![]() |
Kalin giyin sende , sicak icecekler tuket.. Cay demlemedi annen .. :) |
yaw daha n sıcak giyinem.. üç pantolan, 5 çift çorap bi adet polar üstüne kalın bi mont ve onun üstüne de yünlü bi battaniye alıp öle çıkıyorum evden.:72::11: eve yeni geldim birazdan servise başlarlar..:72:
|
bende tanıom gibi :89:
|
Sen pc basinda buz adam olmadan acsinlar servisi.. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hb boşverinn siz takılınn :85:
|
birlikte takılırz herkese açık burası..:72:
|
Hayir masalp3risi , konusmak istiyorsaniz oncelik sizin.. ben kendi kosemde siirle takilmak istiyorum.. sohbet icin havamda degilim.. Hosgeldiniz.. :caylar: Bana musade ,keyfLi sohbetLer.. :) |
zaten burası açık büfe..:72:
|
sohpet sayfasımıı bu arada ben bölmek istemezdim sohpetinizi sadece meraklı biriyim heryeri gezerim olayın konunun içine birden damlarım buyrun rüya hanım ben nuray sizlerle olmak güzel :1:
|
dedim ya benim kişiselim herkese açık sanada ruyada isteyen istediği zaman gelir..:85: çayımıda içer sohbetinide eder..:85: gelmen sevindirdi bizi..
|
eşekkürler çok iyisiniz :70: hepiniz ben bumas sayesyle geldim bakalım dedik ama güsel bir yer ortam güsel
|
bumas da sağolsun.. okudum gerçi tanışma bölümündeki msjını.:85: kişisel hakkında soru sormuştun istediğin telden konu açabilirsin kişiseline ama kişisel sayfanın adı üyelik adınla aynı olmak zorunda.. tek şart bu..:85:
|
|
|
kim senin üstüne geliyomuş bakem ben sadece şaka yaptım yakarım alayını söle bakım senin neyin varrrrr
|
sevgilimden ayrıldım..
|
geçmiş olsun da bunda üzülücek ne var ki hayatmı bitti yoksa öldün mü ???
|
şakaydı..:72: n bilem yaw belkide üşüyorum ondandır..:11:
|
insan üşüyünce gergin olmaz yada herkes üstüme geliyo demez delirdin sen :11::11:
|
can sıkıntısıda diyebiliriz..:85:
Sol gözü takma olan adam otobüse binmişti.Otobüs kalabalık hava sıcaktı.Bir süre sonra sıcaktan bunalan, terleyen ve canı sıkılan adam, takma gözünü çıkardı, havaya atıp tutmaya başladı. Durumun biraz sonra farkına varan yanında oturanlar dehşetle irkildiler : -Ne oluyor yahu!... Adam gayet sakin gözü atıp tutmaya devam ederek cevap verdi : -Hiç, burada canım sıkıldı da ön taraflarda yer var mı diye bakıyordum. bunun gibi bişey..:72: |
tamam işte delirdin iyice sen yawwww:11::11:
|
hiç akıllanmamıştım ki zaten delireyim sea...
|
ben biliyorum zaten ona göre davranıyom sana daha fazla delirme diye:11:
|
bişey olmas ziyarete gelirsiniz arada...
|
benide delirtecekler artık beraber gideriz elazığa eve yakın olsun arda kaçalım :11:
|
Sutlac icin sagoL. Bitsin yikar getiririm. |
afiyet olsun..
|
ne ısmarladın da biz görmedik satan hani bene:19:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
al CiwaN al yeterki ağlama..:72: |
gule gule kuLan Satan22 one Siqara elındekı at onu çabuk :11: :72:
|
sağol E_kQtil..:85: bitsin atıcam o sigarayı..:)
|
Şimdi yanımda olsan... Sarılsam sana... Kalbim kalbinle buluşsa... Yanımda olsan.. Başımı koysam omzuna.. Ağlasam şimdi... Gözlerim gözlerinle buluşsa... Şimdi yanımda olsan... Anlatsam sana... Herneyse ağlatan... Beni anlasan... Şimdi yanımda olsan! :65: |
merhabalar efendim nasılsınız? ben yokken yine bi dolu şey olmuş yhaaa..
|
h.g sinem hastayım biraz.. sen nasılsın nasıl gidiyo burda pek bişey olmamış yaw yine aynı ben hastayım ya herkes ona üzülüyo..:11:
|
geçmiş olsun dicemde hep lafta kalıyo yhaa hiç geçmio ki :72: sen hastalığınla bütünleştin artık üzülmeğe gerek yok :11:
ee sevgilinden ayrılmışsın.. barıştınız mı yoksa? benimde finallerim başlıo ama ben hala netteyim... offf offf napcaz bilmiorum :( |
n sevgilisi yaaa..:72: sea star sordu neyin var die bende bulamadım bişey sevgilimden ayrıldım dedim..:72:
çok ii hazırlanman gerekiyo yerinde olsam hemen netten çıkar çalışırdım..:85: |
sinem kaçar ben kahvaltı yapıcam.. umarım finallerin ii geçer kib görüşürüz...
|
aç insan seniiii :72:
sorun deil yhaaa bakarız bi çaresine çalışırım biara. hallederiz :72: sende kib... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:24 . |