![]() |
mrb çavuşum ben önder sertden hudut kantincisi
|
slm ben önder sertten hudut kantincisi
|
merhaba arkadaşlar.ben askerliğimi önder sert diğer adıyla kızılca karakolunda yaptım.2845 metre rakımlı bir karakol? kışın cok soğuk v zor bi yerdir arkadaşın dediği gibi o zamanlar karakolda su yotu şimdi varmı bilmem.2002 2003 senesinde yaptım 82/1 tertip.orada askerlik yapan askerlerin arkadaşları ve akrabaları içiniz rahat olsun ki rahat bi yer orası bilginiz olsun
|
arkadaşlar önder sert karakoluyla ilgili bilgi isterseniz söylerim bilginiz olsun ordaki arkadaşlara hayırlı teskereler
|
anıl albayrak karakolunda görev yapmaya gitti oğlum nasıl bi yer acaba orası çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
|
bana orasının çok tehlikeli bir yer olduğunu söylediler gerçekten böyle bişey varmı lütfen bilgi verirmisiniz van dan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.....
|
kardeşine ve size allah yardım etsin sabırlar versin vanın en soğuk karakolu tek avantajı terörist dahi oraya çıkamaz rakımı 2940 m hayırlı teskereler
|
slm
bende ordaydım cok guzel bıor yerdır top la mopla ılgısı olmayacak sadece pusulara gıdecek
|
öndersert karakolu tel bildirirseniz çok iyi olur
|
şehitimizin mekanı cennet olsun
Arkadaşlar karakolun nerde oldugunu bilmem ama o karakola ismi verilen şehit şahsı iyi tanırım 1995 yılında izmir bornova da acemi birligindeyken bizim komutanımızdı o zaman tegmen rütbesinde civan gibi birisi idi mükemmel bir insan mükemmel bir askerdi eger şehit olmasaydı eminimki paşa olacak bir insandı . Allah mekanını cennet eylesin.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:33 . |