![]() |
çikolataa - ye gitsin :D
denizKIzı :D:D geyikten nefret eder :D alosaR- bekonun kankası genç admiN bide ortim :D muhemar- kenji-cigerxun |
muhemar-Mal sahibi gürüşmek nasip olmadı
kenji-öğretmen diyorlar ALLAH yardımcısı olsun.. cigerxun-tanımiyem ato-helin-satan22 |
ato - hoş sohbet,ağırbaşlı,sefimli biri.ben sefiyem .
helin-ge.en gün üzüldüğünde bende üzüldüm.çok kanım ısındı ona ama hala bana resmini göstermedi :72: satan22-en çok konu açan admin.. akustikçi-zyrec-sea star |
akustikçi:herkes ilk başlarda erkek biliyodu ama bayan olduğunu bir iki kelime ile belitti
zyrec:adından belli çok çalışkan sea star:o bir moderatör daha fazlasını bilmiyom helin helin , sinem , özge? |
3ünü de tanimirem :)
zerguwan - wanteds - save your kisses |
zerguwan-modlarımızdan,çok çalışır forumumuz için..
wanteds-80 yaşında olduğu rivayet edilen :D hep bizimle güzel şeyler paylaşan saygılı bir üyemiz save your kisses-nerelerde o bu aralar yok :D welovetheatre -ato-jack_sparrow |
welovetheatre:kaçık biraz galiba,ama güzel paylaşımcı,şiirlerde harika:72:
ato:neşeli bir avcı,sıkı bir gözlemci:85: jack_sparrow:korsan olmayanı:72: zyrec,muhemar,helin_helin |
Alıntı:
seni ayakta alkışlıyorum..... :4: :4: :4: |
ben bu sefer değişiklik yapıp onları sevdiğim şarkılarla anlatayım :D
zyrec - ömrümüz ayrılıklar toplamıdır yarım kalan bir gülüş belkide..:46: muhemar - efkar mektubudur aşkın sözsüz okunur yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur varsın eller gönül yarası kapanır sansın kabuğun altında sevgili sen kanayansın :46: helin_helin - kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime :72: mktr-nagy-sinem |
mktr..:yeni tanıştığım iii biri..
nagy..:faheka.:D siem..:çok ii birisi..hazırlığı mpalde okumuş tatlı bi ablamız.. alosar,tutsak,gizem |
alosar : kardeşim
tutsak : yen üyelerden...öss sınavına giricek bu sene.. gizem : eski üyelerden... :D zuzu :D , denizkızı :D , satan22 |
ya beko :72:
|
efemm ?? :72:
|
bide pişkin pişkin efem diyo :11:
|
isim yazmamışınız :78:
|
sea star,sinem,dokerator...
|
sinem:iii konuları olan bir üye çok güzel konuşarı var emeğine sağlık :)
sea star: moderatörümüz ve aynı zaman çok cana yakın biri :4: dokerator... valla tanımıyom calimero,vanteds,zyrec |
calimero:tanımıorum maalesefki..
wanteds:güzel konular açan bi üyemiz..:D zyrec:yöneticimiz..:D :D deniz kızı-nagy-çikolataa... |
denik balığı: ortim. bir numaralı geyik adamı :72: :11:
nagy: fahekanın yazarı, bide çok güzel yazıları var çikolata: iyi bir dost jack_sparrow , PeaC_eR , isveç kralı |
jack sparrow bitanedir - peac_er iyi bi kız - isvec kralı eski mahallemden alosarın da kuzeni olan sewdiğim bi arkadaşım
calimero 99 - zyrec- satan 22 |
zyrec-iyi birsite yöneticisi
satan22-iyibir moderatör calimero99-iyi bir üye tutsak,lastdesigner,yunemoz |
tutsak,
lastdesigner, ben sitede yeniyim daha sonra vericem cevap :) yunemoz, denizkızı,nagy,ato |
deniz kızıı..:çok çok şeker bi ablamızz...yerim onu hatta o derece..:72:
nagy.....:fahekaya harika şeyler yazıoo.. atoo..:tanımıorummm.. zelal,sea star,zyrec |
zyrec:sevgili dostumuz
sea star.:mükemmel insan zelal valla daha tanıyamadım zelal,deniz kızı,vanteds |
zelal: saksılara bağlı biri :72:
denizkızı: ortim. oda cimbomlu. forumun demirbaşı :D wanteds: vanlı hemşerimiz ama vanda deil :) ato, welovetheatre, kenji |
ato..:tanımıorummm...
welovetheatre..: kendini çabuk sevdiren biri..:D kenji.:muradiyede öğretmenlşk yapan bi abimiz...:D alosar,çikolataa,qizemm... |
alosar genç admin çikolataaa:tanımıyom gizem: ii konuları olan bi üyemiz
botan6565 lats desınger özge |
botan6565: siteye üye olduktan sonra giriş yapamamış. siteye mesaj çeken biri :D
lastdesigner: canım benim. biricik kankam. kardeşim..... özge: üyelerden biri. tanımıyorum :) wanteds, seastar, zerguwan |
valla ben artık bu yazdıklarına yazacak bişi bulanadım hep aynı üyeler
zelal,helin helin,deniz kızı |
zelal bnm e yorum yok
helin hanım cnm dostum biricik tellimiz ii hoş kızdır bi yanlışını görmedik..ayrıca van.gen.tr bağımlısı uzmanlar bırakırsa büyük bi psikolojik sorunun ortaya çıkacağını belirttiler deniz kızını tanımıyoruum welovetheatre ,alosar,satan22 |
sende hep aynı üyeleri yazıyon
zelal: sevdiğim bir arkadaş. yine saksı düşmüş :72: helin_helin: saf olduğu kadar çok iyi bir dost denizkızı: ortim...... daha detaylı bilgi için yukardaki yazdıklarıma bakın :D wanteds, seastar, zerguwan |
wanteds:güzel konular acan biri..
seastar ve zerguwan:modlarımız... satan,lastdesigner,tutsak |
jack: yeni üyelerden ama iyi alıştı.
welovetheatre: oguzmuş adı :) denizkızı: yeter yaww hep bana denk gelio :D PeaC_eR, satan22, muhemar |
lastdesigner:çok sevdiğimiz biri alosarın kanka sı
satan 22 iyi bir moderatör tutsak valla tanımıyom özge ,gizemm,sinem |
özge: tanımıyorum
gizem: bu ilden giden bi arkadaş sinem: bizim okulda da okumuş. nagy, çikolata, hackoogle |
nagy:faheka.:D
çikolata:ii biri ve modumuz..:D hackoogle:sevdiğim bi ark.:D sinem,muhemar,isveç kralı |
sinem, beni sevmedi galiba :D
muhemar, sevdim muhappet az oldu ama siteyi var etmiş saygımız sonsuz isveç kralı karlaların karlı o nagy helin helin wanted |
vantıd konuları güzel olan biri
nagy:çok farklı biri cvp ları çok güzel beğeniyorum onu herlin helin : o zaten bir dünyaa saygıdeğer cumhurbaşkanımız |
ya jack isim yazmamışsın
|
mktr,jack_sparrow,birde ben akustikci
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:47 . |