![]() |
Notlarda bizi beklio zaten..:Dya şaka bi yana valla fizik berbattı!! fikri hoca kolay sorar dedik maşallah ne kadar zor soru varsa sormuştu
ya ilk soru çok basitti..dedim abi bunda bi oyun var hoca bu kadar kolay sormaz falan neyse ilk bilddiin her zman doğrudur deip bıraktım..:D |
valla ben sayısaldan umudu kestim
böyle bosvermişlikle bu is yurumez !!!!!!!!!!!! |
haklısın..:):1: ama isteyince oluo;)
|
slm millet ben geldim :) ya sibel bak yarın yanıma gelme seni mahvederim haberin ola:)ee kim var şu an online gelin çay demledim:)
|
yine ağladım off yha ne kadar sulugöz oldum son günlerde..:'(
|
Sevgili kolera, videonda bir sorun var sanırım. Ben izleyemiyorum. (çalıştırılamıyormuş)
|
ben izliyorum ama
|
Neyse, sen yine de canını sıkma. Yaşamak güzel şeydir, Videoya inat...!:85:
|
:20:
Alıntı:
|
nese kavak yelleri seni seviyordum vidyosu istiyosan youtube dinle ama sende ağlama:)
|
Ya..! O kadar duygusal bir sahne demek... İzlemek isterdim doğrusu.Belki de benim bilg.de sorun vardır. (Hat ikide bir kesiliyor zaten...)
|
ya..:'( nese hadi ben kaçtım şimdilik ii akşmlar....
|
Peki, sana da iyi akşamlar...
|
Alıntı:
|
pardon suhdecm sen bu videonun neyine ağladın ???!!!
|
sibel bi baq bana....
|
Kanına işlemiş kıskançlık ,sizin takım nankör
Ey kör !...Albüm kapaklarını aç da adımı gör !... Kokan leş ağzınla yaptığın rap tiz ve itici, Şükür ki kellem kurtuldu ,sen yedin o çekici. Tek bir şarkı yaparım alırım havanı sen bilirsin. Be kahpe bunu en iyi bilenken neden sonuca isteriksin? benden nefret ettiğim insana gelsinnnnn... |
Belki durup duruken yanına gelince..
Söylediklerimi anlamsız buldun.. Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın.. Böyle şeyler aceleye gelmezdi.. Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana.. Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor.. Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla.. Bence gayet iyide anlaştık.. Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... sewdiğime gelsin..:) |
Alıntı:
:20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: |
:)nasılsın beyza
|
Alıntı:
|
bayzaaaa dayı nassssınnnn?????:):):))
|
beyza dayı beni takmıo..ben çıkıyorum beyza abla ii geceler saa..kib yarın görüşmek dileğiyleeee.....:)
|
10-fen C duyrulur videoyu hazırladıktan sonra foruma koycam ona göre....:)
:72: |
off sibel bugün çok komik bişi oldu yha garip hocanın odasında 11ler çiğköfte yaptılar..:)ayy bizim midemiz bulandı yha off o harun varya nerdeyse beni dövcekti..:):72:
|
GÖZLERİME çizdim seni...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sibel onları boşwerde çıkışta acayip bişi oldu..senle ilgili ama sakın beni teli arama şimdi tel annemde oda dışarda..:)
|
noldu??
|
şimdi anlatamam ama aslında daha kesin bişi de yoq ama nese bekle sen pazartesi inş.:)bak sakın mesaj falan atma biliyon durumu
|
ya bari neyle ilgili onu söle ouff ya ..
|
Alıntı:
bencede yapma doğru olmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
tmm kızmayın ..koymıcm
|
Alıntı:
:85: |
ee??
|
YA SİBEL 2 KERE ARADİM SENİ AÇMADN TELİ
HAYIRDIR!!! |
telefonum karşimin elinde..:D
|
tamam abla..:)yeniden sorayım nasılsın?inş şimdi okuyosundur?:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:29 . |