![]() |
tmm yapıcam..:2:
|
Kontrol edicem ama..:2: |
tmm sanada vereyimmi..:2:
|
Vermezsin Ki.. Klavyeme dokersin.:72: |
yaaa o şakaydı sen klawyeni paylaşmak istemediğin içindi..:72: dökmem mrk yapma..:11:
|
yapcam.. :) |
yapma..:2:
|
yap dersen belki yapmam..:72: |
tmm yap o zaman..:11:
|
Yapmam banne.. |
haydaaa..:72: şimdi ben yapcam görücen ama..:72:
|
yaap.
|
:2: sana kıyabilirmiyim YİNGA.....
|
Pis.. yinga durumum olmasa kiyacaksin yani..
|
:18: asla..:2:
|
|
Ben gidiyorum Satan.. bir daha ne zaman gorusuruz bilmiyorum.. Kendine ii baK.. |
tmm ruya kib.. ii ceceler.. en kısa zamanda gelirsin umarım..:2: ağrılarında biran önce geçer umarım... pai pai bunuda umarım..:)
|
Sen git ben kaLicam..:70: :72: |
tmm..:72: kovuyon demek beni..:11:
|
Buralarda gorunme evLat..:13: :72: |
şey abla ben sadece kedimi arıyodum yoksa n işim olur benim burda.:72: gördünüzmü kedimi..:11:
|
Kendine sicak bi yer buLmustur..
motor kapaginin ustu.. yada yorganini kaldir.. ya da ya da..soba onu ?? :) |
yorganımın altında olabilir du bi kaldıram da bakam belki içine girmiştir..:72:
|
Zavalli kedi..:72: |
yaaa bazan kendim kaldırıyorum gelip yatağa girmesini bekliyorum ama gelmiyo benden habersizcede gidip giriyo işte..:72: ama çok seviyorum ben kedimi biliyonmu hiç çıkartmam koynumdan hep birlikte yatarım onunla her gece.. :11:
|
ev kedisi oyLemi.. :2: hicmi mahallenin kedilerine takiLmaz bu ??:72: |
evinde değil sadece benim kedim o..:85: mahalle kedileriyle buluşmasına izin vermiyorum çünkü çok tatlı ve şeker olduğu için alıp götürürler die korkuyorum..:2: hep yanımda o benim başka yere gitmezki..:85:
|
:2: Ismi ne ??
|
Feridun..:72:
|
:20: benim bohcacidan mi etkilendin.. ?? |
senin bohcaci getirmişti zaten bana..:2: al sahipsiz dedi sen bak artık bende çok sevdim aldım...:2: şuan yanımda tatlı talı bana bakıyo.. haa sanada slmı var.. kıskanmış kim o diyo konuştuğun..:72:
|
Basim cok kotu.. gozlerime vurdu agri.. Kendine iyi baK. |
ben sana git dinlen dedim demi ama dinnemedin..:65: tmm hadi dit iice dinlen.. ii ceceler sana...
|
SagoL.
|
|
|
|
Sen nasil oldun , iyimisin ? Babiskon nasiL ? |
babiş biraz daha ii yinga.. bende üşüyorum hemde çok yaw bugünde elektrik gelmedi varya sinir oldum.. sibiryadan farksız burası..:72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:58 . |