![]() |
Çıkmam gerekiyor canım :(
Seni çok seviyorum. |
Geldim.
|
Saka gibi.. ayni anda ciKmamiz gereKmish.. :) |
Rüzgar olup saçına dokunduysam yağmur olup gözlerinden aktıysam yakınım sen uzağım sen olduysan sana olan sevdamdandır bilesin.. Dağlarını yol edip gezindiysem tuzunu yarama melhem bildiysem yollarına milyon kere öldüysem sana olan sevdamdandır bilesin.. Yar diye koynuma seni aldıysam seninle tutuşup senle yandıysam günü gelir bir başıma kaldıysam sana olan sevdamdandir bilesin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yuregin unutmaz beni , kacsanda Ask terk etmez..
|
102
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cikiyorum Askim... Gorusuruz.. |
Bende çıkıyordum :) İyi bak kendine. S.Ç.S
|
Evim evim güzel evim. Çok özleyecem burayı. Sevinçlerimi, hüzünlerimi, acı tatlı tüm anılarımı...
En önemlisi evin hanımını :( |
|
Guzel evinin sensizinde , sogugunda birakma bizi.. Su gibi git.. hemen gel.. Simdiden ozLendin...:( |
|
Sevdiğim slov parçalardan biri
|
I'm Homee.... evde biri war mi ???? |
Vardı ama temizlik için herkesi dışarı çıkardım..:72:
|
Hmmm.. belliii... evimde ne kadar haLi warsa balkonlara serilmish.. he bi yer kopuKk.. durulamadan mi kacmish bunLar hm ? Kes yevmiyelerinden. |
:11: yaw pırıl pırıl ettik daha ne istiyosun..:72:
|
Tabe tabe. piriL piriL bi suikast , az kaLsin kayip dusuodum ben ama.. :72: |
yaw temizlik yaparken unutmuşumdur onu kasten değil yane..:11:
|
Pis giciK Satan.. akLinn nerde kaldigi acik.. don yuwana hade.. :72: Bende biraz bakinip cikiorm.. nass olsa esas adam ditmish.. :78: |
tmm kendine cici bak...
|
Tmam.. eti cici bebe bakicam.. Sende oyLe yap. |
yAPTIM bİLE...:)
|
yaa ama ben 13. 19 arasi uyudum.. uyKum yok ki Sen yat |
uykum geldimi uyurum...
|
Sen benim dogum gunumde bana baLon sisirmedin ama .. ama ama onnara .. :65: |
ama sana daha güzel bir şablon hazırlamıştım...
|
Evt , hakLisin.. Ben nefes toplarini cok severim , beLkide o yuzden.. Neyse , soKugumu diKiorm.. gozum yine formda oLur.. |
bir sonraki doğum gününde bol bol balon şişirim..:)
|
Tmm.. 11 ay beklerim noLcak..:caylar: Uf.. yarin Rusenin nereye gidecegi belli oluo dimi.. Neresi oLur ki.. meraktan uyKu tutmuo. |
evet belli oluyo ama mrk etme inşallah güzel ve rahat bir yer çıkıcak..:85:
|
Ins.. :( Su rozet gibi tasimaya bayiLdigi sanssizLik taKintisi oLmasa. oF.. ip diger tarafa gecemeden koptu. |
yaw kendine takındı yapmış bu şansızlığı.. Ama içimde bi ses güzel bir yere çıkacağını söylüyo ve içimdeki ses beni hiç yanıltmaz umarım bu seferde haklı çıkar o ses..
|
O sese benim seste esLik etsin.. umarim yanilmazLar.. dimi Satan |
yanılmazlar umarım..:) nese ben yatayım yarın erken gidicem hadi görüşürüz ii geceler ikinci bi kez kendine ii bak olar mı pai pai.:)
|
:) Sanada pai pai...Popeye the SailerMan.. :72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gece bitkilerinden korkuyorum, hayır, geceleri bitkilerden.. Gizlenirken vurulmus ulaklara agittir bana actigin her telefon.. Iki kalp arasında en kisa yol birbirine uzanmis ve zaman zaman ancak parmak uclariyla degebilen iki kol.. An ki.. fıskiyesi sonsuzlugun.. Keske yalniz bunun icin Sevseydim Seni... |
Istambullu baLLi kaYmaK tatLisiii.... :78: |
:) :) Şansım seninle geldi...
|
Evekk... :70: Bide Satan tuyu... :2: |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:48 . |