![]() |
bu akşam çok efkarlıyım, kalbim neden kan ağlıyor? bunu bir bilsen sevgilim.. güneş solgun gündüz gece içimde sen bir bilmece ızdırabı heceliyor sensiz yalnız sensiz içim gözyaşlarım yağmur gibi yanağımı ıslatıyor kollarım bekliyor seni, öpsem öpsem ellerini, yine de sana hasretim. dudaklarımda bir ateş, avuçlarımda alevsin. sensiz yalnız, sensiz hiçim ilahımsın sevgilimsin, sen benim her şeyimsin.. hayatım anlamsız şimdi sensin bana neşe veren seviyorum sevdim bir sen benim sıcak güneşim, güzel tatlı tek eşimdin, kara sevdam, sevgilimdin unutamam asla seni, her gün anıyorum yasla seni, ne olursun dön, dön bana kollarım bekliyor seni, öpsem öpsem ellerini yine de sana hasretim... dudaklarımda bir ateş, avuçlarımda alevsin sensiz yalnız sensiz hiçim ilahımsın sevgilimsin, sen benim her şeyimsin.. güneş solgun gündüz gece içimde sen bir bilmece ızdırabı heceliyor sensiz yalnız sensiz hiçim gözyaşlarım yağmur gibi yanağımı ıslatıyor sevgilim.. yanağımı ıslatıyor.. .. |
HaLa Tanju Okan dinLiyorum..
Muzikle baslayan o kipirti...o kadife ses.. muthis sozLer... Sarki bir Lutuf.. Bayiliyorum....:69: |
Sözleri çok güzel. Bana o güzellik birini hatırlatıyr.
|
KulakLari cinLasin mi ..
|
Bence gözleri görsün.
|
Sen benim ilk ''seni seviyorumumsun''
İlk gece yatmayışım, şiir yazışım İlk babamla kavga edişim Dünyaya ilk küsüşümsün Sen benim ''Yasak Çiçeğimsin''. Yasak bir çiçeksin sen, hayatta Hayatla savaşmak zorunda olan İlk güneşi görmeyişim İlk dersi dinlemeyişim İlk düşüncelerimi çalan İlk ''Yasak Çiçeğimsin'' sen. İlk kez görmeyişim, güzel kızları İlk kez sevmeyişim, yalnızlıkları Ve Seni Sevmiyorum, Demiyorum, Diyemediğim İlk ''Yasak Çiçeğim Ve son ''Yasak Çiçeğimsin !... |
|
Cok sevdigim bir parcasi..
Ne iyi ettinde dinlettin..:2: |
Zambaklar en ıssız yerlerde açar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Bir mumun ardnda bekleyen rüzgar Işıksız ruhumu sallarda durur Peygamber çiçeğinin aydınlığında ara Sana doğru uzanan çaresiz ellerimi Sırrımı söylüyorum vefakar balıklara Yalnız onlar tutacak bu dünyada yerimi Peygamber çiçeğinin aydınlığında ara Bir çocuğun ardına düşen hayallerimi |
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:26 . |