![]() |
CNM HOŞGELDİN SANADA İYİ AKŞAMLAR :2: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gülben Ergen - Üzgünüm Hava soğuk ayaz bu gece Aşk esaslı bilmece Elimde hüzünlü bir hece Üzgünüm çok üzgünüm Kırıldık ince ince tıkandık çözülemeyince Sende üzerime gelince kırdım çok üzgünüm Belki bir kaç gün daha kalsak Bir çıkar yolunu buluruz Ne malum sabredersek belki Mutlu oluruz |
Ben gittim iyi geceler size:2:
|
:1:sizede:2: |
m!grommm bitanem ya kusura bakma akşam acil çıktım konuşamadık senle :45:
|
M!qRoN yesinmi seni görüşürüz yine;) |
Son Kibrit çakim
|
Ben gittim size hayırlı geceler:2:
|
:1:HER ŞEY İÇİN TŞKLER HAYIRLI GECELER
Alıntı:
|
günaydın m!grommmmmmmmmmmmmmmm:111:bende seni çok seviyorum
|
migrom benden sana yıldız usmanova-yaşar;)
Yazık ne mazi yazık anlatmaya yoruldum
Sen benden vazgeçince ben o günde vuruldum Yazık günah, ben oysa kardelen gibi Acıyla boyveren gibi Seni severdim hüznün koynunda Seni severdim hem uyanık hem uykumda Seni severdim ve sana rağmen Yine severdim daracık ip boynumda Sen aşkı anlamaz bilmez Gül yansa ağlamaz sakin Ben akmayan gözyaşında seni severdim Sen gizli korkak savaşcı Aşkı kime sarmış hain Ben her savaş meydanında seni severdim Yazık ah mazi yazık bir yalnızlık bir vurgun Sen benden vazgeçince ben o günde vuruldum Yazık günah ben olsam pervane gibi Ateşle can veren gibi Seni severdim hüznün koynunda Seni severdim hem uyanık hem uykumda Seni severdim ve sana rağmen Yine severdim daracık ip boynumda Sen aşkı anlamaz bilmez Gül yansa ağlamaz sakin Ben akmayan gözyaşında seni severdim Sen gizli korkak savaşcı Aşkı kime sarmış hain Ben her savaş meydanında seni severdim |
Hasretim Benim
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HER ŞEY SENDEN YANA KADERİM KİNDAR GEÇMİŞİM BENİM NE ZAMAN RAHAT VERECEK EL BİRLİK YAPTIĞINIZ GELECEĞİM GEÇMİŞİM KADERİM |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yarın sınavlarınız var değil mi..Allah zihin açıklığı versin sınavlarınızda çok çok başarılar.Allaha emanet olun..
|
canım m!grommmmmmm
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
çok tşkler elfida sabah sınavdaydım zaten öğleden sonra yarın devam edecek :2:
sizde Allah a emanet olun çok incesiniz. Alıntı:
|
sınavınmı vardı senin m!grom bilmiyodum inşallah güzel geçmiştir canım :106:
|
M!qromaaa
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
ÇOK TATLISIN CNM YA TŞKLER ÖPÜLDÜN:50::50::50::50::50::50::50::50::50:
Alıntı:
|
KÜÇÜCÜK MUTLULUKLAR KOCAMAN OLUYORSA YÜREKTE.............. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GERÇEKTEN EN ÇOK NE İÇİN ÜZÜLMELİ........ SADECE İÇTEN BİR CÜMLE BİLE ISITIYORSA İLİKLERİNİ.... GERÇEKTEN EN ÇOK NE İÇİN ÜZÜLMELİ..... SOR HADİ KENDİNE SOR YÜREĞİNE UNUTMA SENİ SENDEN DAHA İYİ SADECE RAB ANLAR VE O DİLERSE SANA İMTİHANLARI KOLAYLAŞTIRACAK KULLARINI GÖNDERİR YARDIMI EN YAKININDAN BEKLERKEN HATTA EN YAKINLARIN FARKETMEZKEN HİÇ BİLMEDİĞİN BİR YERDEN HİÇ TANIMADIĞIN HİÇ BEKLEMEDİĞİN BİR YERDEN BİRİNİ GÖNDERİR.......... |
yok ki sitemim......
