![]() |
Sagol Adnan , bu suratsiz halimle bile beni cekiosun ya. Moralim bozuluo bu kadar ii olma. Ozur dilerim , ayrica. |
Morelin bozulmasın hem bozulacak bişey yok.. tmmı..
of bacağım offf... |
Senin gercek yasin 70 felan diil dimi.. |
keşke o kadar genç olabilseydim..:72:
|
:2:
|
ama yalanmı yane.. şimdi genç olsaydım bacağım arımazdı..:72: gözlüklerimde kaybettim yazıları pek seçemiyorum zaten..:72:
|
:2:
Bir ayagin cukurda Kuran felan okusana formda isin ne Satan dede. |
Okuyamayı bilmiyomki ben..:65:
|
Rap dinlemeyi biliosun ama. Rapci dede.:) |
Ama Kuran'da dinlerim ben ara sıra.. Mübarek günlerde ama...
|
of yaw annem de hasta ve ben acımdan ölüyorum..:65: bacağımda ağrıyo napcam yaw.. of of....
|
Ilk isin pc i kapatmak olsun. Ikinci isin mutfaga gecis ve birseyler yemek.. yumurta dahi kiramayanlardansan disariya cik ve ye.. Hadi ? :( |
yaw ben makarnadan başka bişey yapmayı bilmiyorum ki.. hayatımda hiç yumurta kırmadım.. dışarıyada bu saatte nereye gidebilirimki.. of yaw ben kendimden çok annemi düşüyorum. yatağına bıraktım uyusun die.. babam hasta anam hasta napcam şimdi ben...:65:
|
:( Annenin nesi var ?? |
oda babama çok üzülüyo..:65: bırakmış kendini işte üşütmüş galiba babamın rahatsızlığından buyana hiç oturduğu yok zaten..:65: karı koca hastalar cocuklar gibi..:2: ben onnara bakıyom şimdi.. canlarım benim...
|
...ANAM İÇİN... |
Evde buyukten kucuge herkes hasta yá..:) Kendini ihmal etme , edersen bu onlarinda ihmali olur. |
Bilmiyorum ruya elimden geldiğince dikkat ediyorum kendime.. ama bazan kaldıramıyorum varya çok ağır geliyo..:65: çok kötü bastırıyo acıları.. Hani derler ya hep üç dileğin olsa napardın die.. Ben üçünüde onnar için kullanırdım...
|
Sinirlama , butun dileklerin/iz kabul olsun.. yuzunuz hep gulsun. |
umarım hep güler.. Son bir ay çok şey aldı götürdü benden.. Dışarıya karşı gülüyorum ama bide içimdeki çığılıkları susturabilsem of of.. bazan böle açılıyorum içimdekileri dışa vuruyom ya öle bir rahatlıyorumki.. Sende zaten keyifsizdin üstüne bide ben tam oldun şimdi..
|
Beni bosver..bana birsey olmaz. bugun sen anlatirsin , yarin ben.. Claudia a anlatsam nem anlar ki. :) |
ona türkçeyi öğretiriz oda annar..:)
|
:) Uf guluyorum ama gulerken yoruluyorum var ya. Yorgunlugum boyumu asti Satan. Yorgunlugumun boyunu tahmin etsene. :) |
2,75 m..:) olabilirmi..:72:
|
:) o senide asar . |
:)
koparıp atasım geliyo şu bacağı.. böyle ağrımı olur be offf.. |
Evde agri kesici varsa alsana .. ben esnemeye basladim akadasim. UyKum geldi. |
tmm ruya bakayım varsa alırım... uyu sen bana yine uyku yok ağrıdan... kib
|
Uf :( Varsa isimlerini yazarmisin..?? Ben sana en uygun olanini secerim. hm ? |
du bakayım..
|
Bekliyorumm. Nobetci Eczaci. |
majezik ve vermidon var...
|
Uf, fantastik marka isimler tutmuo tabe :) isin o kismini dusunemedik , prospeKtusu acip aktif maddelerine bakabiirmisn.. |
yaw bissürü yabancı bişey yazıyo.. ne bilem..:) ama ben aldım bitane majezikten.. o daha etkiliymiş.. hem etkisi olacağına da inanmıyorum ama aldım..
|
Onu yutma sakinn.. Vermidonu all.. :) |
Aldımki.. bide parol var onuda yeni buldum.. Hepsinden bitane atsam bişey olurmu..
|
At.. bise oLmaz Gozlerimi acamiyorum ben cikmak istiyorum. Cok yorgun ve bitkinim. |
tmm git dinlen sen... allaha emanet ol.. ii ceceler
|
Sanada iyisinden geceler , Lutfen yatip dinlenmeyi dene. :( Gorusuruz Jelibon. |
tmm...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:11 . |