![]() |
Bi çay daha alır mısın?:2: Bunu ben yapacağım söz:72:
|
ok olur yap hadi bakalım güsell olcek mi :72: :72: :72:
|
Elbette yav... Ben bu işte ustayım...:72:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tavşan kanı bunlar... Seç beğen...:72: |
:72::72: :72:
|
Güsel olmuş güsell öğrencen sen bu işi :72: :72:
|
Dimi yaaa... Çay denince akla ben gelirim burda...:72: Öğrencilikte çok çay yaptım ben...Millet ders çalışırken ben çay içerdim...:72:
Afiyet olsun... |
Saol o zman arada gelirim sayfana çayını içmeye :72::72:
|
Her zama beklerim... Kapım her zaman açık...:2: Ben yokken de ruhum burdadır. Sana eşlik eder merak etme...:72: Sayfamı ziyaret ederek beni onurlandırdığın için teşekkür ederim...:2:
|
:11::11::11:
|
Kapını açtıın için bende tşk ederim :2: :2: :2:
|
:72:
|
BİR KUŞ DÜŞER
İndi dağdan gün ışığı Uzaklara bir yere Özlemi bekler beni Gidemem sevi vurur başıma Yıldız dolu yaprak uçlarından Keskince uzatmış yalnızlığını Su çeker beni Ateşimi burada yaktım Obam burada kuruldu Kollarım uzar da uzar yoluna Korkarım çığlığından Ses tutar beni Sıcak süt kokusu içinde Bir kuş düşer maviliğine Işığı yutar beni Özel Arabul |
Yine bütün günü bilgisayar başında geçirdim yavvv....:72: İnternet bağımlısı mı oluyorum ne?:11::11::11:
|
olabilirrr netkolik olmuş olabilisin :72::72::72:
|
Tedavisi de yok bunun ne halt edeceğiz yav...?:72:
|
Yalnızım yine bugün yalnız...:11:
|
Öhöö öhöö!
|
Alıntı:
|
Aç şu kapıyı bee :D benim kim olcak benden başka kapını çalan mı var sanki :D:D
|
:72: Ooo kim gelmiş, kim gelmiş....Buyur buyur geç... Nerelerdesin yav. Özlettirdin kendini...
|
Yağcı ne olcak :D
|
Yıh yıh yıhh:72:
Maksat ayağın alışsın...:11: |
Hııı tabi böle alışcak ayağım sankii geri geri gidiyolar bak bu yağcılığın karşısında kayıyolar :D:D:D:D
|
:72: :72:
Ahooooo..! :72: Hep böyle kapıda mı duracaksın? Geç içerde otur işte.. Niye inat ediyorsun yav...:11: |
İyi gireyim bari :p çok ısrar ettin üzülme diye giriyorum :D
|
Hah şöyle... Bak balkona geçelim orası serin...:2:
|
çıktınmı
|
Alıntı:
|
KİMİN VAR Kİ
Kimi bekliyorsun hala, Evinden kitaplarından uzakta mısın Arada bir telefon et kendine Kendine mektuplar yaz yanıt beklemeden Kartlar gönder kendine her gittiğin uzaklardan Sevgilim diye başlayıp öperim diye biten Senin senden başka kimin var ki arasın İnince trenden ya da uçaktan yalnızlığın Sevinçle karşıla yanlızlığını garlarda hava alanlarında Ayrılışlarda da sarılıp öpüş yanlızlığınla Ugurla kendi kendini dönüşsüz yolculuklara Bekle kendini uzak yolculuklardan dönersin diye Senin senden başka kimin var ki beklesin İçki masalarında bir başına mısın Kendinleysen yetmelisin kendine Çoğaltıp yanlızlığını konuş bir çok kendinle Kaldır içki bardağını kendi şerefine Ağlaşarak gülüşerek tartışarak kendile Senin senden başka kimin var ki bulasın Düşmanlarının saldırılarından yuvarlandıkça yerlere Tutup kendi saçlarından kaldır kendini Seni sana bildirecek kimsen yok başka kendinden Ölünce senin bile haberin olmayacak öldüğünden Haber ver kendine ki öldüğünü bilesin Kimin var ki senin sana öldüğünü söylesin Kendi kendinin hem konuğu hem ev sahibisin Zamanın varken ağırla kendini sarılıp öperek Biliyorsun nasıl olsa yakın o gelecek Kimileri diyecek Daha şimdiden sev kendini sev kendini SEVVVV Kimin var ki senin seni senden başka sevecek.. AZİZ NESİN |
HELİN
Sen canımsın, Damarımda akan kanımsın, Sensizlik dünde kaldı, Bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yaşayacak, Senin sevginle dolup taşacak, İnan senden başkası hiç olmayacak. Ben sende tattım aşkı sevdayı, Sende anladım bir tek kalmayı, Birini sevip onun olmayı... Belkide ağlayacağım bir köşede, Sancılar tutuğunda yüreğimde, Hasretin üstüne çizgi çekeceğim, Ama seni, Seni unutmayacağım, Senden başkasını zaten sevemeyeceğim... Sen benim ilk göz ağırım, Sen benim ilk sevdam, Senin yüreğimdeki yerin hiç solmayacak. Fırtınalar kopacak, Yağmur yağacak, Ama senden, Senden başkası olmayacak... |
Sevmek, herşeye rağmen sevmek...
