![]() |
saol gizocumm..çok güzel bi yazıydıı...:)
|
kalbim.... halimi bir bilsen , görebilsen $u kanli gözlerimi denizlere bogulmus gecelerden beni kurtarabilsen... caresizim kalbimm bir bilsen... BIR BILSEN!!! BI BENI ANLAYABILSEN KALBIM!!!! niye kalbim söyle niyeee anlamiyosun .. hadi beni unuttun..$u haline bak her tarafin kan olmu$ acilar seni sarmis ,öyle düyümler yapmi$larki sana kimse cözemez.. niye izin verdin seni kirmalarina niyee??? parcalanmi$sin ,kiriklarin nerelerde .. niye bulamiyorum niyee? DIYERLERIN YANINDA GÜLÜP KAHKAHALAR ATIP DA BENLE YANLIZ KALINCA NIYE SUSUYORSUN NIYEEE???? niye O kalbim niyee.. biliyorsun onu hergün göreceksin yüzüne bakmasanda sirtini ona cevirsende hergün onu hissedeceksin hep onun kokusu gelecek burnuna istemesen bile gözlerin carpi$acak onun kara gözlerine niye O.... NIYE???? niye hala anlamiyorsun niye hala aci cekmeye devam ediyorsun bu kadar cektigin yetmiyor mu bu gösterdigin cabalar nicin?? imkansiz oldugunu göremiormusun hala? o umutlarin bo$una.. niye ginede onlari birer birer yikildigi yerden topluyorsun... bütün o kurdugun hayaller hic gercek olmiyacak biliyorsunn biliyorsun... BILIYOSUNN... o zaman niye hala ona gidiyorsun sana ihtiyacim var kalbimm seni geri istiyorumm ama geri getiremiyorum seni ondan calamiyorum niye geri gelmiosun... niye kalbim niye... NIYE.... ne olur geri gel..... |
he valla gelmio geri kalp.................
saol sema ablacımmm cnmmm.........süpersinn..::D |
SLM GEÇİYODUM UĞRADIM NABER
|
iiiidr künye kardeş...sen nassınn..:D
|
İİİ Ramazanla Aran Nasil
|
KardeŞ:72: :2: :11:
|
valla kardeş nasıl olsunn..:11: normal yani nasıl olabilir....:D
senn nasıl aran...:D |
AÇLIKTAN HALİSÜLASYONLAR GÖRMEYE BAŞLADIM