![]() |
.....veee hasreettt sona erdiiiii :p:p :D:D:D
|
ben geldiimmm kuzzeeenn:D:D:D
|
canım arkadaşım hadi artık son iki gün geçmek bilmez vala çifte bayram yapcaktım ama malesef boğazımda kaldı neyse sn gel yeter
gelcam diyipte gelmiyceklere ceza verelim :72: onlar kendini bilirler isim vermeye gerek yok :72: tahmin ettin dımı |
yav sahi PANDORA dönmüş bu ne güzel süpriz canm
|
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum inan çok üzüldüm ucuz atlatmışsın bence verilmiş bi sadakan varmış umarım bian önce iyleşir ayağa kalkarsın Allahtan şfa diliyorum canım gördüğüm kadarıyla bu sıra hiç misafirin gelmiyor :)) neyse bn varımya yeter :))
|
vay bn yokken kimler kimler gelmiş
bu ne güzel süpriz öncelikle sevgili kuzen sni tekrar aramıza görmekten inan çok mutluyum hoş geldin umarım artık görüşürüz |
evet canım arkadşım bnim duygu yüklü arkadaşım dilerlerin için tşkler evet sninde dediğin gibi verilmiş bi sadakam varmışki ucuz atlattım dualarına ihtiyacım var canm arkadaşım :1:
|
slm yaprak naber? habersiz ve davetsiz misafir kabul edionmu? :70:
|
günaydınlar betülcüm tabiki gelebilirsin davete gerek varmı
snin bna gelmen bnim için bi şereftir hoş geldin sefalar getirdin :2: sninle tanışmak nasip olmadı bn tülin |
çook hoş buldum ve tanıştığımada çook memnun oldum tülincim bende Betül Betüş de diebilirsin :78: aslında paylaşımlarını genelde takip ediyorum tanşmakta bgne kısmetmiş :2: bu arada misafir perverliğin içinde tşk ederim..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:39 . |