![]() |
V€ Gidiyorum yaLan MisaLi..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ßoğuLuyorum ßu kadar sensizLik iÇinde..
Bir istek bir eylem… Ben susuyorum ‘yalnızlık’ gibi… Sen susuyorsun ‘hüzün’ gibi… O susuyor ‘acı’ gibi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...GeLişi qüzeL ayrıLıkLardı ßenim ki .... Senin kaDar €sasLı Hiç qitmedim senDen.. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "Zaman lazım sadece, unutacaksın ! Nasıl unuttuysan çocukluğunu, kırılan oyuncaklarını.. Kırılan kalbini de öyle unutacaksın." Cemal Süreya |
Kelebek misalidir aşk; Anlamayana ömrü günlük, Anlayana bir ömürlük! Nazım Hikmet Ran |
"Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin. Çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok." Can Yücel |
Ravi ~ aCı a$k
|
A$ık oLmakLa Sewmek ArasınDaki Fark ..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sen ihanete eş anlam ben [ k e n d i ]cümlesinde kaybolmuş g i z l i ö z n e |
'İmkansız,'' dedi gurur. ''Riskli,'' dedi tecrübe. ''Manasız,'' dedi ' mantık. ''Yine de denemeye değer,'' dedi kalp.' |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:44 . |