![]() |
sağol m!grommmmmmm bu gün evdeyim belki denk geliriz
|
DERİİİİİİN BURALARDAMISIN :70: |
burdayım m!grommmmmmm hoş geldin
|
Ben seni sevemedim
Sen beni sevemedin yar Yapamadık olmadı ya Denedik olmadı ya Seninle olamadı Yaradana sığınıp ümitsizlikten kapıldım gözlerine Düne inanıp sevgisizlikten sarıldım sözlerine |
Bak ne hale geldim Tövbeler ettim
Nefsimi kuruttum Eskileri attim Alemi biraktım Alamadim babandan N'apsam Ne etsem ben Koptum gittim ben Üzülme sen Kaldım şehirlerde sen bana kızma Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana mor yazma..... |
Aşk ile kavrulsa ah bu gönlüm
Meşk ile yoğrulsa ah bu gönlüm Her ne daim zevk-u sefa varsa Çare ermez geçer ah bu ömrüm Ateşinle yanar gider bu gönlüm Sevgin ile dolar taşar bu gönlüm Diyar diyar gezse derman sorsa Çare bulmaz geçer ah bu ömrüm |
şarkı sözleriyle mi konuşuyosun :2: |
Neler oluyor bize, yine neler oluyor gülüm Neler sana, bana neler oluyor. |
BU ARALAR BENDE ZOR ŞEYLER YAŞIYORUM YAKINDA SINAVIM VAR(A.Ö.L)BU SENE BİTİRMEK İSTİYORUM.DİĞER PROBLEMLERİM ANLATIRSAM BİTMEZ CNM KAFANI ŞİŞİRİRİM ÖYLE İŞTE |
canım ya şişirmek ne demek ben seve seve dinlerim allah yardımcın olsun canım eminim başarırsın
|
cnmsın ya sağol bi tanem benmi seni dinleyecektim senmi beni karıştı:11:neyse tatlım benim hayatımı merak ettiğini biliyorum ben evliyim 3 kızım var bide yeni biri geliyor kaybetme riski var hastane falan uğraştık haftaya kesinleşecek antalyadayım bende v.s:2: |
allah bağışlasın canım yaaa benim dinlenicek bir şeyim yok canım sen benden dertlisin umarım bir şey olmaz canım
|
ben çocukları çok severim hele bebekleri allahım yerim onları
|
çok tşkler cnm teyzeleri sayılırsın artık Allah sanada nasip etsin hayırlısıyla inş kendinden bahsedermisin biraz bekarsın sanırım |
bekarım canım 20 yaşındayım adım ayşegül kocaelide oturuyorum babamla beraber çalışıyoruz vanlı olduğumu söylememe gerek yok zaten burayıda tesadüfen buldum bir daha çıkmadım
|
anlattıkların tanıdık cnm sanırım ticaretle uğraşıyormuşsunuz allah hayırlı kazançlar versin cnm karşınada gönlüne göre bir eş çıkmasını dilerim bu konuda sana yardımcı olmak isterim bana danış muhakkak:1: aslında bu yaz seninle tanışmayı istiyordum şahsen yani malum benim sağlığım bozulunca yattı gibi neyse hayırlısı bakalım |
çıkarsa biri danışırım mutlaka:1:sana umarım iyi olursunda tanışırız daha fazla canım sağlığın iyi olsunda ben burdayım
|
gerçekten içtenliğine inceliğine dostluğuna çok tşkler acılar paylaştıkça azlıyo gerçekten yeni bir dost kazanmak benim için çok önemli seni kazandığımı hissediyorum dostluğumuz adın gibi derin olsun cnm ama uykusuz kalmana dayanamam yarın çalışacaksın dimi hadi git uyu cnm bende burdayım hep inş seni çooooooook seviyorum sen bana dua et ben sana olurmu:2: |
sağol canım o senin inceliğin benim içinde dostluk önemli senin gibisi hemde neyse saat baya geç olmuş gerçekten çok sağol tatlı sohbetin için bende seni çok seviyorum m!grom allah emanet ol canım allahım belayı kederi senden ve çocuklarından uzak tutsun canım :45::45::45::45::45:
