![]() |
Beğendiğine sevindim...:2:
|
Bir tane daha...
EL TUTUŞA TUTUŞA
Ne kadar çok elimiz varmış meğer İlkin, senin elinle tutuşan benimki Sonra çocuklarınki Gençlerinki Tekel işçilerininki Sonra, ellerin elleri... Ne kadar çok elimiz oldu, baksana Tutuşa tutuşa Bir orman yangını gibi CAN YÜCEL |
YAA VALLA HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜSELL(AMA LAF OLSUN DİYE SÖYLEMİYOM CİDDEN ÇOK HOŞLAR)ZATEN CAN ABİ YAZMIŞSA DEĞMEYİN KEYFİNE
|
Teşekkür ederim...:2:
|
slm bakıyorum yine bi can yücel vay be ne güzel dımı :1:
|
Beğeneceğine emindim... :2:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Haberimin getirdiği fırtına Sağnağa dönmesin yanaklarında. Küs Kırık Yaslı Ellerin yanında göğsün geçirme Gülüm aman aman aman Saçından bir tel yolla Kefenim dikilirken... Savaş Ezgi |
vay bakıyorum yine dizeler anlatımda ha sen nerelerdesn sn yoksun dertkolik yok bu ne yaww dertkolıği merak ediyorum
|
Merhaba yaprak. Bu aralar internete pek takılamıyorum. Ailemin yanına geldim. Gezip tozuyoruz şimdilik. Dertkolik de biliyorsun Iğdır'da. Sanırım o da giremiyor nete.
|
hııı anladım demek sn memleketinde ailenin yanındasın bunqa snin adına sevindim.memleket hasreti gideriyorsun
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:31 . |