Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   bitlisli.esmer (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=27617)

KAYIP__ 13/03/09 20:40

Aynalar

Aynalar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bakmayın yüzüme dik dik;
İşte yakalandık[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kelepçelendik!
Çıktınız umulmaz anda karşıma[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Başımın tokmağı indi başıma.
Suratımda her suç bir ayrı imza[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Benmişim kendime en büyük ceza!
Ey dipsiz berraklık[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ulvi mahkeme!
Acı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hapsettiğin sefil gölgeme!
Nur topu günlerin kanına girdim.
Kutsi emaneti yedim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bitirdim.
Doğmaz güneşlere bağlandı vade;
Dişlerinde[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] köpek nefsin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] irade.
Günah[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] günah[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hasad yerinde demet;
Merhamet[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] suçumdan aşkın merhamet!
Olur mu[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dünyaya indirsem kepenk:
Gözyaşı döksem[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nuh tufanına denk?

Çıkamam[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynalar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynalar zindan.
Bakamam[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynada[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynada vicdan;
Beni beklemeyin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] o bir hevesti;
Gelemem[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynalar yolumu kesti.

Necİp Fazil KisakÜrek

yaprak 14/03/09 10:23

Can Dostum
Dün gece düşümde can dostu gördüm
Ulu bir çınardan dal verdi bana
Uzandım yüzüne yüzümü sürdüm
Ben zehir istedim bal verdi bana

Dağ yanarsa yağmur çiser mi dedim
Ten yanarsa rüzgar eser mi dedim
Can yağarsa canan küser mi dedim
Çağırdı yanına el verdi bana
Can dostum dostum kül verdi bana

Ben aşkı sırtıma vurdum da geldim
Hasretin acısını çöl verdi bana
Can dostu görünce eridim bittim
Yüreğime ateş kül verdi bana
Can dostum dostum kül verdi bana

Aşk olmazsa kalem yazar mı dedim
Dost olmazsa gönül tozar mı dedim
Hayaloğlu sana kızar mı dedim
Yanağımdan öptü gül verdi bana
Can dostum dostum gül verdi bana
Yusuf Hayaloğlu

yaprak 14/03/09 10:25

bebeğim güzel senacım sna yusuf hayal oğlunun güzel bi şiiriyle
günaydın demek istedim

_KÜBOŞ_ 14/03/09 20:14

slm sena nasılsın gelmişken seni ziyaret edip bi çayını içeyim dedim yoksun ama çayımı isterim :2: görüşmek üzere :25:

bitlisli.esmer 20/03/09 18:26

Alıntı:

KAYIP__´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 263305)
Aynalar

Aynalar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bakmayın yüzüme dik dik;
İşte yakalandık[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kelepçelendik!
Çıktınız umulmaz anda karşıma[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Başımın tokmağı indi başıma.
Suratımda her suç bir ayrı imza[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Benmişim kendime en büyük ceza!
Ey dipsiz berraklık[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ulvi mahkeme!
Acı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hapsettiğin sefil gölgeme!
Nur topu günlerin kanına girdim.
Kutsi emaneti yedim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bitirdim.
Doğmaz güneşlere bağlandı vade;
Dişlerinde[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] köpek nefsin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] irade.
Günah[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] günah[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hasad yerinde demet;
Merhamet[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] suçumdan aşkın merhamet!
Olur mu[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dünyaya indirsem kepenk:
Gözyaşı döksem[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nuh tufanına denk?

Çıkamam[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynalar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynalar zindan.
Bakamam[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynada[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynada vicdan;
Beni beklemeyin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] o bir hevesti;
Gelemem[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aynalar yolumu kesti.

Necİp Fazil KisakÜrek

Güzel şiirin ve ziyaretin için teşekkürler ferhat,Necip Fazıl'ı çok severim çok güzel bi şiirini paylaşmışsın ellerine sağlık..:2:

bitlisli.esmer 20/03/09 18:29

Alıntı:

yaprak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 263318)
bebeğim güzel senacım sna yusuf hayal oğlunun güzel bi şiiriyle
günaydın demek istedim

ablacım hoşgeldin sayfama güzellikler getirdin seni çok özlemişim...eli boşda gelmemişsin teşekkür ederim bu güzel şiirin için...çok beğendim ellerine sağlık.:)

bitlisli.esmer 20/03/09 18:34

Alıntı:

tuğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 263356)
slm sena nasılsın gelmişken seni ziyaret edip bi çayını içeyim dedim yoksun ama çayımı isterim :2: görüşmek üzere :25:

hoş geldin tuğbacım özlemişim seni iyisindir umarım,çok mutlu oldum seni gördüğüme...yeni çay var şansına buyur beraber içelim herzaman gel ben demlerim sana çayı
...:caylar:

