![]() |
bence paylaşım için söylenecek pek bişey yok herşey ortada...artık gerisi o nasırlaşmış yüreklere ve beyinlere kalmış...ama önemli olan onların haklarını arayan insanlara yaptıkları zulüm diil bu zulüme göğüs geren insanların direnişi ...paylaşımın için çoğğ saol
|
Böyle güzel bir yorum için ben teşekkür ederim.... Ayrıca zamanını ayırıp okuduğun için de...
|
Alıntı:
ayy çoğğ tatlı bi yeğni var bende olsam söz geçiremem... ii bunu sen istedin bak sonra kafam şişti deme |
:72:
|
Estağfirullah...
|
EEE YOK MU HER ZAMANKİ O MÜTHİŞ ŞİİRLERİNDEN???
|
Geliyor biraz beklersen tabi...
|
KUŞLARLA
Kuşlar uçar, Ben koşarım." Onların kanatları var, Benim kanadım kollarım. Kuşlar kanadını çırpar, Ben de kolumu sallarım. Uçun kuşlar, uçun kuşlar, Hepinizle yarışım var. Tevfik Fikret |
DAVET
Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim! Bilekler kan içinde, dişler kenetli ayaklar çıplak Ve ipek bir halıya benzeyen toprak Bu cehennem, bu cennet bizim! Kapansın el kapıları bir daha açılmasın yok edin insanın insana kulluğunu Bu davet bizim! Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşçesine Bu hasret bizim! NAZIM HİKMET |
:155:OFFF BEA SÜPERSİN...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:10 . |