![]() |
:11: :11: :11:
|
karamurat filmini izledikten sonra mı çektirdin:11:
|
yok arkadaşın ewinde zıplama yarışı yapıorduk :)
|
abi süper :) hehehe :D pepsi reklamına döndü valla yollasana pepsi içerken seni görelim:D
|
harikasınız çok komik haa ato harika bir jump olmuş
|
eskiden iyi ziplardim yaw :)
|
BU RESİM ÇEKİLELİ ÇOK OLDU FAKAT KİMSE BANA SÖYLEMEDİ YAKLAŞIK 3 AY SONRA BU FOTOYU GÖRÜYORUM VE ŞOKTAYDIM :s
ARKADAKİ LİSELİ GENCE DİKKAT ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM BEN :s 1 YIL SONRA BURAYA TAŞIYORUM RESMİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
o ne bakış yaw :72: :11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
işte saçsakaldan yüzümün gözükmediği an [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] corner cafe o el kime ait açıklayacağım :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] işte ben ya offf hepsinide açıklamayayım değişim kendissi ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HAMLETİ OYNARKEN EVDE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] FRP GECESİNDEN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:18 . |