![]() |
oo yeni ay 2.kitap:D
BEN 4ü arıyorum |
OkE
|
walla 4'ü yok heralde
|
Abla Sen Şafak Vaktini Mi Diyorsun?
|
Ewt Şafak Vakti
|
İşte....
37 farklı dilde 40 milyondan fazla satan 'Alacakaranlık' Serisinin yazarı Stephenie Meyer'den serinin son kitabı Şafak Vakti… Bir vampiri sevdiğinizde, seçim hakkınız kalmaz. Bunun sevdiğiniz kişiyi inciteceğini bile bile nasıl kaçar, nasıl savaşırdınız? Sevdiğinize verebileceğiniz tek şey hayatınızsa, nasıl vermemezlik ederdiniz? Ya onu gerçekten seviyorsanız? Vazgeçilmez bir şekilde bir vampire âşık olmak, Bella Swan için, bir fantezi ve kâbusun gerçeğe karışmasıdır. Edward Cullen'a duyduğu yoğun tutkuyla bir tarafa, kurt adam Jacob Black ile arasındaki derin bağ ile öbür tarafa çekilmiş bir halde, nihai dönüm noktasına ulaşmak için kayıplar ve mücadele dolu çalkantılı bir yıl geçirmiştir. Artık kaçınılmaz bir seçimle karşı karşıyadır; ya ölümsüzlerin karanlık ama çekici dünyasına katılacak, ya da iki kabilenin arasında insan olarak hayatına devam edecektir. Bella artık kararını vermiştir ve kendisini muhtemelen yıkıcı ve anlaşılmaz sonuçları olacak benzeri görülmemiş bir olaylar zincirinin içinde bulur. Önce Alacakaranlık'ta yıpranmış olduğunu, ardından Yeniay ve Tutulma'da da dağılıp koptuğunu gördüğümüz ipler, artık tamamen düzeltilip bir araya gelecek gibi görünüyor. Peki ya bu sonsuza kadar gerçekleşmezse? Alacakaranlık efsanesinin heyecanla beklenen son kitabı, Şafak Vakti, milyonları büyüleyen bu romantik hikâyenin sırlarını ve gizemlerini aydınlatıyor. |
Neyse Abla Ben Çıkıyorum Yarın Grş Kib BB
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
resimler için saol ÇıTçIT:)
|
Rica
|
ee napıyosun bakalım
|
walla demikten Nascar 2004 diye bir oyun indirdim onu oynuodum.Canım Sıkıldı Çıktım Oyndan
|
ooohoo sende 24 saat pc bşındasın azcık çık hava al gözlerin yorulmuyo mu
|
Yok Walla Yorulmuo Alışkınım :)
|
AFErin sana yani...
neyse arada kalk walla alışkınım falan yok kör olup çıkcan başımıza:D |
:D kalkarım 2 saat sonra :D
|
iyi oda bişey.:)
|
:)
|
DÜŞenİn Dostu Olmaz....
|
_kolera_ BİR BİLSEN
bir ganimettir ciğerinden geçen her nefes
gitti giden hiç gidenden var mı ses biri yer biri bakardı öyle koptu kıyamet büyüklük göstermekti küçüklüğe alamet görünüyor ruhunun çirkin köşeleri öyle güzelsin ki hala elmasın çamurlu hali parlamadığını fark ettin oldu akıl baliğ böyle dosta malüm olur alemin tüm halleri yalnız kalınabilen bir yer var mı bildiğin saklanacak yer yok derdi Mahmut Hüdayim kullanırda dostu derdi benim canım enayi kahve keftir helalim sanki odur cemalim şekil alır demir döve döve insan olgunlaşır dert çeke çeke dedikodu gibi yayılıyor bende bilmece binilmeyen yaşlı bir at bakılmayan yaşlı bir surattı öptün her gece bir bilsen içimi bi kemiren var bir bilsen anlayan yok halimi bir bilsen anlatacağım şeyleri bir bilsen ah bir bilsen sen bir bilsen kaybettin herşeyi bir bilsen çok ağlayacaksın hele gülsen zahirden geçip altını görsen ah bir görsen sen nakarat. gazla dostum kesme hızını bunlar rapten laftan anlamaz aldım hızımı sende anlamadın bu kız mı tazı mı beyin boşluk dolu kavramaz havlayan adam ısırmaz iyilik edersin eşek hoşaftan anlamaz bir kurtarıcı ararken çoktan soğumuştu beden gaddar adam neden üzülsün ki zulm ederken henüz rapi bırakmam için hayli erken savaştığımı bil de korkudan doğurma erken hakkımda konuşulur ama şahsiyetim bilinmez resmime bakarsın ama gözümün derini görülmez belki elimi tutarsın elime paha biçilmez mayından koşup geçilmez turla ruhum gezilmez gayba pek meraklıyız bildiklerimize isteksiz bilmediğinden korkan dalaksız yüreksiziz şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı kandırıldık anladık bal değilde külmüş adı |
_kolera_AŞUK İLE MAŞUK
