![]() |
bak dur bi çocuk var libi ekleyecem sana sese bak az :89:
|
|
kimdirr bu yaw süpermiş sesi falan.....:)
|
nebilem ya bi grup :72: ama başka şarkıları çok kötü sölüyo :11:
|
:11:
|
|
|
zaman yine gece yarısı yine sensizim sevdiğim...
yoklugunun en agır vurduğu saatlerdeyim ilerledikçe ilerliyor... hayalin her zamanki gibi yerini almış sahnenin en basında. ve herzaman ki gib çok güzelsin sevdiğim... sana baktıkca baskalasıyorum, teslim oluyorum sana ben benliğimden çıkıyorum. adeta sana teslim oluyorum seninleyim sen oldum artık sana dönüp kendim oldum aslında. yoklugun ileri boyutta odama sızıyor sensizliği kaldıramz oluyor bu beden gözlerimi kapatıyorum, artık susuyorum.. bir yoksun bir varsın ama en cok YOKSUN basım dönüyor sensizliğin gecesinde kendime gelip bakıyorum etrafa anlıyorum ki SEVDİĞİM YOKSUNN.... |
sahur vaktii...:11: davul calıoo şuan....:72:
|
Sözlerin, kelimelerin, düşlerin, umutların tükendiği yerde duruyorum; "eylül" diyorum...
Yıpranmış defterinin sayfalarını karıştırırken, hayatının kokusu siniyor ellerime... Ürperiyorum..Sonra hayalinin gözlerine bakıyorum ve aynı kabusun birbirine sırtı dönük iki kahramanı olduğumuzu fark ediyorum... Meğer yalnızlığımızın içinde nekadar kalabalıkmışız.. Tıpkı kalabalıkların arasında yapayalnız olduğumuz gibi... Olur olmaz yerlerde hayatımıza dair dipnotlar düşüyoruz elimize geçirdiğimiz küçük kağıtların üzerine.. bazen bir sigara paketine, bazen bir fişin arkasına.. Sen başka bir yerde ben başka bir yerde... Senin dip notların şiir oluyor, benimkiler garip bir günce... Bak işte seni de dip not düştüm yıpranmış bir kağıdın üzerine... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:35 . |