_KÜBOŞ_ 20/03/09 19:26

:106:canım arkadaşım çok tşk ederim çay için yorucu bi günün ardından çok iyi oldu ellerine sağlık

bitlisli.esmer 20/03/09 22:40

Alıntı:

tuğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 263765)
:106:canım arkadaşım çok tşk ederim çay için yorucu bi günün ardından çok iyi oldu ellerine sağlık

canım benim sen herzaman gel ben herzaman çay demlerim sana özlettirme kendini...:45:

_KÜBOŞ_ 21/03/09 19:59

BARIŞIN BENİMLE
gökyüzü mavidir aslında
ama neden bugün siyah?
kuşlar uçmuyor bugün.
mahalledeki çocuklar neden bağırmıyorlar artık?...

pencerenin önündeki çiçekler neden açmıyor?
yoksa herkes bana mı küs?
anlatamıyorum derdimi
suç benim mi?
yoksa düşüncelerimi açığa vurmamak mı cezalandırıyor beni?
ama korkuyorum yanlış anlaşılmaktan!
yalnızlıktan,mutsuz olmaktan...
en iyi dostumu bile böyle kaybetmiştim ben
yatağım bile rahat değil artık!
sert ve soğuk
yaşamak istemiyorum!
eğer hayat bemnimle barışmazsa...
eğer dostluklar olmazsa
eğer sen olmazsan

senacım slm nbr özlettirmiyeyim dedim kendimi gelmişken elim boş gelmiyim dedim umarım iyisindir dünden beri :64:

yaprak 02/04/09 10:09

slm günaydnlar.bi ziyaret edeyim derslerini bi konturol edeyim diye uğradım :72:
canm dersler nasıl nasıl gidiyor umarım sne sonu notlar güzel gelir hani
bide yanında bi tekdirde olsa fena olmaz:72: neyse bn tşkre razıyım

bitlisli.esmer 03/04/09 15:53

Alıntı:

tuğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 263860)
senacım slm nbr özlettirmiyeyim dedim kendimi gelmişken elim boş gelmiyim dedim umarım iyisindir dünden beri :64:

slm tuğbacım özledim valla bende seni iyi ettin gelerek,hoş geldin canım,iyiyim uğraşıyorum işte seni sormalı sen nasılsın..kendine çok iyi bak görüşmek dileğiyle..:106:

_KÜBOŞ_ 03/04/09 19:46

saol canım uğraşıyoruz işte arkadaşım okul dersler felan nerelerdeydin sen ya gözüm arıyo seni :2: neyse görüşmek üzere kib

bitlisli.esmer 11/04/09 19:43

Alıntı:

tuğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 264632)
saol canım uğraşıyoruz işte arkadaşım okul dersler felan nerelerdeydin sen ya gözüm arıyo seni :2: neyse görüşmek üzere kib

Allah iyilik versin canım...dersler okadar yoğunki ara ara fırsat buluyorum ancak:(...görüşmek üzere sende kib :25:

_kolera_ 11/04/09 20:04

ben sana hayırlı olsun demişmiydim hatırlamıyorum ama :D

bitlisli.esmer 11/04/09 21:28

ben sana hayırlı olsun demişmiydim hatırlamıyorum ama :D
hoşgeldin hiç sorun değil gelmen yeterli...buyur çay içelim
...:caylar::caylar:

_kolera_ 11/04/09 21:29

olur:))
ee nasılsın

bitlisli.esmer 11/04/09 21:31

teşekkür ederim seni sormalı sen nasılsın?tanışamamıştık senle..ben sena :)

_kolera_ 11/04/09 21:33

idare işte..ben de şüheda:) memnun oldum:)ben okul var diye pek giremiyorum nete yoksa coktan tanışmıştık

bitlisli.esmer 11/04/09 21:35

memnun oldum şüheda bende önceleri çok takılıyordum ama artık derslerden pek fırsat bulamıyorum,bide pansiyonda kalıyorum onun için girmek baya zor oluyo...seninle tanışmak güzeldi..benim çıkmam gerek kendine çok iyi bak..

_kolera_ 11/04/09 21:36

oldu sonra görüşürüz by by

esrarli 12/04/09 18:08

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

merhaba senacım bende geldim seni ziyarete sayfan çok güzel.gelirkende eli boş gelmeyeyim dedim bu çiçekler senin için.

