![]() |
ARAMAZSAN ARAMA
Seninle aşk dilinden konuşmayı bilemedik Şu üç günlük dünyada bir gün yüzü göremedik Bu ayrılık sebebini boşver benden bilsinler Demek çabuk unutursun senin huyunu sevsinler Aramazsan arama, aramazsan arama Aramazsan arama yar, aramazsan arama Zaten merhem olmazsın sen benim gönül yarama |
ÖYLE BÜYÜ Kİ KALBİMDE
Bir an olsun görün şurdan Ya pencere, ya balkondan Annen baban korkusundan Öleceğim yar! İsterim vermezlerse kaç Günahını boynuma at Abilerin benden yana Ölürüm sana! Sensiz hep kendimle Belada başım Senin hayalinle yaşıyorum yar Koskoca İstanbul İnan bana dar Sokaklarda yalnız Yürüyorum yar Öyle büyü ki içimde Kimse kalmasın Öyle konuş ki benimle Kimse duymasın Aşkım, meleğim, güzelim Seni her an görmeliyim Evin kapısını bana Sen açmalısın Gece gündüz çalışırım Sana gül gibi bakarım Sana hep ihtiyacım var Bilemezsin yar |
FEDA OLSUN
Ne öncesi ne sonrası Tek sevdiğim sen ol bu yeter bana Ne lalesi ne goncası Tek çiçeğimsin kıyamam bakmaya sana Derken... terk ettin gittin severken Kaldım bir başıma Derken... sebepsiz gittin çok erken Kıyamet koptu içimde Vur yine de yıkılsamda ben Vur yeter ki sonum olsun elinden Gel bir an bir an daha çal ömrümden Feda olsun yar |
GÖNLÜMÜN SAHİLİNDE
Her günüm senle Her gecem hüzün Sensin benim mutluluk ilacım Sensiz benim iki gözüm Eller ağlatır Denedim bak gördüm Şimdi aklımı başıma aldım Dön dolaş sana döndüm Kaderime hasreti yazdın Gelipte yar silsen Neye baksam Neyi görsem Orda bir tek sen Kalbin aşk meskenim oldu Ahtım var bir ömre seninle Bilemem kimlere yar oldun Adın var gönlümün sahilinde |
FARZET
Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ve ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna Asla aşk heryerde bahar değil Bizde aşk kışlara hep gebe Yar ısıtamadın gönlümü Isıtamadın kalbimi bundan fazla Anladım alışamadık biz bize Konuşamadık gözgöze bundan fazla Farzet kapılıp biz delice aşk seline Farzet yaşadık doyduk güzele |
HERŞEYDE BİRAZ SEN VARSIN
Sorma sorma Nasıl geçti Sensiz yıllar Yıllar Bir aşk rüzgarıydı Esip geçti Ardında boynu bükük Hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur gecer gecenin bir ortasında Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Duman gözlüm yaktın beni, Duman ettin acımadın ziyan ettin, Duman gözlüm benim için, Yaşamaktın yaşamayı haram ettin... |
EZBERİMSİN
Alışamadım ayrılıklara Bir yalan olsaydın keşke Acımasızca saplandı yüreğime Kaç hain bıçak Kaç uzun gece Bakışların gül vedaydı Benden birşeyler saklayan Her sözün bir elvedaydı Bana seni saklayan Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum |
ÖYLE BÜYÜ Kİ KALBİMDE
Bir an olsun görün şurdan Ya pencere, ya balkondan Annen baban korkusundan Öleceğim yar! İsterim vermezlerse kaç Günahını boynuma at Abilerin benden yana Ölürüm sana! Sensiz hep kendimle Belada başım Senin hayalinle yaşıyorum yar Koskoca İstanbul İnan bana dar Sokaklarda yalnız Yürüyorum yar Öyle büyü ki içimde Kimse kalmasın Öyle konuş ki benimle Kimse duymasın Aşkım, meleğim, güzelim Seni her an görmeliyim Evin kapısını bana Sen açmalısın Gece gündüz çalışırım Sana gül gibi bakarım Sana hep ihtiyacım var Bilemezsin yar |
SONLARDAYIM
Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye birgün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur ömrüm yolunda Senin gibi bir insafsız uğruna Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur ömrüm yolunda Senin gibi bir Allah'sız uğruna |
BENİDE GÖR YARABBİM
Kaderim sevdama kör kuyu kazmış Çıkamaz içinden, kimse çıkamaz Ne bilirdim senle ayrılık varmışHiçbir aşk gönlüme derman olamaz Gittiğin gün nasıl yandım Buna nasıl dayandım Serseri oldum peşinde Sokağında dolandım Beni de gör yarabbim Gör de bak ne haldeyim Bir vafasız kulundan Dertteyim kederdeyim Çok sevdim, kederdeyim Seni canım sandım kalbime kattım En büyük hatayı ben sende yaptım Şahidimsin tanrım binkere öldüm Seven kalbimi bin parçaya böldün Gittiğin gün nasıl yandım Buna nasıl dayandım Serseri oldum peşinde Sokağında dolandım Beni de gör yarabbim Gör de bak ne haldeyim Bir vefasız kulundan Dertteyim kederdeyim Çok sevdim, kederdeyim Beni de gör... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:05 . |