![]() |
bnde memnun oldum betülcün bu sıralar konu açamıyorum
çünkü yoğunluktan dolayı ama en kısa zamanda güzel konularla gelcam sn neler yapıyorsun okuyormusun yoksa çalışıyormusun? |
o zaman kolay gelsin sana bekliyorum konularını :2:
bu arada yaklaşık 2 yıl önce okul bitti ve ogünden beri çalışıyorum :79: forumda bi yerlerde görmüştüm sanki izmirdeydin dimi? |
günaydınlar betülcün çalışıyorum derken pek üzgün bi ifaden var:2: hayırdır
nerde çalışıyorsunuz öss ye girmedinmi? evet bniz<mirden katılıyorum sizi sayfamda görmek çok güzel bn olim olmayım her zaman gelebilirsin beklerim |
ben buraya niye hiç yazmamışım :D
|
Selam Yaprak ugramıyorsun diyosun bide geldim ama sen yoksun..;) arada ziyeret ederim.. sayfamdaki parcaları begenmissin buda sana gelsn..:)
|
Ablaciğim Sayfana Bugüne Kadar Yazmadim.sen Yokken Gelirim Sayfandaki Beraklik Hayatinda Yansisin.
“Sevgiliden gelen her şey sevgilidiR'' Sevgili Sevgili, biraz sendir ve sen biraz sevgili Sevgili, eksilmeden paylaşılan ömür olmalı Sevgili, kan-ter içinde uyandığın kabus sonrası Başucunda bulduğun bir bardak su olmalı. Sevgili, ateşlenmiş başında ıslak tülbent olmalı. Sevgili, gecenin beşiğinde uyuttuğun masal olmalı Sevgili, uykusuzluğun en güzel sebebi, Yanında uzanmış melek,her gece yatağında yangın olmalı Sevgili,”günaydın” ve “iyi geceler” sözcüklerinin Arasındaki hasret olmalı Sevgili,her gün yeniden çözdüğün bilmece olmalı Sevgili, kara günde kara zeytine Kara gözlerinin akını akıtıp bal yapmalı Sevgili,hem öfkenin fırtınalı denizi hem limanı olmalı Sevgiyi beslemeli öfkeyi unutmalı. Sevgili, muhabbette en güzel söz Kavgada suskunluğun olmalı Sevgili,ölçülemez sevginin derinliği olmalı Sevgili, yüreğinin mahzeninde yıllanmış şarap olmalı Sevgili,aşkla düellonda boş silahın olmalı Sevgili,acında gözünde ki yaş Sevincin de dudağında gülüş olmalı Sevgili,sinemada izlenememiş filmler sonrası Dudağında kalan tuzlu mısır tadındaki öpüş olmalı Sevgili, “kara sevda” derdinin muadilsiz ilacı olmalı Sevgili, aşkın sözlüğünde tek isim olmalı Sevgili, sevmese de futbolu “maç kaç kaç bitti?” diye sormalı Sevgili, en sevdiğin yemeği en güzel yapan aşçı olmalı Sevgili sofrandaki çorbanın tadı tuzu olmalı Sevgili, aşkın körlüğünde elindeki beyaz baston olmalı Sevgili, “gel” deyince kanat takmalı “Git” deyince gitmemeli kalmalı Sevgili, yalan dünyada yalansız cennet olmalı Sevgili, hem yüreğinin konuğu hem sahibi olmalı Sevgili, yanındayken zamanı durdurmalı Ve zaman durduğu yerde kımıldamadan su gibi akmalı Sevgili, kıskançlığın,bencilliğin,aptallığın olmalı Tüm kötü huyların onda anlam bulmalı Sevgili, sevginin hem yolu hem yoldaşı olmalı Sevgili, her gün yeni bir mısra yazdığın şiir olmalı Sevgili, ilkbaharda menekşe,yazın papatya Sonbaharda kasımpatı , kışın kardelen olmalı Sevgili her iklimde bahar olmalı Sevgili, haziran sıcağında buzlu çay Aralık ayazında boynunda ördüğü yeşil atkı olmalı Sevgili, dar’a gitmeden son sigaran olmalı Sevgili, son gününde elini tutmalı Son günüyse onla gitmek için dilinde ki dua olmalı Sevgili,biraz anne biraz kardeş biraz arkadaş Hepsinden birer parça ve hepsinden farklı bambaşka olmalı Sevgili, içinde taşıdığın onur,kolunda taşıdığın gurur olmalı Sevgili ,uğrunda her şeyden vazgeçeceğin vazgeçilmez olmalı. Ve insan sevdiğinin sevgilisi olmalı!.. SENİ SEVİYORUZ ABLACIĞIM..... |
vay vay kimler gelmiş kimleri görüyorum bu ne şeref :2: hoş geldiniz sefalar getirdiniz taze çayım ali haydar :caylar: buyur kuzen buda sna :caylar: buda bna :caylar: afiyet olsun:2: önceden haberim olsaydı yemek hazırlardım
ayrıca parça için tşkler ama açılmadı kuzencim güzel şiirin içinde sna tşkler her zaman beklerim |
cay icin tsk ederim Yaprak..;)
|
Çay İÇİn TeŞekkÜrler Canim...
|
Alıntı:
slm tülin gıda mühendsym bitti üni yani iş hayatı zor ya onun için öle demiştim nasılsı bu arada :2: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:39 . |