![]() |
Çikar Düşünsenize Sizin olmayan Nelerin Sahibisiniz Aslinda Karşiliksiz çeklerin Aşklarin zenginisiniz . Kaynak: Nefes Çiçegi |
Bir Dakika Karanlık Kampanyası
Öyle köyler gördüm ki Işıl ışıl kültür beşiği ! Ne bi'dakkası Sürekli karanlıkta ...! |
Bıraksalar.. Güzelsin ... Tepelerinle.. Çukurlarınla.. Geçmişinle.. Bir eksiğin var .. Önemli çok.. Benim gibi bir eşin yok .. Olsun isterim Bir şairin .. Seven bir varisin.. Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Beşinci Gün
Nasıl dersiniz ! Geçti beş gün olalı deprem Var mı başka kayıt Otuz sekizden beri süren ... Susurluk, bankalar, ihaleler, mafyalar, uyuşturucu, sel, sağlık, fuhuş, suikastler ... Yerlerde süründü faili meçhul gazeteciler, öğrenciler ... Asıldı gitti Başbakanla Vekiller ... Sayamıyorum Almıyor beyin Yetmiyor kalemler Son kılan olmalıyız bizler Yoksa beyanat belli : - E.... efendim, bunlar da "örtülü felaketler" |
Aşağı Yukarı Asansörde Bakış ... Kaçırmalı ... Nerede duracağını bilmez miş ce si ne Uykum geLdi yine.. Babai Paz.tesié .. |
Alıntı:
|
Geri mi döndün Yasemen?
|
Alıntı:
|
:72::11:
|
Varyaaaa.. deLi ettiniz beni ,deLiiiiii....
is yerinden forma girdim.....ne cinsiniz yhaa..evet canim halis , haLis muhlis uydurma bi dede ismi.. maiL adreside oLe.. ben buradan bi adminLe msnde gorusmek istiyorum.. kim oLdugumu gorsun ???? Uff... kahvede icemiyorum.. gick Oldmm.. GI-CIK . |
sonunda itiraf etti....:11: :72: walla msnde cam acmayana kadar inanmam...:72:
|
Nei yhaaa... ????? GicikLik etme bana.. hortumLama amacLi geldiim bi yere oyLesine bise yazamazmiydim.. hemen istediin yere cek.. ama yedircem sana bunLari , gor bak..gor bak..gor bak..gor bak..:11:
|
demek hortumlama amaclı geldin...utanmadan bide söylüyosun...:18: :18: kimmiş o admin...? meraq ettim..:D
|
Alıntı:
|
ILk geLdigim gun soyLedim.. siirlerinizi okuyordum.. hepsi bu..yoksa formunuzn altina somurgu amacLi tesisat kurmadim.. hem sen benim neden bi acigimi arar gibi konusuyorsun ..ben sana N'aptim ????
|
Alıntı:
Peki Zyrec , evde oLdugum ve seninde musait oLdugun bir gun seninLe mumkunse gorusmek istiyorum |
Alıntı:
|
Bundan daha kotusu nedir biliormusn ?? Iftira ..insani zan altinda birakmak.. huzursuzLuk vermek.. ZyrecLe goruscem .. en kisa zamanda ..ve sende benden Ozur diLeyeceksin.. cunku bu sozLerinle beni mutsuz ve huzursuz ediorsun..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vilee bu 3 kişidir:11::11:
|
akşama kaç kişi oldugu belli olacak siYo :72:....zyrec ve ben akşamı iple çekiyoruz...:11: :72:
|
olm valla ağzı iyi laf yapıor çok kitap okuyan adam olmuor :11: yani yazı tarzından bana kız gibi geldi ama 0 da olabilir :11:
|
:11:
|
Uc kisi ha ?? Peki.. uc defa herbirimden ozur diliicen.. ben simdi isimin basina donuyorum.. arkamdanda konusmiin.. orucunuz bozuLur.. ZyrecLe yarin oglen konuscam, sonrada sizinLe burada goruscem
Eyv :152: |
orucumuz mu? :D + sen yurtdışında mısın yasemin?
|
MaLe Mİneee :11:
|
Alıntı:
Bu ne demek Siyo ?? AnLamini merak ettim..? |
kötü bişi olmadıını biliorm sadece...:D siyo burda deil...gelince açıklasın size...
|
nolmuş nan burda peeeee:72: kız erkek bilmem ne..:11:
|
Alıntı:
|
belli baksana hem çok kızmış hemde konuşmuş..:85: nese bakalım görüşmeden sonra neler olucak... eğer sizde mrk ediyosanız hemen yasemin yazıp 6500'a gönderin..:72: mrkınız geçsin..:11: yaw yasemin ama galiba sen çok kızmışsın belli..:11: zembil zembil dedin foruma sonunda zembille indin..:72:
|
:11: :72: akşamı iple cekiyorum....:72:
abi "6500" 24 kontörümü yedi yaww.... :72: |
hadi yaw..:72: bişey olmaz yaw nolucakki...:72:
|
Ufff..is yerinden forma yaziyorm prensipte birakmadiniz.. Hayir satan yha..sinirLi fLn diiLm.. ama buna bi son vermek Lazim..arkadasLar co merak etti neym neciim..reyting kirdi kisisel sayfam..yarindan sonra duze iner.. Siznde isniz gucunuz yok gibi.. hele su Van Canavari Last , hep benimle ugrasio
|
:11: ben zyrece de inanmam...kendi gözlerimle görmem lazım...:72: annadın sen onu...:85:
|
yaw tmm ya kızma hemen şakasına takılıyodur oda...:85: tabiki herşey yarından sonra düze inecektir yasemin...
|
yarın ola hayrola...:D
|
Male mİne :11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:11 . |