_KÜBOŞ_ 15/04/09 20:10

senacım nasılsın ya uzun zaman oldu ziyaretine gelemedim nasıl gidiyo canım iyisindir inşallah

bitlisli.esmer 06/05/09 15:41

Alıntı:

esrarli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 264850)

merhaba senacım bende geldim seni ziyarete sayfan çok güzel.gelirkende eli boş gelmeyeyim dedim bu çiçekler senin için.

merhaba hoş geldin sayfamı beğendiğine sevindim,ziyaretin ve bu güzel çiçekler için teşekkür ederim...
:106:

bitlisli.esmer 06/05/09 15:45

Alıntı:

tuğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265034)
senacım nasılsın ya uzun zaman oldu ziyaretine gelemedim nasıl gidiyo canım iyisindir inşallah

hoş geldin canım arkadaşım iyiyim teşekkür ederim seni sormalı sen nasılsın,evet çok oldu görüşemeyeli çok özledim seni,kendine çok iyi bak görüşmek üzere canım..

bitlisli.esmer 24/05/09 14:06

GİT DESEMDE GİTME

Bakışlarım yoklugunda

Bedenim ayrılığın soğuğun da

Umutlarım cam kırıkların da kalacak ta olsa

Git..

Gidebildiğin kadar git

Ardından bakarım sanma

Yusufun kuyusun da

Ferhatın şirinine deldiği dağda

Mecnunun leylasına bıraktığı

Çölde ki ayak izlerinde kalacak ta olsam

Git..

Git gidebildiğin kadar git

Ardından bakarım sanma

Erciyesimin şafakları kızılsız

Sabahlarım yarınlara sehersiz

Düşlerim öksüz kalacak ta olsa

Git..

Gidebildiğin kadar git

Ardından bakarım sanma

Gitme..

Git desem de gitme

Hücerelerim bile yalvarırken gölgesiyle

Gel otur düşlerimin orta yerine

Kucağım bom boş sensizlikle

Yalvarmalımıyım

Ayaklarının ucundan

gözyaşlarım süzülürken diyor ki;

Gitme..

Seni seviyorum

Git desem de..

Gitme..
(alıntı)

bitlisli.esmer 24/05/09 14:27

Gel Seni Özlüyorum...

Geçmiyor zaman...
Oysa yanımdaysan nasıl da doluyor boşlukları anlamsızlıklarımın...
Yetiremiyoruz...Saniyeler,dakikalar,saatler ve günler...

Nasıl da akıyor.
Ama yoksun diye durdu şimdi zaman.

Şimdi sen girsen odaya...Sana sarılsam,sarılsam,sarılsam.Ve o anda dursa ya dünya...Neden sen yokken duruyor ya?

Yalnız kıyılarımda sessizce bekleyiş gemilerimi yüzdürüyorum...Az kaldı diyorum.Sabret diyorum içimdeki bekleyen aşığa...Acı çekme o da seninle yokluğunda bile...

Özlemek...
İlk defa bu kadar sevdim özlemeyi,ve ilk defa bu kadar nefret ettim özlemekten.Yollara hiç bu kadar sövmemişti yüreğim,canım acımamıştı kimsenin yokluğunda bu derece.Ve bekletemedi zaman bile beni böyle...Uzaklıklar gerçekten sevenleri ayıramıyormuş öğrendik birlikte ama gözlerim her yerde seni arıyor.
Delirmeye bu derece yaklaşmamıştım ben "Deliyim ben" diye gezdiğim hiçbir anımda.

Gurur!
Gurur da neyin nesi?Hayatımda en yakınımdakiler için bile vazgeçmemiştim ben gururumdan.Şimdi aşkıma dair içinde gurur geçen tek duygum aşkımla gurur duymamdır herhalde...

Güven
Ne zaman ki çıkageldin bana soru işaretlerimi gömdüm ben.Endişelerim sana yönelik değildi.Güvensizlikler yüzdürdüğüm bireysel alanlarımın suyu çekildi.Şimdi bir tek sana güveniyorum derinliklerde.Oysa tek kişiye güvenmek de hatadır belki de...Güvenim sana dair sadece...Benim güvenim sensin.Benim güvenim bu aşk...Yaşamak için sebebimsin...

Hayat
İşte o sensin!Hayatımsın...

VE SEVMEK!!!
Öyle bir şeylerin hoşuna gitmesi değil bu.Sevmek nankörce olmaz öyle herkesin sandığı gibi...Gerçek sevgi koşulsuz sevdiğinde çıkageliyor...Neden sevdiğini bilmeden seviyorsun...
Ben seni bir şeylere rağmen değil ben seni rağmensiz seviyorum. ...Ruhumsun çünkü...Seninle sıcak ve canlıyım.Sensiz bir morga yakışıyor bu beden ve uçmaya varacak gibi her an bu ruh...

Özlüyorum...
Uyumak uzak kalıyor artık bana...Hem hiçbir şey yapmıyor hem çok şey yapıyorum...Aldığım her nefesle seni yaşıyorum ve seni özlüyorum...

Nasıl oldu da anlamım oldun benim?
Aşk anlamlandırmak mıdır anlamsızlıkları?

