![]() |
Alıntı:
|
Cemali - Sever Misin O Zaman?
|
Suat Suna - Yalan Değil
|
Biraz geç oldu ama SAyfanız Hayırlı olsun...Buda benden... :)
---------------------------- Gittiğin gün yumruğumu vurduğum duvarla yüz yüzeyim şimdi.. bu şehir ayrılıkların en kötüsünü yükledi gençliğime ve sen bana dayanılmaz bir bekleyiş bıraktın bitmiyor..... yine eylüle denk gelmişti firarın sararmış bir mevsimde unuttun beni ben gözlerini sakladım odamda gülüşünü hapsettim ömrüme gülüşün ki şimdilerde uykumu yokluyor gittiğin günden beri durdu zaman geçmiyor.... |
Sayfama hoş geldin. Şiir içinde saol.
|
merhaba hocam nasılsınız
|
Saol Tuğba. Sen nasılsın?
|
KUŞLAR VARDIR
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kuşlar vardır, cana benzer havalarda; Soğuksa kar, baharsa yaprak; Bir başına büyür toprakta ömrümüz, Güneşle yeşil elleriyle çıplak; - Uslu ayaklarla başlamış yolculuk - Yürünmez öyle, bazen durulur, Ve iner erenler katına yorgunluk; Kapanır sukun üzre kitaplar. Nefeslerle sürüp giden yaşamamız Bir su kenarına gelir durur; Ekmekten, şaraptan öte nimetler vardır; Yürünmez öyle hep, bazen susulur. ruşencim umarım beğenirsin... |
Saol tülin. Şiir senden gelirde beğenmezmiyim :2:
|
Volkan Konak - Maçkaya
|
|
|
Çok güzel bir şiir. Edip Akbayramda çok güzel seslendirmiş. Teşekkürler sabri...
|
Hüseyin Turan - Sus Be Ağlama Gözüm
|
Grup Yorum- Dervis
|
Turan Şengül - Martı
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ne farkı var farkımızın? .. Aynam olman için, “aynım” olman gerekmiyor ki... Seni seviyorum! Ben, içimi görüyorum “içine” baktığım gözlerinden... Ben, sana bakıp hatta, Kendime-çeki düzen veriyorum! .. Aynı buluttan dökülmüş olduktan sonra... Ve aynı fincanda “bir”leşebildikten sonra; Ne farkı var farkımızın? .. Seni seviyorum! Sonra, sorular zorlaşıyor... Anlıyorum ki, iyice düşünmem lazım; kumbara mı değerli olan, yoksa içime düşen sen mi? .. Düşünmen lazım senin de; Yazılmışsam... Ortasından öpülüp, ucundan yakılmışsam... Ve, konmuşsam içine; Adresimden başka bir gideceğin yer var mı? .. Bilemiyorum... Sanıyorsun ki; seni deliler gibi sevmem için, tıpatıpın olmam gerekir. Yanılıyorsun! .. Bunu deliler bile biliyor. Söylüyorum; duymuyor musun? .. “Gördüm... Dokundum... Ve dedim ki: Seni seviyorum...” İşte bunu, düşünmeden söylüyorsam yanlış oluyor; ama bilirsem, bil ki yalan söylüyorum! .. Sana benzemem gerekmiyor seni sevmem için... Seni görmem, sana bakmam, sana dokunmam da gerekmiyor... Ben, gözlerinden baktığım zaman içine; içimi görüp, kendime çeki düzen veriyorum... Seni seviyorum... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aynam olman için, “aynım” olman gerekmiyor ki... Ve üstelik bir de aynı buluttan dökülüp, aynı kapta birleşeceğimizi de bildikten sonra; Ne farkımız kalıyor ki birbirimizden? .. Ve hangi yol kalıyor ki; Sevmekten başka? .. Muammer ERKUL ßæ |
hoşuna gider diye düşündüm abi:) ßæ |
Şiirde şarkıda çok güzel Tanerim. Saolasın kardeşim...
|
sayfanız hayırlı olsun
|
Teşekkürler...
|
Ahu Öztürk - Yitip Giden
|
slm bi uğreyım dedim ama galiba sn yoksun neyse biraz soluklanım giderim :72:bn gelmezsen sizin geleceğiniz yok valla:72:
|
O yaz
Ne güzel geçmişti bütün bir yaz Başımda kavak yelleri esen o yaş Bense hanımeli kadar beyaz Çalmıştınız kalbimi bilmeden biraz Bense hanımeli kadar beyaz Çalmıştınız kalbimi bilmeden biraz Nasılda konuşurduk bahçelerde Şarkı söylerdik mehtaplı gecelerde Sen bana ben sana komşu evlerde Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz Sen bana ben sana komşu evlerde Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz... Eline değerdi safça elim Seninse arardı beni gözlerin Öpüşürken korkusu birşeylerin Sevgimize ilk hüznü getirdi biraz Öpüşürken korkusu birşeylerin Sevgimize ilk hüznü getirdi biraz... Çocuk kalbimize dolan gamla Oturup ağlamıştık sessiz çardakta Çaresiz erken inen akşamla Veda edip ayrıldık biterken o yaz Çaresiz erken inen akşamla Veda edip ayrıldık biterken o yaz Nasılda konuşurduk bahçelerde Şarkı söylerdik mehtaplı gecelerde Sen bana ben sana komşu evlerde Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz Çaresiz erken inen akşamla Veda edip ayrıldık biterken o yaz... |
Hoşgeldin yaprak. Şiirde çok güzel. Zerrin Özer'in yorumladığı güzel bir şarkıdır...
|
zewrrin özeri severek dinlerim
|
Ağlamaya Hazırmısın?? :)) (ama ağlama =)) )
|
Şarkı için saol basbelasi. İlk defa dinledim ve çok beğendim...
|
rica ederim abi.. beğenmene sevindim.. rahatsz ederim arada seni böyle.. :D
|
Her zaman beklerim...
|
selamun aleyküm nasılsın abi görüşemiyoruz artık eskisi gibi...malum öss var seneye,nete takılamıyorum...fırsat bulup gelmişken sana uğramadan gitmek olmaz dedim :) keyfin yerindedir umarım
|
Hoşgeldin sena. İyiyim. Bizimde işler yoğun onlarla uğraşıyoruz. Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
|
Cevdet Bağca - Kırgın ( Verem Olsam )
|
Edip Akbayram - Türküler Yanmaz
|
BİR DUYMA DA GÖR
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir duyma da gürültüsünü Dallarda çıtırdayarak açılan fıstıkların, Gör bak ne oluyorsun. Bir duyma da gör şu yağan yağmuru; Çalan çanı, konuşan insanı. Bir duyma da kokusunu yosunların, İstakozun, karidesin, Denizden esen rüzgarın... :2::2: |
Şiir için çok saol yaprak...
|
günaydınlar.. rica ederim ruşen
|
Günaydın yaprak...
|
Mustafa Ceceli - Karanfil
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:49 . |