![]() |
aşkın gözÜ köR oLab!l!r
aMa !naN baNa kaRnı aÇtıR !y! s!nd!R!LmemiŞ b!R aŞk üÇüNcÜ tEk!lleRe mUhtaÇtıR |
07:07
08:08 16:16 17:17 hepsini yakaladmm hyrdr inş.:D |
Sayfana Hiiç Uğramadım Sanırım .. Sayfan Hayırlı Olsun Arkadaşım .. :2::2: |
Allah allah kim acaba??:)ben sanki biliom:20:
|
nasılsın kız?ben gittikten sonra n yaptınız bugün?
|
kimmiş ??? bnede örene bilirmiyim???
|
hçç walla öle herzamnki gibi
|
perşembe tarih yazılısı wwar
|
hmm bu prş mi?ben de yeni ders programı yapmıştımkendime bu iki hafta için ufak bi değişiklik gerekiyo desene
|
Alıntı:
|
sen bilion bence kendimce:Dnesse
|
yaw nereden çıktı
|
:72:yaw burada sölemiyeyim istersen:D
|
ben kaçtım bitanem..kib öptüm sei çookkk
|
cnm msnneni aç olurmu merak ettim
|
NE OLUR BIRAKMA ELLERİMİ kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim yalan hayattan beni sen hayata bağladın bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım gecelerse arkadaşım neredeydin bugüne dek beni bulamadın oysa ben seni hep aradım bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi bugüne dek hep geç gidip durdum her yeni baştaki sorumda yine aynı kelime keşke... ben onlar içinde büyüdüm yanlış insanla,yanlış yüzle yanlış aşkla evet kapatmıştım kalbimin kapılarını sonra sen çıktın karşıma bunu sen kalbime girince anladım işte yeni bir başlangıç daha ama bu sefer eminim bu sfer keşke demicem yıllar sonra senin için sölediğim tek şey iyiki olacak bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi... |
hmm biliom ben bu şarkkıı güsel :)
|
bnece süper çoqqq güzell
|
:)
|
ne ekmek nede su
!!!sensizlik korkusu!!!! istemem yeter ki sen yanımda ol yeter.....!!!!! |
sen geçerken sahilden sesizce gemiler kalkar yüreğiimden gizlice...
|
mpal 10 c milleti biri bana ing.workbook un cvplarını wersin acilll bnm kitap boşşş
|
kimse yok mu ????? dertkolik
|
boş boş ben daa kitabın yüzünü açmadım yarın buluşucaz ok?
|
ook cnm biliom
|
:) bildiini biliom:D
|
yaw bzm formadaki kzzların hçbiri yapmamşş mı???
|
hayır..:)
|
ne olur bir söz söyle
yüzüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle ....... |
!!!!! bLuE_beSt !n mE !!!!!
From the moment I met you I just knew you'd be mine You touched my hand And I knew that this was gonna be our time I don't ever wanna lose this feeling I don't wanna spend a moment apart 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do That's why I'm by your side, and that's why I love you Every day that I'm here with you I know that it feels right And I've just got to be near you every day and every night And you know that we belong together It just had to be you and me 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do That's why I'm by your side, and that's why I love you And you know that we belong together, It just had to be you and me 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do That's why I'm by your side 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do That's why I'm by your side, and that's why I love you 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do That's why I'm by your side, and that's why I love you |
!!!!oNe_LoWe!!!!!
It's kinda funny how life can change Can flip 180 in a matter of days Sometimes love works in mysterious ways One day you wake up gone without a trace I refused to give up I refused to give in You're my everything I don't wanna give up I don't wanna give in, oh no Everybody sings One love - for the mother's pride One love - for the times we cried One love - gotta stay alive I will survive One love - for the city streets One love - for the hip-hop beats One love, Oh I do believe One love is all we need Late at night I'm still wide awake Feel this is far more than I can take I thought my heart could never break Now I know that's one big mistake Baby, just love me love me love me Baby, just hold me hold me hold me Oh, love me love me love me, Oooh |
:111:
|
:79::confused::confused::38::38::38:
|
off bitmio bu yazılılar bitenlerde irenç geçioo:(:(
|
//_mEğeR_//
ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer dostum sanıp aldanmışım meğer yıllarca sürer sanmışım meğer boşa kalbimi açmışım meğer vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere ben ne çok hata yapmışım meğer seni yokken var saymışım meğer yollar gitmiş ben kalmışım meğer aşkım deyip hapsolmuşum meğer bir ömür sürer sanmışım meğer ben boşa kürek çekmişim meğer vakit kaybıydı diyemem ama senden çoktan vazgeçmişim meğer |
bu kadının şarkılarına bayılıorum
|
geldinmi???
|
hoşgeldnn:D
|
hoşbulduukk:)
|
Alıntı:
bnede en çoqq bu şarkısını sewiom çoqq anlamlı Allah kimseyi dostuyla ayrı düşürmesnnn |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:26 . |