![]() |
ok..bb...görüşürüzz....cane..
|
beqoooo bi çay bağla yanında bi muratti ardindan hava kararsin 1-2 tek atariz :)
|
buyur cayın :caylar:......murattı nedir olm...al marlboro iç :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
1 günlük uzuuunnnnn bi aradan :D sonra geldiiim...öle kişiselimi yukarı taşımak için :D
|
cane öle gözün bakıyam yukarlarda :72: :11:
|
:11:
|
uğradık bi çay içaq dediğ yoktun nerdesen :18:
|
geldim yaww...burdaneee burdaneee... istediğin çay olsun sana bi komyon cay getirim yaww.... :D
:caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::c aylar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::cay lar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::cayla r::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar: :caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::c aylar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::cay lar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::cayla r::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar::caylar: |
bekir yaw bugün saat 5:30 yani sabahın köründe aradın beni ben de cevapladım cengiz kurtoğlu çalıyodu... tam hatırlamıyom ama yüzüme kapattın telefonu ona göre:19: :19: :19: :11:
|
yaw bekir şu atoya malbora verme ne yapıyon kardeş çocuk hayatında malbora mı içti ver gitsin eline samsun 216 yı :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:26 . |