![]() |
(...The End of The Affair filminden)
“-İnsanlar acılar hakkında kolay yazar... Acılar bireyseldir, oysa mutluluk hakkında ne yazılabilir?...” |
(...The Firm filminden)
-Kendini zengin hissetmek ne kadara mal olur?... “-Zengin biri için yoksulluktan bahsetmek kolay...” |
(...The Clearing filminden)
“-Eğer sen beni seviyorsan; ihtiyacım olan her şeye sahibim...” |
“-Dünyayı değiştirmek istemiştik, ama perişanca yenildik... Şimdiyse, değişmemek için ben dünyaya direniyorum...”
(...Noviembre filminden) |
BİR FİLM DİYALOĞU
“-İnsanın ruhu vücudunun en bitkin parçası... Ne zaman öleceğimizi bilmediğimiz için, hayat sonu olmayan bir yolmuş gibi geliyor bize...” (...Kaybedenler Kulübü filminden) |
BİR FİLM DİYALOĞU
(...Mean Girls filminden) “-Başka bir insana şişman demek sizi daha zayıf yapmaz... Başka bir insana aptal demek de sizi daha akıllı yapmaz...” |
“-Hayatta asıl önemli olan; hâlâ yaşıyorken, asla geç olmadığına inanmaktır...”
(...The Jacket filminden) |
“-Çektiğim acı yaşadıklarımın gerçek olduğunu hatırlatan tek şey...”
(...New Mon filminden) |
(...Legion filminden) “-Eğer yarın uyanmayacak olsaydın ve ola ki bugün dünyadaki son günün olsaydı bu hayatta yaptıkların için gurur duyar mıydın?... Çünkü eğer duymuyorsan doğru yolu bulmaya başlasan iyi olur...” |
(...Oldboy filminden)
“-İster kum tanesi olsun, ister kaya; ikisi de suda aynı şekilde batar...” |
(...Twilight filminden)
“-Nasıl öleceğimi hiç düşünmemiştim... Ama sevdiğin birisi için can vermek ölmek için güzel bir yol gibi görünüyor...” |
(...Something’s Gotta Give)
“-Sırf senin gibi kadınları anlatabilmek için kelimeler üretildi...” |
(...Casanova filminden)
“-Eğer bir kadın hakkında hiç kötü konuşmamışsan, asla bir kadını sevmemişsindir...” |
(...Frida filminden)
“-Eğer sizin için mücadele edecek, sizi bir kadının hak ettiği değerle süsleyecek, sizi hayatına dahil edebilecek ve gözlerinizin içine bakıp; ‘’seni seviyorum’’ diyebilecek bir erkeğiniz varsa, dünyanın en şanslı kadınısınızdır demektir...” |
“-İnsanın ruhu vücudunun en bitkin parçası... Ne zaman öleceğimizi bilmediğimiz için, hayat sonu olmayan bir yolmuş gibi geliyor bize...”
(...Kaybedenler Kulübü filminden) |
(...The Barefoot Contessa filminden)
“-Bir senaryo anlam ifade etmelidir, hayatın bu zorunluluğu yoktur...” |
(...Ezel dizisinden)
-Bunları hep benim için mi yapıyorsun Kenan?... “-Hayır, sen bile değil... İhtimalin...” |
(...İncir Reçeli filminden)
-Bir şeyler söylemem gerekiyor değil mi?... “-Gerekmiyor... Sen bir şey söylemeden gidersin... Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca şey söylenir...” |
(...The Mechanic filminden)
“-Zafer, hazırlık sever...” |
“-Asıl ucuz olan ne biliyor musun?... Beş kuruş vermeden savurduğunuz yargılarınız...” |
(...Fatal Attraction filminden)
“-Aşk konusunda problem şu: Bazı insanlar kolay terk edilebiliyor...” |
(...Aşk Tesadüfleri Sever filminden)
“-Babamın bir lafı vardı; Bir Ankaralı için İstanbul başkasının çocuğu gibidir derdi... Gülünce seversin, ağlayınca bırakıp kaçmak istersin...” |
(...Eragon filminden)
“-Bazı dostların yerleri doldurulamaz... Ama bazılarının dolması gerekmiyor...” |
“-Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık... Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık...” |
(...Amelie filminden)
“-Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret...” |
(...The Life of David Gale filminden)
“-Hayatlarımızın değerini ölçebilmenin yolu başkalarının yaşamlarına değer vermekten geçer...” |
(...Barfly filminden)
“-Bazıları asla kafayı yemez... Onlarınki gerçekten korkunç bir hayat olmalı...” |
(...Tess filminden) “-Seni tanıdığımda bir süreliğine gözlerim kör olmuştu...” -Bütün kadınlar böyle söyler... “-Bütün kadınların söylediğini, bazı kadınların hissedebileceğini hiç düşünmedin mi?...” |
(...İl Postino filminden)
“-Şu iflas etmiş dünyada, en geçerli para birimi; kendin gibi bir insanla paylaştığın duygulardır...” |
Annem hep şöyle derdi: ”Hayata devam edebilmek için geçmişi arkada bırakmak gerekir.” Benim koşmam da bununla ilgiliydi sanırım. 3 yıl, 2 ay, 14 gün ve 16 saat koştum.
Forrest Gump (1994) |
(...Count Of Monte Cristo filminden)
“-Hayat bir fırtınadır... Tam güneşin tadını çıkartırken, bir de bakmışsın ki kayalıklardan aşağı düşmüşsün...” |
(...Phone Booth filminden)
“-Her gün dünyada birçok insan ölüyor... Ama insanlar cadde ortasında yatan bir ceset görünce dehşete kapılıyor...” |
(...The Punisher filminden)
“-Yapmam gereken işler var... Her gün gazete okursan anlayacaksın... -Hangi sayfayı?... “-Ölüm ilanlarını...” |
(...Cast Away filminden)
“-Asla umudumu kaybetmek ve hayata küsmek gibi bir durumum olmadı... Çünkü ertesi gün güneşin yine doğacağını biliyordum...” |
:1:
|
“-Öğrenmek bilmek değildir... Eğer öğrendiğin bilgiyi uygularsan işte o zaman bilgi sahibi olursun...” |
“-Zindandaki bir adam için ümit her şeydir... Yemeksiz, susuz, ışıksız yaşayabilir, ama ümitsiz yaşayamaz...” |
(...The Sea Inside filminden)
“-Eğer kaçamıyorsan, insanlar hep çevrendeyse, gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun...” |
(...Cashback filminden)
“-Kötü haber; zamanın uçup gitmesi... İyi haber ise, pilot sizsiniz...” |
(...The Curious Case of Benjamin Button filminden) “-Sevdiğimiz insanları kaybetmemiz gerekir... Bizim için ne kadar değerli olduklarını başka nasıl anlayabiliriz ki?...” |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:51 . |