|
RUHUM KADAR CANIMDASIN ÖLENE KADAR....... |
m!grom geldim seni bekliyorummm umarım iyi geçmiştir günün:2:
|
sevincim buruk biraz
cnm bu gün ve sonraki günler baya zor geçecek 1 ay yatak istirahati neyseki evdede olabileceği için çok mutluyum bekliyoruz bakalım sonuç ne olacak ultrasonografide kalp atışlarını izlerken içim cız etti onu kaybedersem çok üzülürüm gerçekten anlayacağın varlığıda yokluğuda imtihan yinede her kadın tatmalı bunu gerçekten bir mucize bir kadına verilen en kutsal görev
Alıntı:
|
günaydın m!grommm iyisin yaa daha ne olsun yat dinlen canım kendine dikkat et canım :45:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]TŞKLER Bİ TANECİM
Alıntı:
|
Buda Kendime
|
gidiyorum:79::19: |
YİNE BAŞBAŞA KALDIK BEYAZ SAYFALARLA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GÜNAYDIN YARINLARIMIZ YENİ UMUTLARIMIZ SENİ GÜZEL DÜŞÜNÜP GÜZEL YAŞAMA ÜMİDİ OLMASA GÜNAYDIN SÖZÜYLE ÜMİT TAŞIRMIYIZ YARINLARA GÜNAYDIN:BİR TESELLİ GÜNAYDIN;DAYAN BİRAZ DAHA GÜNAYDIN:BİR TEMENNİ GÜNAYDIN:GÜZEL OLACAK HERŞEY SABAHA BİR SABAH DAHA BİR BAŞLANGIÇ BİR ŞANS DAHA KABUL ET VERİLENLERİ KAVUŞMAK İSTEDİKLERİNE BİR ADIM DAHA İTME ELİNİN TERSİYLE SUNULANLARI DOĞMADAN BİR GÜNEŞ DAHA BATIRMA VERİLENLERİ VERİLMEDEN DAHA GÜNAYDIN! UMUTLARIM GÜNAYDIN! BULDUKLARIM GÜNAYDIN! GELECEĞİN HABERCİSİ GÜNAYDIN! VARAMADIKLARIM....... |
Alıntı:
|
TŞKLER SICAK SICAK DAHA YENİ ÇIKTI:2: |
Yokluğuna CAN....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] YOK OLACAK KADAR HERŞEY SEN ASLINDA SENSİZLİKTEN ÇILDIRMAMIŞSA BU İDRAK ÇILDIRMIŞTIR O ZAMAN SENİNLE DOLUP TAŞMAKTAN KABULLENMEDEN RAHAT YOK BUDA NASIL BİR HUZURSA KURTULUŞU OLSA SANA SÖYLERDİM SENDEN ÖNCE GEÇTİĞİM BU YOLLAR TAKİP ŞERİDİNDE OLDUĞUNU SÖYLÜYOR BANA ÇIKIŞI BULSAM SÖYLERDİM SANA KIYAMADIĞIMI BİLEBİLSEYDİN NE ZAMAN SENİ BIRAKIP GİTMEK GELSE AKLIMA BİR BEBEK ÖKSÜZ KALIR ARKAMDA SANA KIYAMAM BİLİRSİN SENİ İLK BULAN BENDİM ÇIKIŞI BULAMAYIP SANA GERİ GELDİM YOK BÖYLE BİR YOL YOK! KİM YAZMIŞSA AŞKIN KADERİNİ YALAN! KİM ÇÖZMÜŞSE ŞİFRESİNİ YALAN! HEPSİ YALAN SENİN GERÇEĞİN SENİN EN GERÇEĞİ İÇİNDE SENİN CEVABINI BULAMAZ HİÇ KİMSE KİMSENİN SANA SIĞINMAK İSTEDİM HATIRLA! BİR GÜN SÖYLE İSTEDİM SÖYLEMEDİM YADA SÖYLEYEMEDİN ÜŞÜMÜŞTÜ YÜREĞİM YOKLARDAN YOKLUĞU YOKSUZ YAŞAMANIN NE OLDUĞUNU TATTIĞIM BİR AN! ANLAYAMADIĞIM YALNIZ AMA SENİNLE YÜRÜDÜĞÜM BİR İZ ÇEMBERİ TAKİP ETTİĞİN HİÇ BİR İZ ÇIKMIYORDU O SONA TAM BİTTİ DEDİĞİNDE BAŞLAYAN TAM BAŞLADI DEDİĞİN YERDE SON BULAN BUNLARI HİÇBİRŞEYE BENZETME TARİHİ YOK BU BİLMECENİN SENİNLE TÜREDİ BENİMLE TÜREDİ BENZETECEK NE BİR MASAL NE BİR HİKAYE YOK! BULAMADIM BULMUŞ OLSAM SÖYLERDİM ÇÖZMÜŞ OLSAM ZATEN GERİ DÖNMEZDİM |
m!grom nerdesin yaaa kaldım bir başımaaa buralarda
|
burdayım bebek |
hoş geldin canımmmmmmmmmm nasılsınnnnn
|
hoş geldin canımmmmmmmmmm nasılsınnnnn
|
İYİYİM CNM SEN NASILSIN :2: |
bende iyiyim m!grom şimdibiraz buruk için yarın tekrar işe gidicem
|
ÇIKIYOMUSUN TATLIŞIM OLSUN CNM GÜNLER TORBAYA GİRMEDİ YA:70: SAKIN ACIYA YÜZ VERME SENİ SEVİYORUM:50::50::50::50: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:48 . |