Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kitap (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=92)
-   -   Okuduğunuz Kitap ? (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=28764)

TutSak 25/05/09 09:41

LEYLA EFE- AYŞAN (Bir Devrin Tanığı)
Arkadaşlar Tavsiye Ederim..

KaP_RaS 12/06/09 11:50

Semerkant - Amin Maalouf
( Şaheser ;) )

Sevgilinin yanında yapayalnızdın Hayyam!
Şimdi sığınabilirsin ona, artık gitti madem.

Eceee 24/07/09 09:19

gün olursa asra bedel çok gzl br ktap hrkese tavsiye ederim

_kolera_ 24/07/09 15:53

Mazİde Sirlar Dİe Bİ Kİtap
Eskİlerden..

S!yaH MeLeK 24/07/09 21:58

Alıntı:

KaP_RaS´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 270266)
Semerkant - Amin Maalouf

( Şaheser ;) )

Sevgilinin yanında yapayalnızdın Hayyam!

Şimdi sığınabilirsin ona, artık gitti madem.

katılıyorum:1:

S!yaH MeLeK 24/07/09 22:06

şu anda Alamut'u okuyorum(Wladımır Bartol),daha dün başladım 70. sayfadayım..güzel gidiyor:2:

bundan önce okuduğum kitap da Yalancı Tanıklar Kahvesi(Vedat Türkali) idi..O da çok ii kaleme alınmıştı..Özellikle siyasetle ilgilenenler için tavsiye ederim..

ondan önce okuduğum da Boleyn Kızı(Phılıppa Gregory) idi..Anlattığı dönemin hem sosyal hem siyasal yönlerini ele almıştı..Çok beğendim..filmi de çekilmiş; fakat kitabı tavsiye ederim..Birçok şey atlanmıştı(Gerçi 820 sayfalık kitabı 1 saat 55 dk ya yine iyi sığdırmışlardı=))..Ama kitabı okuduktan sonra filmi izlemek en azından birçok şeyin kafanıza otrmasına yardımcı olacaktır:2:

diğerlerini de sonra yazarım..

egit 24/07/09 22:14

Alıntı:

S!yaH MeLeK´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 273012)
şu anda Alamut'u okuyorum(Wladımır Bartol),daha dün başladım 70. sayfadayım..güzel gidiyor:2:

bundan önce okuduğum kitap da Yalancı Tanıklar Kahvesi(Vedat Türkali) idi..O da çok ii kaleme alınmıştı..Özellikle siyasetle ilgilenenler için tavsiye ederim..

ondan önce okuduğum da Boleyn Kızı(Phılıppa Gregory) idi..Anlattığı dönemin hem sosyal hem siyasal yönlerini ele almıştı..Çok beğendim..filmi de çekilmiş; fakat kitabı tavsiye ederim..Birçok şey atlanmıştı(Gerçi 820 sayfalık kitabı 1 saat 55 dk ya yine iyi sığdırmışlardı=))..Ama kitabı okuduktan sonra filmi izlemek en azından birçok şeyin kafanıza otrmasına yardımcı olacaktır:2:

diğerlerini de sonra yazarım..

Son Okuduğum Kitap

İskender Pala - AşkName..

S!yaH MeLeK 27/07/09 18:08

hadi ya:( az kaldı,ben okuduğum her kitaba kendimi veririm merak etme..=) Alamut'a Dönüş' ü okudun mu?

egit 27/07/09 21:47

Alıntı:

S!yaH MeLeK´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 273068)
hadi ya:( az kaldı,ben okuduğum her kitaba kendimi veririm merak etme..=) Alamut'a Dönüş' ü okudun mu?

...........................

DERİN 26/03/10 20:01

İşaret-P.S. Cast ve Krıstin Cast kitap müthiş 12 seriden oluşuyor 5 kitap türkçeye çevrilmiş sürükleyici ve bağımlıklı yapan bu gün başladım hoşuma gitti belki beğenirsiniz

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:06 .