![]() |
ayıpsınn cnmm....uğrarım tabi...senn koyduğun yazıları cok beğeniorum gercekten..harikasınn üzli..:) :)
|
ay saol cnm yaa ben de seninkileri beğeniyorum... özellikle şiirleri
|
saol cnmcımm...:)
|
Gittin... Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... |
Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım... |
Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım... |
Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım. |
Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım... |
Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. Başlayamadım |
Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki. Duyamadım... |
Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... |
Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... |
Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım... |
Hani o duygu var ya Terkeden sevgiliyi düşünmek ara sıra Hani koşarsın camlara Bakarsın insanlara düşersin bir boşluğa Bir an görebilmek onu değer tüm yaşamana Hani sarılırsın çaresiz anılara Hani serilir anılar karşına Hani gözlerin kararır o anda |
hayırlı olsun üzli
|
Alıntı:
|
hayırlı olsun sayfan uzlii
|
|
sağol mesut
|
yalniz kaldiysan , kalkip pencerenden bir bak günes açmis mi, yagmur düsmüs mü dön bak dünyaya |
herkes gitmisse , sakince arkana dön bir bak dostun kalmis mi , askin solmus mu dön bak dünyaya... |
bir sonbahar kadar yalniz , bir kis kadar savunmasiz ya da ilkbaharsan , yolun basindaysan |
asla vazgeçme , kalkip da pencerenden bir bak günes açmis mı , yagmur düsmüs mü dön bak dünyaya... |
yalnızım... kendimi yalnız hissediyorum ki bu yalnızlılktan da kötü... benim yalnızlığımı ve kendimi yalnız hissetmemin yalnızlıktanda kötü olduğunu anlayacak senden başka kimsem yok... ve sende yoksun... belki de hiç olmayacaksın... |
şarkı sözlerimi bunlar kanka ?
|
yok bir iki tanesi şarkı sözü.
son yazdıım diil mesela |
olsun..hepsi çok güzel... :1:
|
sağol kankacım
|
sağol nagy bitanesin:) süper düettt:1:
|
evt yaa çok güzel....:)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
arkadaşlar nasılsınızz canım sıkılıyo kimse yokmu?
|
ben varımm...:D :D nbrsin üzli....
|
ohh bi allahın kulu çıktı:) iidir can sıkıntısı dışında. senden naber?
|
sen iste gelirim her zmn sayfana..:D valla bnde çok iiyimm..ya cuma akşamlarını seviorum yaw...:D
|
saol cnm;) cuma akşamlarının bi özelliği war mı acabaa:)
|
yok yaw öle bi özelliği yok..:D hane okuldan cıkıosun 1 haftanın yorgunluğunu atıosunn...vsvs...:D
|
yorgunluğu atmamı??? yaw yarın dersane war yine:( tatil yok bise malesef
|
yaw gerci banada yok ama.....yinede seviorumm...:72:
|
sev sev:) belki bi gün bnm de seveceğim bi gün olur:) sen hangi dersaneye gidiyodun?
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:41 . |