Hadi gel artık...
Sarılayım sana
Öpeyim
Gözlerinin en derininde kaybolup
Tebessümünle kendime döneyim...
Gel artık
Çünkü bitmez bu özlem
Ben seni,seninleyken de özlüyorum
Gel,
Seni seviyorum...
SENİ SEVİYORUM!...
(alıntı)

{ZeRGuWaN} 24/05/09 14:45

Selam..;)

bitlisli.esmer 24/05/09 16:26

way aleyküm selam,abi seni buralarda görmek çok güzel:) buyur bi çayımı iç :caylar:...özlettin kendini görüşemiyoruz artık hep aklmdsın ALLAH'a emanet ol görüşmek üzere..

_kolera_ 08/06/09 12:35

bitlisli.esmer 17/06/09 16:03

hoşgeldin _kolera_ seni buralarda görmek çok güzel,eli boşda gelmemişsin teşekkürler güzel şiirin içinde...bi çay demliyimde içelim..:):caylar:

_kolera_ 19/06/09 05:27

ben burdayım da sen yoksun arkadaşım:(
sabah sabah kahvaltıda yapmamıştım beraber yapardıkk..

M!qRo-€wr€n 01/08/09 01:51

S@yFaNız HqyıRLı oLsuN
S€n@ GzL Ş€yL€r P@yL@$M@q D!l€Ğ!yL€

_kolera_ 05/08/09 10:53

_KÜBOŞ_ 30/09/09 15:49

slm canım yeni okul yılında başarılar dilerim..

bitlisli.esmer 05/11/09 12:05

Alıntı:

M!qRo-€wr€n´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 273221)
S@yFaNız HqyıRLı oLsuN
S€n@ GzL Ş€yL€r P@yL@$M@q D!l€Ğ!yL€

teşekkür ederim ziyaretin için,hoş geldin benimde temennilerim güzel şeyler paylaşma yönünüde :)

bitlisli.esmer 05/11/09 12:12

Alıntı:

_KÜBOŞ_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 274293)
slm canım yeni okul yılında başarılar dilerim..

teşekkür ederim kübra son yıla geldik inşallan atlatırız ziyaretin içinde ayrıca teşekkür ederim...

_KÜBOŞ_ 10/11/09 14:51

inş canım benim inş yerleşirsin üni ben kaçırdım sen kaçırma fırsatı sınav sistemi değişti staj yapıomusun senacım bizim staj çok yormuştu..inş seninki benimki gibi değildir? :2:

bitlisli.esmer 20/11/09 09:26

Alıntı:

_KÜBOŞ_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 275085)
inş canım benim inş yerleşirsin üni ben kaçırdım sen kaçırma fırsatı sınav sistemi değişti staj yapıomusun senacım bizim staj çok yormuştu..inş seninki benimki gibi değildir? :2:

duaların için teşekkür ederim canım çok şükür uğraşmıyorum stajla gecen sene yaz tatilinde o hakkımızı doldurduk :) şimdi dersane bi yandan okul bi yandan epeyce yoruyo beni,buraları,cok değerli arkadaşlarımı,abilerimi çok özlüyorum beni unutmayın..:65:

bitlisli.esmer 22/11/09 20:58

BİR ADIN KALMALI...

bir adın kalmalı geriye
bütün kırılmış şeylerin nihayetinde
aynaların ardında sır
yalnızlığın peşinde kuvvet
evet nihayet
bir adın kalmalı geriye
bir de o kahreden gurbet

sen say ki
ben hiç ağlamadım
hiç ateşe tutmadım yüreğimi
geceleri, koynuma almadım ihaneti
ve say ki
bütün şiirler gözlerini
bütün şarkılar saçlarını söylemedi
hele nihavent
hele buselik hiç geçmedi fikrimden
ve hiç gitmedi
bir topak kan gibi adın
içimin nehirlerinden
evet yangın
evet salaş yalvarmanın korkusunda talan
evet kaybetmenin o zehirli buğusu
evet nisyan
evet kahrolmuş sayfaların arasında adın
sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı
bu sevda biraz nadan
biraz da hıçkırık tadı
pencere önü menekşelerinde her akşam

dağlar sonra oynadı yerinden
ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca
sen say ki
yerin dibine geçti
geçmeyesi sevdam
ve ben seni sevdiğim zaman
bu şehre yağmurlar yağdı
yani ben seni sevdiğim zaman
ayrılık kurşun kadar ağır
gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın
yine de bir adın kalmalı geriye
bütün kırılmış şeylerin nihayetinde
aynaların ardında sır
yalnızlığın peşinde kuvvet
evet nihayet
bir adın kalmalı geriye
bir de o kahreden gurbet
beni affet
Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:53 .