![]() |
bu $arkıda "ayaz" kelimesi geçmiyor.
ßir de yeni kelime yazılmamı$.Neyse ßen rastgele ßir kelime seçeyim.:) Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma yayla |
Gittiğin yer bakışların kadar uzak olamasa gelirdim Dön dön diye bilmek için Ayrılık bu işte sende sanki farklı mı zaman Bildiğin sonbahar bu aynı rüzgar aynı hazan Şimdi yaralı olsada o düşe anlam katan Bizdik bizdik ikimizdik Bugün burada cumartesi Ben senin saçlarını suçlar bakışlarını Geveze susmalarını bile özledim Bugün oradada cumartesimi Sende beni benim gibi özledinmi Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek Ne kadar acı ne kadar komik ve ne kadar bana ait Değil mi? anne |
[center]
Bana bir masal anlat babaİçinde denizler balıklar Yağmurla kar olsun Güneşle ay Baba bir masal anlat bana İçinde bütün oyunlarım Kurtla kuzu olsun Şekerle bal Anlatırken tut elimi Uykuya dalıp gitsem bile Bırakıp gitme sakın beni Bana bir masal anlat baba İçinde tüm sevdiklerim İçinde İSTANBUL olsun (yeni türkü) yar |
Sevemedim karagözlüm
Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca kar$ılıksız |
Bir an için çıksan hayatımdan
Yanık tenli omuzumdan Haykirsam maziden uzaklardan Şu anda yanımdan Deniz rüzgara karışmış güneşte Martı sesleri vardı gülüşlerde Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden gizlice liman |
İnsafa gel al yanına, yaşıyorsam aşk sebebim
Durmadın yürüdün kanıma dön gel affettim Yüreğim ağır ağrısına dayanırsam aşk sebebim Ödedim düşeni payıma dön gel affettim Seden Gürel - aşk seßeßim ayrılık |
Mezarımın taşına da belki yosun sarılır.
Belki senden o zaman da gönlüm biraz ayrılır, gönlüm biraz… Fakat ona da bugün, Çok büyük şüphem vardır. Fakat ona da bugün, Sensiz bana bu dünya da mezardan bile dardır, 3 hüreL - mezarımın ta$ına sevda |
Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Sensizlikten olsa gerek Çekilmez oldu buralar Hep benle beraber bulamadıklarım Bak cesaretim yok artık Geç oldu yorgunum Yine deli oldum sayende Saçında rüzgar ... Dü$ Sokağı Sakinleri - Gayret et Güzelim yol |
Celaleddin Ada - Yollar
Yollar Var ki Aşılmıyor Yüklerle Dolaşılmıyor Sen Olmadan Taşınmıyor Yollarımı Aç Allahım Yüküm Ağır Yolum Uzun Yol Yürümek Benim Yazım Hem Öksüzüm Hem Yalnızım Yollarımı Aç Allahım Yollar Var Bana Yabancı Yollar Var ki Ben Yabancı Ben Yolcuyum Yollar Hancı Yollarımı Aç Allahım Yüküm Ağır Yolum Uzun Yol Yürümek Benim Yazım Hem Öksüzüm Hem Yalnızım Yollarımı Aç Allahım Yollar Gördüm Uzun İnce Yollar Gördüm Bir Bilmece Sen Olmasan Halim Nice Yollarımı Aç Allahım Yüküm Ağır Yolum Uzun Yol Yürümek Benim Yazım Hem Öksüzüm Hem Yalnızım Yollarımı Aç Allahım Yollar Var Her Yanı Tuzak Yollar Var Kapına Uzak Diyorlarki Geçmek Yasak Yollarımı Aç Allahım Yüküm Ağır Yolum Uzun Yol Yürümek Benim Yazım Hem Öksüzüm Hem Yalnızım Yollarımı Aç Allahım TUZAK |
Aklın kayarsa
ellerinden sen alışırken tam severken gökyüzüne bak bak da söyle yıldızların en küskününe üç adım al sonuca doğru ayrılışa sevene doğru sevdiklerin acıların tatlı evin, çocukların. sahibiysen tuzak bunlar unutmaksa intikamın unuttuğunu da unutmaksa kanla da terle de yazsan da farketmez sulara yazdıysan eğer. bilemezsin sevemezsin görmezlerse seni hiç yenemezsin. duyamazsın, bulamazsın görmezlerse seni hiç olamazsın. TeomaN - Tuzak Cumartesi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:12 . |