![]() |
ee sayfacim nasilsin kimse yok galiba forumda... biz bas basa kaldik:D
|
....................sevgili arkadslar 10.09.2008 de vandan ayrilcm hepinizi cok ozlicem bundan sonra nete girermiyim oda var ama vani birakmak cok agir gelcek bana arada firsat bulursam buraya ugrarim hepiniz hakkinizi helal edin.......
:19::19: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ben şahsen helal ediyorum senle tanışamadık ama 3 yıl aynı okulda okulduk en azında okul arkadaşıyız ;)
|
:(ben de beyzadan duydum gideceğini suşim..üzünütümü tahmin edbiliyorsundur..yıkıldım resmen:(çok kötü oldu bu:(seni çooooook özleyeceğiz:65:
|
Alıntı:
Van'dan ayrılmana inan çok üzüldüm. Yeni hayatında sağlık ve başarı dilerim. Bi hakkım yok ama yine de helal olsun. |
Alıntı:
|
:65::19:şeymada gitti..................
nefret ediyorum ayrılıklardan..................................... .......... |
bellı oldu tayın yerı ....tekırdag....
sevdıklerım elveda:79: |
kıss öle ağlama ben de ağlıcam şimdi çokk öslicem seniiii.... zaten hep adam gibi adam olan ii insanlar gidio... yaa bu ne acımasız hayat beee... :19::19::19:
|
bak benı unutursanız varya off be sızın yuzunuzden agglıyorum be....
Allahım sevdıklerım ya benı bırakır yada ben onları artk hasretı kaldırcak gucum yokk....:19::19: |
elveda deyip durma sinirleniyorum artık...............gidersen seni çokk özlicez, hep bi yanımız EKSİK olcak ama sevgisimiz hep diri kalcak...daha da artıcak...Allah hem sana hemde bize yardım etsin çünkü uzun bi süre hatta hiçç buna alışamıcaz...seni ÇOKKK ÖZLİCEMMMMMMMMM....:(:(:( suşimmmm benimmmm....
|
kolere nereye gidiyorsun yaa inan özleycem senii arkadaşımmm tekirdağ buralara benzemiyorr dikkatli ol hakkım war sa helal olsunn bak şimdii gerçekten üzüldüm yaa özletme kendinii bizee bii haber werrrr şaırdım yaa sensizzz forumda bişeyler eksik olacakkk formumuzun almanya temsilcisi şimdii oldun mu tekirdağlı yaaaaaa ne işin war ordaa şaşırdımm wallahhh tekirdağğ' a gittim ya güzel değil oralarr ya hele buralaraa çok uzak suyu na alışamayacann keşan da uzun süre kaldımm neysee inan çok özleyeceğiz seniii kendine iyii bakkk unutma bizleriiiiiiiii
|
hoşçakal..
|
helal olsun kardeşim.. çok üzüldüm gideceğine. umarım gideceğin yerde çok daha mutlu olursun :(allaha emanet ol
|
Umarım alışırsın oraya. Yeni yaşamında mutluluklar dilerim...
|
|
Alıntı:
|
sadece arkadaşlık ortamı biraz bozuk hani arkadaşlarından çabuk etkilenen birisi ise zorluk yaşar ama değilse gayet güzeldir tekirdağ...
|
msn verme günahhh :)
|
Alıntı:
|
Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun? Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmeyi anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim |
Bir dağ yangini içerim Deli mayınlar döşenir damarıma Kınsız bir öfke düşer yoluma Beni benden aşırır Mevsimsiz kar yağar Taştan demirden içeri Ak ellerini uzat Ellerini ellerime bırak |
tskler kımın bu sıır?
|
Söz:emir ali yağan
|
Alıntı:
|
mewsimsiz kar yaqar şarkısı dimi bnede çok sewerim;)
bu arada nereye susi ya ne tekirdaqıı???:79:sende qitme... |
Alıntı:
|
gel gel..zaten son kez yüzyüze görüşecez..yapma böle
|
yok bi de gelme istersen hanımefendi..zaten son kez görüşecez:(
|
güzel kardeşim gidişine çok üzüldüm.. kişiselimden öğrendim hakkını helal et die yazmışsın şaşırdım nie böyle yazmış die.. hakkım varsa helal olsun umarım biran önce alışırsın.. herşey gönlünce olsun.. kib görüşmek dileğiyle...
|
..kımse yokmu?..
|
ya kızlar gelıp benı alın ewden patlıcam yakında.. yarın beklıyorum ona gore
|
slm nasılsın?
|
ah arkadaşım hakkında hyırlısı olsun
kimse istemez senden ayrılmayı ama kısmet işte |
yarın mı??ya biz kızlarla bi ayarlayalım seni alıp bi yerlere gideriz yarın alelacele kimse gelmez sakin ol..;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
suşim net gidip gelio..ben en iisi gidim..:(
|
yaw ben gelmeyecez mi dedim..bugün herkese bi haller olmuş..
beyzanın kafası zaten ii..:D sen iicekaramsar olmuşsun.. |
yok bısı yaw cnm sıkkın bu arada sana gusel bıse dıcem ama kontor yok artk geldıgınde ama tahmın edemıcegın bısı:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:46 . |