![]() |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bülbül olsam,gülüm olurmusun, Yaralı olsam,dermanım olurmusun, Keder olsam,feryadım olurmusun, Bir gemi olsam,limanım olurmusun, Bir gece olsam,sabahım olurmusun, Bir çöl olsam,serabım olurmusun, Kurumuş toprak olsam,yağmurum olurmusun, Dilimde duam,bitmeyen sevincim olurmusun, Deli bir aşık olsam,SEVGİLİM olurmusun.... seninnnn için içerdekiiiii |
İlginç bir tanım...:20:
|
saol Abİİİİİİ
|
Rica ederim...:2:
|
ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN ASIL GÖREV HAYATTIR BİR LOKMA EKMEK İÇİN ŞEREFİNİ ÇİĞNETMEYE BİR ANLIK EĞLENCE İÇİN SERVETİNİ TÜKETMEYE BİR ZAMANLIK MEVKİİ İÇİN EL AYAK ÖPMEYE İNSANLARI EZİP GEÇMEYE GÜNLÜK MENFAATLER İÇİN ONURUNU TERK ETMEYE BİR KISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BU HAYAT ARIYI SEVMEYEN BALINI YEMESİN BeNCoKAyRILIKLaRYaSaDIMOYüZdEnHeRSeYiBiTiSiKYaZDIM ... |
ßeLki Sandığın Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğin Kadar Mütevaziyim. ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım. Kimseyi Örnek ALmam. Kimseye Örnek OLmam. Arkama ßakmam. 'AsLa' Demem. 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem !! HαkkıмDα ßiLqin YoKsα.. Fikяinde OLмαsıN..!! |
…
hiçbir kimyasal madde inceltemez, azaltamaz hüznümü! İnkar edilesi bir tanrı, yüz çevrilmiş bir buda, iyilik meleği olmuş bir hitler’im şimdi! Başıma gölge çarptı, sarhoştum ne olduğunu hatırlıyorum ya da hatırlamak istemiyorum sadece !?. Ben kim miyim? Bazen uçarı serseri Bazen küçük masum bir bebek Bazen kendini kahraman zanneden bir Don Kişot Bazen melankolik bir aşık Bazen de bilemiyorum kendimi... |
aşk nedir...?
Kalbiniz deli gibi carpmaya basliyorsa... Bu ask degil HOSLANMAKtir Ellerinizi ondan cekemiyor surekli dokunmak sarilmak istiyorsaniz.. Bu ask degil ARZULAMAKtir Yaninizda bir tek o oldugu icin onu istiyorsaniz.... Bu ask degil YALNIZLIKtir Herkes onunla olmanizi bekledigi icin onunlaysaniz... Bu ask degil SADAKATtir Size sicak, yakin davrandigi icin onunlaysaniz... Bu ask degil KENDINE GUVENSIZLIKtir Uzulmesini istemediginiz icin onunlaysaniz... Bu ask degil ACIMAKtir Ona deger verdiginiz icin hatalarini hosgoruyorsaniz.. Bu ask degil ARKADASLIKtir Butun gun ondan baska hicbirsey dusunmediginizi soyluyorsaniz.. Bu ask degil KOCA BIR YALANdir Onun iyiligi icin kendinizden cok Sey feda edebiliyorsaniz... Bu ask degil YARDIMSEVERLIKtir O uzgunken sizin de kalbiniz aciyorsa... Iste bu ASKtir Tarif edemediginiz bir cekim yuzunden ondan bir turlu kopamadiginizi dusunuyorsaniz.. Iste bu ASKtir O herkese guclu gorunmesine ragmen icindeki zayifligi hissedebiliyorsaniz.. Iste bu ASKtir Baskalarini da cekici bulmaniza ragmen hic pismanlik duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsaniz.. Resimdeki sahıs aşkını bekliyor gelmezse ağaç büyüyüp asacak onu |
birtek senin gidişin...
BIRTEK SENIN GIDISIN
Ne ilk bahara kirginim nede kisa ne sidetli firtinalardan korktum nede goz yaslarimdan bir tek ,bir tek senin gidisin korkulara saldi yuregimi ne gozlerini unutum nede gulusunu ne sicasik yuregini nede sevigini ne hazanlar yapraklarimi savurdu nede icimdeki sevdani supurdu ne varligin mutlu etti beni nede yoklugun birakti yakami birtek, birtek senin gidisin korkulara saldi yuregimi ne karlar ne firtine ne boranlar gelip gecti yoklugunda nede gecenin sesiz karanligi korkular saldi yuregime ne eski resimler avutu beni nede silik hatiralar birtek, birtek seni gidisin korkulara saldi yuregimi ne sen den uzak ola bildim nede seni tamamen sile bildim ne nefret edebildim nede doyumca seve bildim ne don gel diye bildim nede beklemekten yoruldum bir tek birtek senin gidisin korkulara saldi yuregimi ne isiz sokaklar sahitlik eti goz yaslarima nede ozlemle bekleyecek sevgili bakti gozlerime ne yuregim tamamen silebildi ne unuturmaya kimsenin gucu yeti ne gitme kaldiye bildim nede seni yuregimde kursunlara dize bildim ne kedimi af edebildim nede sana kosa bildim birtek birtek senin gidisin korkulara saldi yuregimi ne hatiralar yoklugunun yerini tutu nede sensizlik korkutu beni birtek birtek senin gidisin korkulara saldi yuregimi ne sev diyorum artik beni nede kendimi hatirlatmak istiyorum ne yaptiklarini unutuyor yuregim nede bir elvada demeden gidisini birtek ,birtek senin gidisin korkulara saldi yuregimi Ne askin dan vaz gecebiliyorum nede hala sevmiyorum diye biliyorum ne olup gidiyorum bu hayatan nede seni sonsuza kadar oldure biliyorum birtek birtek senin gidisin korkulara saldi yuregimi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:46 . |