![]() |
karanlık kuytu köşelerde yolumu aradım hep, duvar kenarlarının kıytı köşelerine saklanarak yürüdüm , kaçtım herkesden duygulardan ve insanlardan, karanlıklarda göremez oldum önümü aydınlıklarda kördüm ben,,
bir bilinmezin peşinden giderken kaybettim ocuk ruhumu sözlerimi kelimelerimi sattım bir solukta artık anlamları kalmadı bir geriye dönüşün içinde bin hayat yıktım kendimi bulmaya çalıştıkca öldürdüm binlerce beni elimde ise olmayan bir ben kaldı gözlerimi her açıp kapayışımda göremedim hiçbirşey çünkü aydınlıktada karanlıktada kördüm ben gözlerim 1 kere gördü ıuzakları oda çok uzaktı sevgiydi ismi ama uzaktı baktığımda hala görsemde artık 20 bn ferdsah uzakta ve derinde yani kayboldu iimde tükettiklerim ve gözyaşlarım içimdeki çıkan ortaya tek gerçek duygu kaoslarım ve acılarım dışa vurumum ise gözyaşlarım boğuldum artık boğuldum boğuldum sevgimi hakedecek biri arıyorum değer vereceğim seveceğim ve beni sevecek oyunlar olmadan nyaşanacak bi aşk arıyorum temiz saf tertemiz ütopya çünkü istediklerim |
karanlıkta yolumu aydınlatabilirmiyim görmeyen gzölerle
|
asıl maskenin içinde hapsolan sendin
|
s.a INSAn :D
|
gökyüzü bulutlarla kaplı , arkasına ruhum gizlenmiş
|
gözlerinin göremediği yerdeyim.....
karanlığın ötesinde bir ışık var herkesin gördüğü, arkasında beni gizliyor karanlıklarda.... |
ölümün göz yaşını gördün mü... o da ağlıyor
yıldızlarım küstüler hayata gökyüzüm karanlık ışıksız umutlarım yıldızlarım söndüler aydınlatmıyorlar umutlarımı.... |
neşeli görünmemi istediler, bunca acı varken nasıl yapmacık olabilirim
yüzüme bakanlar gözlerimin içinede baksınlar, yorum sizin... bütün düşünürler birşeyler söylemişler herşey için bi sözleri var bana diyecek birşey bırakmamışlar kalkın kocamışlar kalkın benim içinde iki çift laf edin.... |
güzel yazılar :1:
|
teşekkürler sinem :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:40 . |