![]() |
ne demek elbette buyrum sizin gibi misafirin başımızın üstünde yeri var ayıptır söylemesi nisafir perverimdir hani hoş geldiniz bu gün konuklarım çok herkese yer var yeterki gönüller kırılmasın hoş olsun
|
Hoş buldum teşekkür ederim... Misafirperwerliğinize şüphem yok...
İyisiniz inşallah... |
beninde aranıza alın
|
şükür iyim iyim demek adettendir her şeyden önce sağlık önemli
|
Alıntı:
Aramıza kimse giremezzzz...! Hiç kimse ayıramaz bizi...:72: Ne demek ben ce sorun yok... ya yaprak'ça? |
elbette buyur gel güneşin kızı nedemek her zaman gelebilirsin
|
Alıntı:
|
yaw sıcaklarda iyi bastırdı valla haziranda böyleyse temuz ağustos nasıl olcak acaba:18:
|
güneşin kızı sesin kesildi yaw nerdesin noldu
|
Alıntı:
Bu arada deniz_kızı bi selam verdi gitti gelmedi. Yoksa yanlı mı anladı beni ne?:20: |
yok ya yanlış anlaşılcak bişey yok gelir oda iyi bi arkadaşımız
|
Sevindim buna...
|
bugün deniz çok güzel yaw:1: harikaydı
|
Bu arada ben sizi yalnız bırakacağım istemeden... Biraz işlerim var da, onları halletmem gerekiyor...
Sonra ben yine gelirim... Size iyi sohbetler...:25: |
Alıntı:
Keşke ben de görebilseydim...:65: |
sizde deniz yok üzülme yaw gönderyim siz biraz yüzün geri gönderirsiniz:72::72:
|
Alıntı:
Olur tamam...:72: |
okey görüşürüz bayyy
|
Ben birazdan gelirim herhalde galiba sanırsam....:72:
|
okey beklerim:25:
|
dertkolik güle güle:25: hayırlı yolculuklar kazasız belasız ayrıca sorularımı cvpladığın için tşkler. yarın beklerim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vay canm hoş geldin iyi sağ selim gitmişsin
|
vay vaaaay bna kimler gelmiş hoş geldiniz bu arada dertkolık kazasız belasız gitmişsin canım
|
bna her gelişin bni inan çok mutlu ediyor sanırım bnden küçüksün sana kardeşim diye bilirmiyim
|
yolculuk nasıl geçti
|
yaw nereye gittiniz ne çabuk gittiniz :72:
|
tşk ederim güneşin kızı ve yaprak sağolun.tabi diyebilirsin yaprakcım:2:
|
yaw nirdesiniz??:Dösledim sizi
|
arkeolog da sen de cvp yazmıonuz
|
vaaaaaay bnim kardeşim gelmiş yaw sorma bugün siteye girmeye fırsatm olmadı abca gelebildim snde bu saatte yoksun
belkide ykunun en tatlı yerindesindir:72: neyse yarın beklerim ayrıca kardeşim dememi kabul etmene çok sevindim valla tşkler:111: |
:D ii sewin sewin:)ben de çok zor girebiliyorum, bnm büyük yğenim berjen izn vermio oyun oynadığı için:)arkeologla onuşamadım iki gündür rastlaşırsanız selam söle..öptüm sei çoook
|
wayyy canım kardeşim h.g benim de yiyenim aynen arkeolao landa karşılaşamıyorum ben de senı cok öpüyorum akşam girebilirsen gir
|
oky akşam girerim inşallah karşılaşırık
|
slm yoksun galiba bide ben uğruyayım dedim ama senin gibi elim boş gelmedim... iyi akşamlar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yaw dertkolik inşallah yarım karşılaşırız bugün fazla giremedim çünkü yarın annem geliyor onun telaşı ve hazırlığını yapıyorduk inşallah yarn görüşürüz casnım kardeşim
|
vay kimler gelmiş kimler hoş geldin evet elin boş gelmemişin güzel resim için tşkler
|
yav nerdesin kardeş özlettin kendini:72:
|
Selam yaprak, geldin ancak sen yoksun galiba... Olsun sonra yine sohbet ederiz... Kendine iyi bak...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:36 . |