yarayı açan o tren Ötünce hatırla yar beni beni |
Bu hüküm ah vuslatsız sevdalar aşk sunar kucaklara.. O gül yeminli dudaklara aşk yanıp tutuşanlara yasak aşklara eyvah...... |
Bende senin yazilarini seviyorum Nagy..cunku cok boyutlu kelimeler kullaniosun..
okuyan insan ya duvara carpar yada aynadan aynaya gecis gibi tiLsimli bir surec yasar... :2: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Köleliğini seviyorum ellerimin.. O eller ki seni yazar.. O eller ki seni dizer.. O eller ki seni çizer.. Seni sevdiğim gibi ellerimi de seviyorum.. Hey kelebek.. bitmedi ömrün.. !!! Hadi , yaz ..... |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:13 . |