![]() |
Kederimden ölsem de bişeygelmez elimden
Kaybetti aidiyetten benimaşkım değerinden İnsan karar verince öldürmeye birini Gerekçe bulur önce ikna eder kendini |
yağmur...
geri verecek buharlaşan sevgimizi... yağmur... sessizce silecek kibirimizi... |
ya o şarkıyı bende çok sefiorum çalıyorum o sözleri :D
yağmur... geri verecek buharlaşan sevgimizi... yağmur... sessizce silecek kibirimizi... |
Açılır ellerim beni düşündüğün an
Dokunur gözlerin bana Ağladığın an Ateşlere düşer bedenim aşktır aldatan Aldatıpta ayıran Gökten yere vurduran Bırak acıları içime alayım Saçlarınla okşa Ruhuna dolayım Acıları bırak sevdana adayayım Ölümüne okşa çiçeklerle kanayım. Geceler bekler Beni unuttugun an Göçeder şarkılar bana güldüğün an Buzullar erir tenimde Aşktır aldatan Aldatıpda ayıran Gökten yere vurduran... |
dün bütün gece seni düşündüm yanarak....(sezen aksudan)
|
Çiçekler açsın
böcekler uçsun kırlarda sevgililer elele olsun ben razıyım yeterki sen gel isterse hergün yağmur yağsın |
veremem sana acımı kirlenir dünya
şehrin boş sokakları ıslanır gözyaşıyla kovalar arabalar arkamdaki aynayı kırılınca biter anlarım düşümdeki rüya... |
Ömrümüzün son demidir
Dönülmeyen o gitmeler(vedalar) Kuşatıldık zor yıllarda Yarım kaldı hep o sevdalar Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar mektubudur aşkın sözsüz okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın......... |
İnan ki..
Senden başka.. Senden başka.. Senden başka.. Hiç.. Kimse yok içimde.. Kimse yok içimde.. Yüzüne bakmasamda,başımı çevirsemde... Seni her gördüğümde... İnanki senden başka,senden başka.. Hiç kimse yok içimde... Ne kadar kırgın olsam,dargın olsamda bile... İnan ki,senden başka kimse yok içimde... |
bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç..!!!
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:26 . |