|
amin bitanem duaların makbul makama ulaşsın bende rab bimden o ince yüreğinin hep öyle hassas kalmasını dilerim cnm bütün yarattıklarının şerrinden korusun rab bim seni ve sevdiklerini:1: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ayşegül abla bu gül M!qRo NDAN sana seni çok seviyor ve hayırlı bir hafta geçirmeni diliyor |
derinim kuzum naptın bu gün ya merak ettim seni sen forumdayken ben yokmuşum ya :19:neyse görüşürüz seni seviyorum ama senden önce kimseye demedim dersem yalan olur:72: |
ne yapıyım canım aynı şeyler geldim yoktun ben çıktıktan sonra gelmişsin şimdi işe gidiyorum akşama görüşürüz canım kendine iyi bak bende seni çok seviyorum
|
video eklemek istedim ama her zamanki gibi beceriksizliğim tuttu:72:
|
Istediğin Görüntü Olsun Cnm;)
|
ÖptÜm Derİnİm Çikmam Lazim |
bitanem gelmiş ama ben görmemişim sağol m!grommmmmmm ben senin için ekliyicektim ama olmadı yine tabi seni çook seviyorum canım:64:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
japon güzeli ne haber:2: |
iyidir bitanem senden ne haber karlarla savaşıyoruz burda bir kar var dizimi kadar bu gün allahtan tatilimi evdeyim bu gün dinleniyorum sen nasılsın canım sınava girmişsin sanırım nasıl geçti bakalım sınavın :2:
|
valla konulara japon kalmadım ama dersleri geçersem süper olur onun dışında bulantılar falan:85:günlük hayatım baya zorlaştı burada açamayacağım bazı terslikler var hafta içide hastanedeyim bu nedenle.... nasıl olacak bilemiyorum annelik çok zor çok........... amaaaaaaaan cnm neyse şu günleri bi atlatırsam geçecek nede olsa insanız işte en ufak sorunlar bile yıldırıyor bazen düşeriz elbet ama ayağa kalkmasını bilmeliyiz şahsiyetimiz için bizi sevenler için ayakta durmalıyız.Son güne kadar inadıklarımızın uğruna sabır savaş zafer:1: |
canım ya çok geçmiş olsun bitanem umarım sen ve bebeğin iyi olursunuz allah yardımcın olsun canım :106:
|
cnm iyi dileklerin için çok tşk ederim yarın hastanedetim artık bakalım haberler iyimi kötümü olacak akşam uğrarım inş foruma iyi olursam tabiiki;)dua et bebek olurmu :50::50: |
dualarım seninle canımmmmmm bekliyorum seni ve bebişini ikinizide korusun güzel allahım:64:
|
çok tşk bi tanem Allah en hayırlısıyla sanada nasip etsin yüce Allah ım senide sevdiklerinide kousun benimle paylaştığın için minettarım cnm seni çok seviyoruz:85:
Alıntı:
|
bende seni çok seviyorum canım evdesin artık demekki görüşürüz akşam umarım akşam işim çıktı çıkmak zorunda kaldım seni bekliyicektim nasip olmadı neyse akşam artık görüşürüz kendine iyi bak m!grom:64:annelerin en şekeri:106:
|
CNM ÇOK SICAKSIN YA HER ŞEY İÇİN ÇOK TŞKLER BEKLİYECEM SENİ AKŞAM TEYZELERİN EN ŞEKERİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Canima
|
ben geldim m!grommm video için çok sağol bitanemmm bende eklemek isterim ama olmuyor bir türlü
|
deeeeeeerrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn ben geldim:70:nerdesin |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:58 . |