![]() |
ya bir kelime yazacaktım ilkin nakaratlar ağladı sonrada sözlerin tümü bizde eleçeğiz deddiler çok düşündüm ama kıramadım bu sefer böyle olsun kimsenin kalbi kalmasın ya anla..
Ne parada ne pulda aklım hep sende Yanımda ol yeter gözüm yok yükseklerde Bir kerecik vapura binip Bir çay içsek Martılara simit atıp Biraz dertleşsek Bir kibrit çaksana Çak çak çaksana Yıldızlar kayarken bize Bir dilek tutsana Bir güzellik yapsana Elaleme inat kalkıp elimden tutsana Sürprizzzz Adımızı göklere yazdırdım Aşkıda arasına kondurdum Üstüne yıldız çaktırdım Sürpriz sürpriz sürpriz aşkımm |
BeN AğLaMazKeN AçıLdı PerDe DüŞtÜ MasKeM!!!
|
Kuşkularıma bir kuş kondu,saçlarımda kış soludu.
Hınç kuruttu mutluluğunu,tırs bu kez bu hırs sorunlu. Hayat zulümlü, kader oyunlu Kim yerden toplayacak sürgün kader yorgununu ? Her işte bir hayır ve her hayırda bir de şer yatılıdır. Terim işimin kanıtıdır. Peynirimde gözü olan karga,kanatların elimde kırılır, Üzüntülerimi paketlesinler söyle fiyatı kaç mangır ? Kırık hayaller kaç satır ? Bana küfreder gözlerin dudakların yardım yalvarır , Hırslarınızın yıprantısı yüzlerinizden yansır, bende firari bu sır. Ben yapmadan önce kendi gölünde salını batır ! Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti. Saflığında lekeydim, af buyur zaman bir hayli geçti. Yunus şıkkı seçti, 3 yanlışım 1 doğrumla çekti gitti. Bütün hikayem burda bitti. |
...bana kimse sen gibi sarılmadı...
|
welcome to my life...
|
dağları deldim tek başıma
ßæ |
ikimizde aşık bi tek fark war benim ki senn kinden biraz fazla...
|
warlığın beni kahrediyor farketmşiyor artık olmuyor yokluğun bile beni terk ediyor
ßæ |
affetmez kaçtığın yerde hiç olmaz belki derdine yanan
farkında olmak üzülmek çözmeye yetmez herşeyi itiraz etmek hesap sormak gerek bazen karanlığa ßæ |
eSk!s! qib! oLaMam aRtık !Nan çoqq deqi$timbiRaz kıRıLdım biRaz güceNdİm!Nan wazqeÇmed!m.....
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:04 . |