![]() |
"sil gözünün yalnızlıklarını" |
yoklluunu hissetmiorum deil..
şimdi forumda olsaydın da geyik yapsaydık.. |
BAYRAK
Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim ! |
Alıntı:
_________alışmak zorundayım_______________ |
uff _
|
ooo suheda nasılsın nasıl gidiyor unuttun bizi?
|
suşicim canım..vefasız olduğumu, seni unuttuğumu düşünebilirisn düşünsen de haklısın..ama inan bayramdan beri knt yok nete de ilk bugün girdim knt alınca ol bol konuşuyoruz..bol bol öpücük yolluyorum sana:64::64::64:
seni çok ösledimm... |
sibel kontör yokk daha baglamadıkkk
|
..nerdsin şimdi??
|
hastanede?:D
|
:11:baban saolsun
|
he ya:D sibel bak düne kadar msjda rahat bırakmıodum şimdi burda ne yapcan sen benle:D
|
walla zaten pek kalamıorum bende:D:D:D
|
canım benm knt yok..onun için çağrılarına da mesajlarına da cevap veremiyorum..ksr bakma canım suşim benm..çoook öptüm seni kib aeo
|
slm kolera nasılsın ya??
|
saol azad sen nasılsın
|
Buda sana...;)
|
slm şuheda hayat nasıl dersler nasıl okul nasıl
kısacası sen nasılsın...:2: |
Alıntı:
|
vana dönüyorum büyük ihtimallee:) hepinizi çok özledimm
|
:2:inş..
|
İnşallah susim inşallah....
|
inşallah da galiba dönmüyorsun....:65:
|
naber millet?
|
iyi dielm ii olalim canım.
sen nasılsın??? |
ben idare..:)
|
slm:)
|
caannıııııımmmmm nasılsın??:):D
|
..........................
Belki bir gün özlersin
Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana emre AYDIN |
susi çok ösledim walla seni inşallah dönersin aramıza....:69::69::69:
|
döncem....
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
|
|
artık 12 yim:)
|
|
|
Gittin, kanadı kırık kuştum Sustum, sözlerine küstüm Hani kırılırsın siyaha Nöbet nöbet geceler boyunca, Dün güne dize gelince, Yürek acılara doyunca, O tez dönüsün gec olunca, Kendime tahammülü öğrendim.. Kördüm, bilendim, seni unutmayı öğrendim.. Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim, Acıya duvar gibi durmayı ögrendim, Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi, Köksüz, bağsız durmayı öğrendim.. Vazgectiysen hep sağnak yağışlarımdan, Vazgectiysen bitmek bilmez kışlarımdan, Korkma kimseye ödenecek borcum yok, Yok saymayı ben senden öğrendim.. |
Ya davetsiz geldim ama herhalde 1 :caylar: içmeden gitsem ayıp olur
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:25 . |