![]() |
Alıntı:
aminnnn inş:))sanada iyi bayramlar |
Adettendir yazmak..hayırlı bayramlar..daha nice bayramlara hep birlikte..:)
|
B@yR@mıNı €N !çT€n DuyGuL@rıML@ KuTLuyoRum KoL€r@ All@H S€n! MuaFF@k €ts!N Her !ş!Nd€....:2:
|
Alıntı:
|
sıkINTII hEPP
|
ve o sıkıntıyı önünle gelenle paylaşıyorummm...
|
önüne ben geldim:72:hadi paylaş ablanla ne oldu canım kardeşim
Alıntı:
|
boşver ablacm ya...
|
2 satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz..
|
Ey kör anla bu yer bu gök boş
Bırak onu bunu gönlünü hoş tut hoş Şu durmadan dağılan alemde Hepsi, hepsi bir nefestir Gerisi boştur boş Dünya ne verdi ki baksana; hep acı, hep dert Boşver dünde kalsın o acılar dinecek bir gün elbet Yıllar günler gibi akmaya başladığında Kaldır kadehini sen de şairin satırlarına Şu üç günlük dünyada |
Üryan geldim yine üryan giderim Var mı elde ölmemeye fermanım Azrail gelmiş can talep eyler Var mı, var mı ölmeye dermanım ? |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Ne kadar acıtsada yüreğini hayatın gerçekleri....... sakın izin verme!... öldürmesin içindeki sevgi dolu meleği......... |
bu çok güzel ablacm :) çok tşkler:)
|
:45:cnm rica ederim sen daha güzelsin
|
kolera nbr ya forum oyunlarını özledim fb bölümündeki sayı oyunu vara bommmm oynayamadık uzun süredir :85: :2:
|
|
seninDE:)
|
:2:
Alıntı:
|
Hayırlı bayramlar $ekeriimmmm : )
[bayram btmk üzere ama ksr bakma foruma pek girmiorum ondan geç oldu:)] |
çOOOKK özlemişimmmm
|
isteyipte söyleyemediğim çok şey var
|
Selam kolera. Ne haber? Uzun zamandır yoktun. Özledik valla. Sanırım senin de başın sınavla dertte...:72: Ne diyim, Allah kolaylık versin...
|
saOl abicim :) ya aynen öyLe sınavla başım dertte ama az kaLdı :)
|
Hadi hayırlısı.Diğer arkadaşlar da ortada yok. Sınav, grip gibi, herkesi yakalamış anlaşılan. :72:
Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun. :69: |
DostLarmmm nerdesiNNİZ?? |
Biz burdayız da sen yoksun _kolera_ :72:
Nerelerdesin, nasıl geçti sınav? Tutturdun mu hedefi? Bu sınav herkesi hayattan koparmış yahuu... Allah yardımcın olsun _kolera_:69: |
olmadı yaw:( napalım seneye artk...
|
özLedim de :\\\\
|
kimse yok galiba özledm yaw formu :( susim sen de yoksn
|
:111::111::111:
|
Üç noktayla yaşamasını öğreneceksin hayatı. Nice yaşanmışLıkLar kaLacak gönLünde! Tam seviyorum derken anlamını unutacaksın sevmenin. Eller göreceksin tutmasını biLmeyen |
hoşgeldin evine :)
|
hoşbuLDUM :D gerçi pek hoşLuklAR kalmamış ::/ çok özLedim eski günLeriiiiiiiiii |
canım sen yeni face açtın mı?
|
:85:
:D evet SibeLim |
Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardı mı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç çekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyor musun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandığımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyor musun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerçeğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgeçtiklerimizi yada vazgeçirttirdikleri şeyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyor musun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim... |
|
"""GzL"""
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
iade-i ziyaret
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
şiRin'' uğuR getirsiN in$..:) Teşekkür ettim .. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:55 . |