![]() |
Ya kardeş kusura bakma ya. Ne zamandır açmışsın sayfanı ziyaret edemedim. Anca gelebildim işlerden dolayı :11: Bende bi çay alıp çıkarım.... Elimde boş gelmedim. Sana şeker aldım gelen misafirlerine ısmarlarsın :11:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
eywallah zyrec abi ;) hos geldin safa geldin her zaman beklerim cikolata icinde cook saol :)
|
Afiyet olsun kardeşim. Bize kimse bi şey getirmedi bari ben getireyim dedim.:65:
|
ay ay ay bunları diyen senmisin be zyrec..:72::11:
|
Evet beğenemedin mi :150:
|
keserim o dili..:72::11:
|
Hacı oğlu ben geldim.
Eee anlat keyfin necedir. İşler güçler.. vs bu arada sanal bir üçü bir arada söylede içelim.... haaa sanalda olsa şekerde olsun yanında. saygılar |
saygı bizden dayıoglu sen cayla idare et nescafe getirecem söz :caylar: ;)
|
slm ato ne ediyon ...
baa bi şeyler ver şöle kafa daıtan cinsten olsun |
ato sen düğüne gitmedinmi? :72: :11:
|
gidiyorummm :D
|
atto imzan güzelmis.... :1: .
|
eywallahh bekocan :D
|
save your kisses : cay senin icin ben yokken gelirsen icersin :D :caylar:
|
wile ato sen ne ayağsın...
|
merhaba kimse yok mu?
|
olmaz mii :) hos geldin buyur senin cay :caylar:
|
ayrica alkollü biişiler istersen barimiz geçen hafta faaliyete geçti:85: :85:
|
yok ben çay alayım
alkol kullanmam |
bende saka olsun die sölemistim zati :D
|
atoo hkmet sormus sen ne ayaksın... :11: bende soruyorum... annadın sen onu :85:
|
bi çayda ben aliim...sana zahmet cane...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] al cigara cek...gerci paket biraz hırpalanmıs ama çorabımın içinde kala kala oluo... :11: :72:
|
eywallah baboş :D :caylar: al bu da senin cay ;)
|
saol...atocan....da ben geç gördüm.. çay soğumus... sende uyumussun..en iisi ben kendime yeni çay demliim... :11:
|
bekooooooo suuu uyurr aTo uyumazzz :D :D
|
al sana taze cay :caylar:
|
eyw.. da msn aç olm...sıkıntıdan patladım... :D
|
ato ben de bi çay alım... olmasa bi cigara o da olmasa bari bi paket ver:11:
|
olum hikmetin dediği gibi bağımlılık yapana kadar beleş ;) sonrası paralı :D al cay benden olsun ama :caylar:
|
mesooo sesin cikmiorrr :)
|
olm atoo senn bu imzandan acaaip korkuorm yaw...bi an sıkacakmıssın gibi oluo.. :11: alıskınsın zaten sıkmaya... :72:
resimde bile sıkıosun yaw... :11: |
işte zoruma gidende budur ha erdo kadar sıkan yoktur siz bana dersiniz :) neyse olum ben kendimi biliyorum ayrıca sıkacam senin topuguna merak etme :)
|
yavaş sık mesele olmasın :72:
|
mesele cıksa ne yazar wlen sizede skarım :D olum heko işin gücün gevezeliktir ha :)
|
:11: atooo sıkmaaaaa... kıymaaa yazıktır bizee... :72:
|
walla dalga geçmeye dewam ederseniz şaka maka sikacam :D
|
tmm..tmm... cane kızmaa yaw...sen izmirden bahset nasıldı??? :11:
|
baba izmir şahaneydii :) neyse bekocan ben yatiyorum yarin erken kalkmam lazim hasretle yollarini gözlüyoruz :D
|
alla rahatlık versin...walla bende size kavuşmayı bi o kdr istiyorum...caneler... :D:D sizi öpüyorum...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:05 . |