![]() |
Teşekkür ederim ilgin için.ßen hep ßuralardayım ara sıra sıklık olarak sekmeye uğrasada devamlılık aynıdır.:)
Görüşürüz. |
ÖzLedim RasuLü
|
|
Sağol jirhat.
|
SaMi - qördüqüme sevindim
|
Görmesem daha iyiydi seni orada o gece Aradan yıllar geçti silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden sendeyim.com ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim Görmesem daha iyiydi seni orada o gece Aradan yıllar geçti silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz Duygularıma esir sendeyim.com oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin keremi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim |
Sezen Aksu / Unuttun mu ßen! ???
|
|
|
Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların. İstesem bir anda temizlemesini de bilirim. Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var.. Hz. Mevlana |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:20 . |