Okyanusların girdabında kaldım Hortumların markajlarında kaldım Dedikoduların cereyanında çarpıldım Yunus oldum dibe daldım Hayat altta kalanın canı çıksın oyunu Ben Altta Kaldım Dersimi Aldım Yüz Üstü kaldım Hastalık Salgın Neşteri yaygın Yine Yalnız başınayım Yine işin Başından Aşkınım Beni SEvdiğin kadar Sana aşığım Bana Kızdığın kadar sana kızgınım Bağışlayın ben bir Kaçkınım Saatler yine erkene geldi Ben yine Geç kaldım Yeni Bir uyarı daha aldım Konuşurken yine ayarı kaçırdım İnzivama daldım Öğrendim güzellik herşeymiş Çok Sevende Kalırmış Elbet Takva Hayat Kıymetsiz Bilmiş Edepsiz Öğrendim güzellik herşeymiş Sakatlanma koca terkedermiş Hüzünlenme Zulüm var Onun Adı çünkü ya Kah Haru Yürü Beklermiş NAKARAT Senin Benden Başka Bir çok Sevgilin Var ama Benim Tek SEvgilim Sensin Deniz Bile Kabul Etmez Beni Atar Karaya Bir Hİçim İçimi Bİlensin Sahibinim Bize De RAsgelsin Diye Bana Sana Kavuşurdum Maşuk Ruhum Beden Odasında Hapis Her Gün Ağlar Yine Demir Perde Bedbahtım Gözyaşları Mum gibi Meyzubum Yırtma Son Satırları Bu Mektubumun Güvercinin Bileğinde Onca Yol Kattetti İki Gün İki Gece Harbetti Ben Şevkatli Bir Aşığım Ben de Şevkata Açığım Kafa Bedenden Uçacak Geçmişe Takılır Saçım Hergün Tövbekar Hergün Günahkarım Kafir Dert Kendimden Kafir Mehtem Rahmetten Korkuyorum kendimden Nefis Bana Hakimken Mutluyum Sen Bana Sahipken KOLERA İyice Düşünür Ben Büyürüm Düşlerim Küçülür CAnım Maşuk Aşığa Aşık Maşuğa Aşık NAKARAT Senin Benden Başka Bir çok Sevgilin Var ama Benim Tek SEvgilim Sensin Deniz Bile Kabul Etmez Beni Atar Karaya Bir Hİçim İçimi Bİlensin Sahibinim Bize De RAsgelsin Diye Bana Sana Kavuşurdum Maşuk Ruhum Beden Odasında Hapis Her Gün Ağlar Yine Demir Perde Bedbahtım |
Kolera/////zor Iş////
Sen hiç kendine ağladın mı ?
Ben çok ağladım.. Uyandığım bu dünyada en çok kendime acırdım.. En umutsuz arkadaşıydım , arkadaşların.. İstiridyenin içinde yaşamaya razıydım, incin olmalıydım..! Beni birisi yolda buldu, Baygın halde kenara koydu, Çekti gitti , işte yeniden yalnızım.. Kanım yerde kaldı , halsizim Gücüm olsa biraz emekleyerek evime giderdim Evimde yine bi ben bi kendim.. Kuş kanadın kıymetini kanadı yanınca anladı Elime bal sürünce cümle arılar elime damladı Karanlığım gecenin karanlığını zevale uğratır Uzun uzun bakma bana bu hal beni utandırır.. Tuhaf olay ; Beni üzen sen Teselli veren sen Kurtulmaya da çaban yok Ben neyinim , neden ben ?! Kaçıp gitsem uzaklara Bilirim beni bulur Ne benle mutlu olur Ne bensiz huzuru bulur.. Halimi anlayan yok , yaşamak ne zor iş imiş Halimi anlayan yok arkadaş , yaşamak hayli zor bi zanaat vaktimi benden çalan çok , kurtulmak ne zor iş imiş kurtulmak ne zor bir iş imiş , vaktimi benden çalan herkesten yer beni yada sev yaa , ölümler ne erken imiş ölümler ne erken imiş , ölümler ne erken imiş ya ağlat beni ya da güldür , tebessüm ne zor iş imiş tebessüm ne zor iş imiş , tebessüm ne zor iş yürüdüğün o yollara kendi peşinden iz bırak benden başka kim ısrarcı sende bu kadar ? ayırt et beni , farket beni , bardak gibi kır bırak beni ama bırakma beni! bırak şu çocukluğu , ikimizi de yakmak üzeresin . sakladığım sabır tükendi . bende taşmak üzereyim . nereye kadar dayanacak ha bu kalp ? al kendini git , hadi Kolo kalk olsun kabul et beni , her sözünle derya dalgalandı varsın olsun , ben bu aşka karşı yüzsüzüm başım öyle bi döndü, sanki başım öldü herkes halimi gördü ama sen değil çünkü senin gözlerin işine geleni gördü ateşe verdim evleri ağır ağır yürüyorum ateş içimden çıktı artık ben ateşten geçiyorum artık seni SEVMİYORUM..! halimi anlayan yok yaşamak ne zor iş imiş halimi anlayan yok arkadaş , yaşamak hayli zor bi zanaat vaktimi benden çalan çok kurtulmak ne zor iş imiş kurtulmak ne zor bir iş imiş vaktimi benden çalan herkesten yer beni yada sev yaa ölümler ne erken imiş ölümler ne erken imiş , ölümler ne erken imiş ve ağlat beni ya da güldür , tebessüm ne zor iş imiş tebessüm ne zor iş imiş , tebessüm ne zor iş... |
herkese iyi akşamlar
ben uyuyaym biraz.... |
|
her dinlediğimde alıp götürür beniii...
sevdiğim bi parça tşkler:) |
sözleri var ama videosu yoktu ablacım...
|
|
|
fotoğraflar için tşkler...
|
saat
18.35 ben mayıştım.. |
Alıntı:
Önemli Değil.... |
selam abla nbr_?
öss sınavın nasıl geçti_? |
ben sınava girmedim kardeşim seneye inş
|
Oke
|
:1: |
Alıntı:
tşkLer SibElim:) |
Alıntı:
sözler çok güzel:) tşkr ederim ablacım:2: |
Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda Ben ıraK..
Ansızın sızım yakardı en derinden.. Sana her kavuşmam elzem.. Ben bu yangını söndürmem.. Herkesin tek hakkı var hem halime sorsalar anlar beni yangın paklar.. Kor alır canım ağlar Yetmez binBir (Ah) |
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:30 . |