![]() |
Yaklaşman Lazım - Kargo
Loş bir salonda İnsanlar ortasında Boş boş bakanlar gözler Anlamsız gelen yüzler İstesen de kaçamazsın Cevapları kolayca bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın Yaklaşman lazım uuuooo Yaklaşman lazım Binbir masalla Hayallerin ortasında Yapayalnız kalınca Gizli saklı duygularla Sıkıldım artık gel bir olalım Gönül ister ki tek olalım Yaklaşman lazım |
Yalnız Başına - Kargo
Bir ışık uzakta sana yol gösterirken Son kez ufukta sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma, yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma, kendini , kendini , kendini Son kez durduğunda tek başına aksilikler peşinde dolaşmaz Son kez kaldığında yalnız başına pişmanlıklar peşinde dolaşmaz Bir gölge peşinde seni takip ederken Son bir adımla sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma, yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma, kendini , kendini , kendini Son kez durduğunda tek başına aksilikler peşinde dolaşmaz Son kez kaldığında yalnız başına pişmanlıklar peşinde dolaşmaz. |
Yanımda Sen Olmayınca - Kargo
Sabah uyandım baktım bir çevreme Herşey düngece bıraktığım yerde Anlamı yok herşey düzenli olsa bile Sevgilimin resmi bana bakmıyor bile Anldım bugün yanlızım tek basına Çıkar dolaşırım sakin kafam Bir oraya bir buraya eski dostlara Özlemişim eskilerdem bir hava Çünkü çok güzel çok çok çok güzel ) Yanlız Dolaşmak Cünkü çok güzel çok çok çokgüzel |
Yapabilir Misin - Kargo
Bana yağmuru anlat en içten yanınla Göreceksin hiç ıslanmamışsın aslında Bana renkleri anlat en içten yanınla Göreceksin gözlerin kör olur biranda Nefret etmek kolay, sevmek kolay Peki ya yalnız kalmak... Yapabilir misin, yapabilir miydin Yapabilir misin söyle bana Bana dünyayı anlat en içten yanınla Göreceksin dilin tutulur bir anda Bana cenneti anlat en içten yanınla Göreceksin öyle bir yer yok aslında Nefret etmek kolay, sevmek kolay Peki ya yalnız kalmak Yapabilir misin, yapabilir miydin Yapabilir misin söyle bana Kuruyan bir dal bile canlanır sonunda Arayan bir dost bulur katlanır hayata |
Yarına Ne Kaldı - Kargo
Herşeyi benden istediin Herşeyi bana yükledin Yarına ne kaldı? Yarına ne kaldı? Bu kadar mı yakınsın? Gündüzler çabuk biter Geceler gelip geçer Yarına ne kaldı? Yarına ne kaldı? Bu kadar mı uzaksın? Herşeyi benden istedin Herşeyi benden bekledin Nerde senin cevabın? Yarına ne kaldı? |
Yıldızların Altında - Kargo
Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak yıldızların altında Yanmam gönlüm yansa da ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da yıldızların altında Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında |
Yıllar Sonra - Kargo
Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik seninle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum stiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi Beraber olalım desem sana Yine eskisi gibi Paylaşsak tüm sevgimizi Beraber olalım desem sana Bir tebessümle çıksam yine karşına Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra yine eskisi gibi Şimdi anladım tüm gerçeklerim Suç belki bende Gizledim sevdiğimi. Yıllar sonra yıllar sonra... |
Yüzleşme - Kargo
Hiç kimseyi sevemem sevgi dürüst olmadıkça Hiç kimseyi öpemem kimse içten öpmedikçe Hiç kimseye gülemem kimse bana gülmedikçe Hiç kimseye vuramam kimse bana vurmadıkça Sebepsiz yere söylediğim tüm yalanlar aklımda Hiç istemeden kırdığım tüm insanlar karşımda Hiç kimseye bakamam gözler yalan söyledikçe Hiç kimseyi aldatmam çılgın sözler duymadıkça Hiç kimseye inanmam kimse çıplak kalmadıkça Hiç kimseyle yatamam ruhum kabul etmedikçe Sebepsiz yere söylediğim tüm yalanlar aklımda) Hiç istemeden kırdığım tüm insanlar karşımda ) Korkularım saklı şimdi kimse beni sormayınca Tüm aşklarım soldu şimdi geçmiş beni anlayınca |
LÜtfen Bİr Rap Yada Yorum Esİrgemeyİn
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:50 . |