![]() |
aaaaaaaaaa biz vanlıyız arkadaşım uzaklarda olsakta örf ve adetlerimizi unutmadık çok şükür.bilirsin bizler eli boş gitmeyiz misafirliğe.poğacayı ve kurabiyeleri beğendiğine sevindim afiyet olsun.sık sık uğrararım sayfana.
|
Çok Teşekkür ediyorum her zaman beklerim. :1:
|
günaydınlar erdal sizinle karşılaşmak ne güzel yanılmıyorsam burdasınız
epeydir karşıılaşamıyoruz gerçi bn epeydir yoktum biraz daha doğrusu bayağı üşütmüşüm bni fena etti aman kimseler hastalanmasın siz nasılsınız nasıl gidiyor |
Alıntı:
|
öncalikle dün için özür dilerim netten çıkmak zorundaydm
iş yerinde bi anda bi yoğunluk olunca neti kapatmak zorunda kaldım tekrar özür geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler evet haklısınz bu havalara güvenmemek lazım ama yakalayıncada fena yakalıyor inana bn halen iyleşmiş değilim bu haldede işe gitmek zorundayım mecburen zaten bn işi ekmeyi hiç sevmem |
estağfurullah ne demek Allah iş yoğunluğunu herkese nasip etsin hele bu kriz döneminde. Hastalığınız içinde acil şifalar dilerim . See you later.
|
Alıntı:
|
Evet var ama işler yoğun olunca pek giremiyoruz. Arada fırsat olursa sadece girebiliyorum. Tamamıyla iyileşebilmek için tedavi ve ilaçları tamamıyla uygulamak gerekir diye düşünüyorum. Allah kimseleri hasta etmesin.
|
amin hastalık geldimi gitmek bilmiyor aslında ilaç tam anlamıyla kullandım sayılmaz ama antibyotik kesin kullanmam gerek
bu gidişle kullancam çünkü boğazlarım fena şişmiş:65: |
boğazım demek istedin galiba yoksa sende bi kaç tanemi var :D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:24 . |