![]() |
:11: sağol.. yaw n sandiki hele bi anlat mrk ettim şimdi.. :11:
|
anladın sen onu bence:46:
|
abla bi el at da satan da imana gelsin :11:
|
hee abla doğru diyor.. bil atta bende muhammeti imana getireyim.. sana zahmet yaw.. :11:
|
siz kendinize bakın nan önce uyusslar :5:
|
neyimiz var abla... sahi hiçbişeyimiz yok :11:
|
neyse nan sizinle sonra görüşecem sen ve o uyuss kankanla :85:
akşama geliyonmu sen onu de hele:20: |
Var var çok şeyimiz varda sen görmüyosun.. :11:
|
uyyy yoksam benim gardaşım körmü oldu:89:
|
:11: :11: yok ablam yaw.. mrk etme durumu ii :11:
|
gelir birazdan buraya bir göz doktoruna gösterecem gardaşımı:5:
|
:11: :11: benide götürsene ablası.. :11:
|
Arkadaşlar bugün itibariyle zuzu sayafasından yayılmakta olan uyuzluk bütün forumu kapsamıştır... Herkes gerekli tedbiri alsın.. :11: :11:
|
temem gel bakem sende :5:
|
ağğ ağğğ gözlüğüm aklıma geldii.. Çok karizma bir gözlüğüm vardı dereceli ama çaldılar..:19: :19:
|
Alıntı:
beni bu kadar sevme noluuurrrr :72: :11: |
:150: :150: :150:
|
:137: :137: :137:
|
Önünde saygıyla eğiliyorum.. Afet ben ettim sen etme nolursun ailem var, bir düzüne çocuğun var.. bana acımıyorsan onlara acı yok etme beni :11: :11:
|
diz çöööööökkk :85: seni sööör ilan edecem :72: :11:
|
sağol ablası.. :11: büyüksün :11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
eneeeeeeeeeeeee azizenin çengisi gelmiş :11: :11:
|
Senin için getirdim.. Taa nerelere gittim varya bunun için :11:
|
ah canımmm :11: gel bi öpim :102: :72:
|
:11: :11:
|
MATRIX 4 S-A-T-A-N-I-O-N [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ÇOK YAKINDA...... :72: :72: :72: |
ya sana bir hediyem var ama burdanmı versem :20: :72:
|
Kim bilir yine aklından n cinlikler geçiyor.. :11:
|
:85: :11: söle nirden istersin hediyeni :72:
|
burda ver bakayım nemiş...:20:
|
bekle
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrr :11: :11: :11: |
:11: :11:
|
:11: :11: :11:
|
Öyle bir gittimki... Dönmem birdaha.. Öyle bir sustumki...Konuşmam asla... Öyle bir öldümki........ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ayrıldık... Çok acıydı... Bir daha asla unutmayacağım ve iyileşmeyecek bir yaranın sahibi olduğumu bilmiyordum o zamanlar... Sadece ağlıyordum sana ve bana... Ve yarım kalan, yaşayabilecekken vazgeçilen günlere... Baktığım, gördüğüm, dokunduğum her şey canımı yakıyordu... Bir türlü sonu gelmeyen gözyaşlarımla birlikte bu acıdan öleceğim günü bekliyordum... Üstelik de bu günün gelmesini deli gibi istiyordum...
Ayrıldık Acıydı Sonra geçti Her şey gibi. Ya da bana öyle geldi... Bir gün bir yerlerde, hem de hiç beklemediğin bir anda - ve özellikle de en güçsüz olduğun anda - hayat bir yerlerden sakladığı acını çıkarıp vurur yüzüne... Her şeyin geçip gittiğini sanırken, daha az önemsediğini ya da artık tamamen bittiğimi düşünürken sen, aniden bir duvara çarparsın... Ve her şey tuzla buz olur... Aslında hiç unutmadığını ve gerçekte hiç de o kadar güçlü olmadığını yüzüne vurduğunda hayat, sen çoktan acılarınla yeniden başbaşasındır... İşte o yara yeniden açılmıştır, yeniden kanıyordur. Üstelik o kan istemesen de hayatına bulaşmaya başlamıştır yeniden... Unutmak diye bir şey yok... İnsan hiçbir şeyi unutmuyor... Büyük bir maharetle geçmişe gömdüğünü sandığı şeyleri hayat bir anda çıkarıp önüne koyuyor... Yüzleşmek imkansız acımla, ayrılıkla ve seninle... Yüzleşmek imkansız sana olan sevgimle... Ne olur karşıma çıkma... Ne olur çıkma karşıma bir daha... Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İkimiz için de en hayırlısını diliyorum Hiç olmamış gibi davranabilmeyi Bu yok ediciliği anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karşıma çıkma Konuşmayalım, bakışmayalım Ne olursun |
boş yere bekledim dönersin diye bir kere yüzüme gülersin diye boş yere yanmışım seversin diye sevmesende olur boş yere bekledim dönersin diye dönmesende olur meğerse sulara yazmışım seni meğerse rüzğara yazmışım seni yanık kavgamda sevmişim seni sevmesende olur hep seni özledim dönersin diye yeniden yüzüme gülersin diye boş yere yanmışım seversin diye sevmesende olur boş yere yanmışım seversin diye sevmesende olur meğerse sulara yazmışım seni meğerse rüzğara yazmışım seni yanık kavgamda sevmişim seni sevmesende olur yazıyı okuyunca bu şarkı geldi aklıma.. paylaşmak istedim :79: |
Şarkıyı kim söylüyor...
|
cevdet bağca :5:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 . |