![]() |
...
|
Ağzımı acıtan bir iklimle konuşuyorum artık.. ömrüme gücenikliğim nasıl da kaynadı.. yarama bak.. Bir elim kendime bir elim meçhule saplanmış gibi.. Bıçak Sen.. Kan Ben.. öldür hadi.. daha önce bıçaktan hiç su içmedim Ki... |
Bir yaz sabahı, Tatlı bir esinti gibi girdin hayatıma. Fırtına oldun, tufan oldun kasırgalar yarattın Dağıttın sakin umursuz yüreğimi... Aşkı, sevdayı tattım Sana ağlamanın, seninle gülmenin lezzetini.. Ve... Sen gidiyorsun Tanrı şahidimdir ki, Ne elini tutmak istedim sımsıcak, Ne gül dudağının busesini. Ne sarılmak ayrılmamacasına Ne de hissetmek dudağımda nefesini. Ne gözlerime bakmanı derinden, aralıksız, Ne vücudunun tek zerresini.. Ne kokunu duymak her hücremde, Ne de olmazlarıma teselli... Seni görmek anda - arada Sesini duymak bazen... Tanrı şahidimdir ki Ben öylesine sevdim seni... Ve... Sen gidiyorsun. Ya ben... Biliyorum, yine aynı saatte Kahrolası sigaraya uzanır gibi alışkanlıkla Uzanacak telefona ellerim... Ya beynim, Ya yarım asırlık yüreğim Ya yüreğimdeki sevgin Ya sevginin üzerine ettiğin yemin... Ve... Sen gidiyorsun. Bir bilebilsen, bir görebilsen Yarım asırlık çınarın nasıl yandığını. Bir şeyler sıkıyor boğazımı Nefes alamıyorum, nabzım atmıyor Soğuk akıyor terim Yangın yeri yüreğim.. Kış gecesi gözlerim, Gözlerim yağmura gebe Boşaldı boşalacak yağmur Koptu kopacak fırtına Ama sen gidiyorsun. Ve ben, Seni seviyorum. Saflığını, çocuksu hallerini Hani ağlarken çenenin titremesini Bahar gibi gülen gözlerini İlla ki gözlerini Ve yine gözlerini Seni düşünmeyi, özlemeyi Öfkeli bakışını, Ve sesini, nefesini, hasretini Ve her şeyini Her şeyini sever gibi Seni seviyorum... Ve sen, gidiyorsun Biliyorum.. Vaktim çok az , Bir daha seni görebilir miyim Bilemiyorum... |
Geldim...
|
Askim... |
Canımm...
|
Uzulme , tamam mi . |
Sen yanımda oldukça üzülmem
|
O halde uzulmen icin hic neden yoK. Yarinimda bugunumden coK yaninda olacagim |
Bunu hissediyorum içimde...
Biliyormusun saçlarımı çok kısalttım. Tam asker oldum :) |
:) Ama saclarinin o daLgali haLini coK seviyordum.. :(( Su ifadeLer gosterge mi simdi Rusen.. Cok karmasigim , coK sey soyLemek istiyor ama klavyeye uzanamiyorum... Ne soylemem gerektigini biLmiyorum Askere gittim hemen geLicem de.. hemen git cabucaK geL.:( |
Hemen gidecemde hemen gelirmiyim bilmem...
Saniyeleri sayacam sensiz. :(:( |
GeleceKsin .
|
Sayarakta olsa bekleyerekte olsa geçirecem o zamanı ve yanında olacam
|
Icim sizLasada yansada zirLamadan beKleyecegim. :) |
Benim canım ağlamaz. Dökmez incilerini yere. Metanetlidir.
|
Emin ol. Icin rahat oLsun |
Bebişim benim
|
Biz gönülden gönüle sevdik. Ne ellerimiz birleşti.. ne de gözlerimiz.. Sadece hayallerde buluştuk biz.. Acılarımızı, hüzünlerimizi paylaştık, Bir sözle bir çiçekle mutlu olduk biz.. Gün geldi sessizce sevgimiz dile geldi Gün oldu bir şiirle filiz verdi yeşerdi.. Ne bir lokmayı paylaşıp yiyebildik Ne de karşılıklı bir bardak çay ictiK Hayallerde.. sadece hayallerde gezindik Gönülden gönüle sessiz sedasız sevdik Beklentisiz hiç çıkarsız sadece sevdik biz.. Gönülden gönüle sevdik... Seni sevmeye devam edicem Robocop. :( |
Seni hep sevdim hep sevecem minik tavşanım
|
Bende seni , iLk gunden bugunum ve digerlerinde , butun tilsimiyLa daima.. |
Anlamımsın sen...
|
Sen kurtulmaK istemedigim bir hastaliK gibisin..SanKi asisi var ama cocuksu bir inatLa ittigim.. Araliksiz hissettigim , baskalariyLa konusurken biLe ruhumuzun kaydigi garip bir sey bu.. |
Sen benim nefes alışımsın. Gözümün gördüğü heryerdesin, kulaklarımın duyduğu her sessin.. Sen aşksın.
|
Seni cokkk Seviyorummm, coKK.. |
Bende seni çok seviyorum...
|
Seni gulumseteceK bisey buLdum..
|
Benim şarkımmmm
|
Hicte Bile.. :143: Ikimizinn !! .. :72: |
İkimizin şarkısı :)
|
:102:
he shoyLe.. :69: |
:5:
|
:2:
Senin ( heh.) akLima geLdikce guLerim.. :) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Nerden buLup getirdin Ki simdi bunu..... :19: |
Üzülmen için değil gülmen için getirmiştim :(
|
UzuLmedim.. sanKi elini cebine atip biranda hic bekLemedigim biseyi uzattin.. |
|
Bana sevdirdigin onca sarKidan bitanesi.. |
Sen bana sevgilerin en büyüğünü vermişken...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:07 . |