![]() |
Her güzel sey;bir insanı sevmekle baslar....
Sait Faik ABASIYANIK |
Güneş Dogudan doguyorsa Dogu neden karanlık MATTET
|
hergün güneş doğar yeterki açık olsun perdeler
ßæ |
Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur”
Mark Twain |
her şeyin bir güzelliği vardır herkes göremese de...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
YAŞAM DURAĞAN DEĞİLDİR! ZİHİNLERİNİ DEĞİŞTİREMEYENLER DÜŞKÜNLER EVİNDEKİ ZAVALLILARLA, MEZARLIKTAKİLERDİR!!!!!!!!! : |
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.
Mirabeau |
İsterseniz yanlış düşünün,
ama her durumda kendi kafanızla düşünün. (Doris Lessing) |
Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw |
"İnandığın Gibi Yaşamazsan, Yaşadığına Inanırsın..
|
Rabbim, Rabbim, bu işin bildim neymiş Türkçesi;
Senin aşkın ateştir, ateşin gül bahçesi... |
sular yükseldiğinde balıklar karıncaları yer, sular çekildiğinde karıncalar balıkları, kimin kimi yiyeceğine su karar verir.
|
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz galatasaray Senden
|
Gerçekçi ol imkansızı iste.
CHE |
""UZAKLAŞMAN ÖLÜMÜNE ÜRKÜTÜYOR,ARTIK DÖNMEYECEK MİSİN ?""
|
Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler.
Hz.Ali (r.a.) |
Bir kadın oğlunun aklını başına getirmek için 20 yıl uğraşır,Başka bir kadın gelir aklını 20 dakikada alır.
|
"Susma dayanılması güç bir hazır cevaptır."
g.k.Chesteron |
Ben bütün yeşillerimi inatçı ayazlara çaldırdım,
Sen kendinin ellerinden tut ve kendine benim için Bir gül ver.... |
Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan şey, dünkü halimizden üstün olmamızdır.
Hint Atasözü |
İlk Durakta ßeklerken Yaşam Otobüsünden İnmeyi.. DENİZ Gözlerinde Öğrendim Hayata Dört elle Sarılıp Sevmeyi..
. |
Sırrını tutmasını bilenlere ver yoksa havada kalır!!
|
Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur.
Konfüçyüs |
İnsan ya hayran olur bana ya düşman, ya hiç yokmuşum gibi unutur, ya da çıkmam aklından... |
Başkası düştü mü “çürük tahtaya basmasaydı” deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
Cenab Şahabettin |
FarklıOlmak SorunsaBakın En Farklı BenimHiçŞansınız
YoK!!! |
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Yusuf Has Hacip |
Kelepçeliyim ben sana Yüreğimden ta derinden Suçum da sensin cezam da Kaçıp gitme ellerimden |
Yaşlanmadan akıllanmayı çok isterdim...
Bernard Shaw... |
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
Goethe |
Ve ant olsun ki
Hic bir kursun, hic bir celik Hic bir toprak ve hic bir vatan Daha kutsal degildir insandan! |
yazılar yazdım mavi yeşil sulara
kahramanı oldum söylemedik masalların rüyalar gördüm gün ortasında hayal sinemasında roller oynadım onaylanmış normallere meydan okudum.... insanım suçluyum! kendimi ihbar ediyorum.... Mukaddes Akbaba |
Bir ADMIN ata sözü Söyle Der " Biliyorsan Paylas Mod Yapsinlar, Bilmiyorsan Sus Banlamasinlar |
batıl inanç zayıf akılların dinidir...
£edmund burke |
Sözünüz senediniz kadar sağlam olamaz; çünkü,belleğiniz hiçbir zaman onurunuz kadar güvenilir olamaz...
G. Bernard Shaw |
acının ödülü tecrübedr
aiskhylos |
onlara hiç ilerlenmiyormuş gibi gelir onların yönünde ilerlemediğimiz zaman
andre gide |
aynadaki yalana aldanma
hz mevlana |
Bana hatırlama sanatını değil[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] unutma sanatını öğret; çünkü[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben hatırlamak istemediklerimi hatırlıyorum ve unutmak istediklerimi unutamıyorum. Themistocles |
Senden umutlarını keSmedikçe,,dostlarının yanında olmuyorsun..!! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:50 . |