İşte gerçek aşk bu... Aşık mı oluyorum ne?:72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
SAYFAN HAYIRLI OLSUN ABİİİİİ |
HANİ KURŞUN SIKSAN GEÇMEZ GECEDEN
Yiğit harmanları, yığınaklar, Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Demdir, Derya dibinde yangınlar, Kan kesmiş ovalar üstünde Mayıs... Uçmuş, bir kuştüyü hafifliğinde, Çelik kadavrası korugan'ların. Ölünmüş, canım,ölünmüş Murad alınmış... Gelgelelim, Beter, bize kısmetmiş. Ölüm, böyle altı okka koymaz adama, Susmak ve beklemek, müthiş Genciz, namlu gibi, Ve çatal yürek, Barışa, bayrama hasret Uykulara, derin, kaygısız, rahat, Otuziki dişimizle gülmeğe, Doyasıya sevişmeğe,yemeğe... Kaç yol, ağlamaklı olmuşum geceleri, Asıl, bizim aramızda güzeldir hasret Ve asıl biz biliriz kederi. İçim, bir suskunsa tekin mi ola? O Malta bıçağı,kınsız,uyanık, Ve genç bir mısradır Filinta endam... Neden, neden alnındaki yıkkınlık, Bakışlarındaki öldüren buğu? Kaç yol ağlamaklı oluyorum geceleri... Nasıl da almış aklımı, Sürmüş, filiz vermiş içimde sevdan, Dost, düşman söz eder kendi kavlince, Kınanmak, yiğit başına. Bu, ne ayıp, ne de yasak, Öylece bir gerçek, kendi halinde, Belki, yaşamama sebep... Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu. Hani, kurşun sıksan geçmez geceden, Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram. Gene bir cehennem var yastığımda, Gel artık... AHMED ARİF |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim değerli Mattet... Hoş geldin ayrıca sayfama...:2:, Resim için de ayrıca teşekkür ediyorum... |
Alıntı:
|
ne demek abi her zaman:)tabi sayfana kabul edersen:)
|
Alıntı:
Kabul edersen de ne demek...:65: Her zaman gelebilirsin hatta böyle şiirleri ne kadar varsa koyabilirsin yani... Çok isterim, çok severim Ahmed Arif'i... :2: |
ii..bir ortak yanımız var yani;)
|
BİR AKŞAMÜSTÜDÜR
Bir akşamüstüdür şarabî Bahçeler ve dağlar üzre hükümran; Tam dünyayı dolaşmak saatindesin. Ay ışığı su içer birazdan. Kızarmış kalçalarını çanlar Alabildiğine vurur. Sen çocuk tulumunda Matbaa mürekkebi Rüsva olmuş ellerinin emeği, Manşetlerde kilometre kilometre yalan Sallanır durur. Bir akşamüstüdür katil, muhteşem Alıp götürmüşler dost dediğini Almış rüzgârlar içini, Ümide benzer, sevdaya benzer... Soğuk bir namludur kör ve pusuda Ense kökünde zulüm, Ve sermiş cânım sofrasını dört başı mâmur Burnun dibine hürriyet. Seviyorum mümkün değil; Aranızda kurşun, yasak bölge var Sen genç, sevdan ölünecek kadar güzel Kanunu yapanlar ihtiyar. AHMED ARİF |
Alıntı:
Bak bir tane de benden... Sana gelsin. Beğenirsen tabiii... (Bir üsttte) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:01 . |