![]() |
muhemar: yöneticimiz..alosarında abisi..
spartakus:tanımıomm...bu aralar forumda görmüom kendisinii..:D kenji:muradiyede öğretmenlik yapıomuşş...sadece bunu biliorumm..:D çikolataa,satan22,wanteds |
çikolata: geç tanıştık ama çok iyi biri..
satan22: bu aralar formu sattı :D yani ortalıklarda yok :) wanteds: vanlı karaağaç köyünü bize resimlerle de olsa tanıtan :) ismail karataş , dekorator35.. , akustici |
ismail karataş : akvaryumla ilgileniyo:)
dekorator35..: çok tatlı bi abi. akustici: yanımıyorum walla ato alosar lasd designer |
ato : avcı
alosar : genç adminmiş... lasd designer : galba bu nickte iki kişivar onun için bişey diemicem helin_helin, rap_swich, deniz kızı |
helin_helin : pek bi bilgim yok
raps_witch : iyi biri ama müzik zewki hosuma gitmior :) deniz kizi : mükemmel şahsiyet - hakkaten cok iyi biri forumun neşe kaynaklarından biri hackgoogle , MKtr , çikolataa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
save_your_kisses,hackoogle, MKtr
|
kısaca s_y_kisses:tatlı birine benziyor genellikle onu forum oyunlarında görüyorum
hackoogle:hikmet çok şeker biri sıcak kanlı bir arkadaş mktr:ppek tanımıyorum ama iyi biri olmalı herhalde ato,alosar,kenji |
save_your_kisses : güzel avatarlı çicuğ :D
hackoogle: canım dostum MKtr: Görünmez Dostlardan biri. çok severim keratayı :D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:29 . |