![]() |
yonetim sekLi olan mı yoksa bizim cum. caddesi mi ? eger caddeyi soruyrsan ki caddeyi soruyorsun van buyuyor hacıı edremit birlesti sehir kampuse dogru akıyorr.. sıhke, marass yeni revaşta mekanLar,ticarethanelerle doLdu tastı seneye artık cum. diye bise kaLmayacak.. :D bde uyuma ya az geyk yapaLm .. uyursunn işte yarın ..
bu sene galatasaray şampiyon oLur mu sence? |
Yegenim Fatih iyi bir takım oluşturdu, Liverpol'da 3 sallayınca insan neden olmasın diyor da, Galatasaray bu sağı solu belli olmuyor :D
Başkan Kantaşoğlu olaydı kesin olurdu ama :D Sence dün belediye parkına konan çantanın içindeki bomba'nın türü neydi?:D |
kantaşoğlu dedn akLıma geLdi.. dün zahir baskanımla aynı mekandaydık okey oynuyorduu felakettt gormeLiydnn (: 3 vuruş yaptıı :D
düN belediye parkına konan çantadan bi haberim ama tek biLdgm bomba türü c4 oLdugu icin c4 demek istiyorum ha bide eL bombası oda Çantanın içine koyuLmaz evet evet cvp C4 :D Mavi Marmara ne zaman fiListine dogru hareket edecek ? yNe bi saLdırı oLabiLir mi ? |
Mavi Marmara'nın Filistine hareketinden vazgeçildi. Uluslar arası ilişkiler bizim aklımız yetmez Bsmam.
Filo hareket etti, bir yunan gemisine el koyuldu yine vs. vs... Futbolda ofsayt kalkmalı mı? |
kesinLikle hayır..
super Ligde bayan hakemLer gorev almaLı mı ? futboLcular daha seviyeLi davranırlar fln... vs.. iyi oLmaz mı ? |
Süper olur da, hakem az güzel olsa Volkan sulanmazsa bana da Jirhat demesinler :D
Hele Ayhan var ya kesin karısını boşar :D Bizim sinem abla da Ardaya tekmeyi basar kıskançlıktan :46: Sence bu Erman hangi takımı tutar? |
Beşiktaşş .. ;)
Beşiktaşı düşürecekLer mi ? |
Beşiktaşı düşürmezler ama eksiden başlama itimali vardır.
Ümit Karan'nın da şikeye karışmasının ardından onunkilere benzeyen sakallarını kesmeyi düşündün mü? :D |
ümit karan top sakaLLı benmki bıyık :D
birine hiç bu dunya yaLan önemLi olan oteki taraf die bir öğüt verdn mi ? |
Öğüt vermektende almaktanda hoşlanmam.
arkadaşını seçerken ilk neye dikkat edersin? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:42 . |