![]() |
sen den özür direrim barış yaparım[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Her sabah Afrika da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir. Yoksa ölecektir… Her sabah Afrika da bir aslan uyanır. En yavaş koşan ceylandan hızlı koşması gerektiğini bilir. Yoksa aç kalacaktır… Aslan ya da ceylan olmanız fark etmez, Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur… |
puan kaç merak ettim benimle konuşmuyorsun ama ben sana gene yazdım:102:
|
yaa arkadaşımm benim kişiselime yazmanı istemiyorumm anlaaaaaaaa
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...GöZLeRiMDeKi NeFReTi SuSTuRaMaZSıN... !..hadi dene..! ...yapamazsın... !!!gözlerimdeki nefreti susturamazsın!!! belki engellersin sözlerimi ...ama gözlerime engel olamazsın... |
UTANIYORUM
Utanıyorum, Kan diye bağıran Kavga diye kuduran Özgürlüğe lanet yağdıran Ülkemin insanından Utanıyorum, Ülkemi kaosa sürükleyen Varoşlarında kuduz itler besleyen Sona,sonra... Faşizmin tohumlarını eken ülkeme Cehalet timsali insanlardan Utanıyorum, Her kahve köşesinde rastlayabileceğimiz ''NETEKİM SALLANDIRACAKSIN ELLİSİNİ'' diyen Yargısız infazı marifet bilen Barışa sevgiye düşman kesilen Ülkemin diktatör insanlarından Utanıyorum, Açız diye bağıran insanını Geceleri çöplüklerde uyuyan çocuklarını Üç kuruş para için maaş kuyruklarında Ak saçlı,eli bastonlu ihtiyarını Evet ihtiyarını görmeyen yöneticilerden Utanıyorum, Gözü yaşlı anaları gördükçe Gördükçe elinde oyuncak yerine Sırtında boya sandığı taşıyan çocuğu Ülkemin arka sokaklarında Gözü yaşlı kendini pazarlayan anayı gördükçe Gördükçe çöplükleri kendine yurt bellemiş ihtiyarı Biliyorum yetmiyor utanmak, Ama birgün gelecek İnsanlar barış diye,sevgi diye bağıracak Sevinçten ağlayacak insanlar Hep birlikte,ana-kız,baba-oğul Halaylar çekeceğiz ülkemde Özgürlük şarkıları savrulacak dillerimizde Geçim sıkıntısından değil,oyun oynamaktan terleyecek çocuklar Utanmadan utandırarak... O gün gelecek Mutlaka gelecek.. |
Al götür aşklarımı. bırakma geriye hiçbirşey. sadece yalnızlık istiyorum. eğer yapabiliyorsan acı çektir bana. ama kimsenin yaşayamadığı acıları çektir. canım acısın. bırak izin ver kendime zarar vereyim. kanlar aksın yavaşça damarlarımdan. sıcak bir şekilde süzülerek damlasın yerlere. kimseler ellemesin. bi önemi olsun gözyaşlarımın. olmayan gözyaşlarımın yitip giden anlamını geri ver bana. yok olan duygularımı, acılarımı, yalnış sevme politikalarımı, aşklarımı, kalp atışlarımı geri istiyorum artık. |
Suskun sevdam kalabalıktan sıyrılıp, Yalnızlığımla baş başa kalabilseydim Düşünmeyi unutup, acılardan sıyırabilseydim Kapkara içi dolu bir bulut olmayı bırakıp İçimdekileri tüm fırtınasıyla akıtabilseydim. Söyleyebilseydim, suskunluğumu Bırakıp dökebilseydim doyasıya yaşlarımı. Keşke bu kadar zor olmasaydı haykırmak. Saplanmasaydı kalbime yokluğun. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:32 . |